sızınkı deger vermıyor benceMerhaba hanımlar.
6 yıldır görüştüğüm sevgilim benim aldığım hiç bir hediyeye değer vermiyor.
Aldığım kazağı ailesinin evinde bıraktı kendisi farklı bir şehirde yaşıyor.
Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Yaptığım kurabiye, börek, sarmayı bile yemedi.
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim
Bu oduna (afedersiniz) neden ısrarla hediye almaya devam ediyorsunuz ki?Merhaba hanımlar.
Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim
Yok ben eşime ne yapsam alsam değer verir. Yapilan şey kabalık benceMerhaba hanımlar.
Yavrucugum elin herifine sarma sarip borek yapacagina anana babana yap be cocugum. Bari hayir dua alirsiniz.
Cıks olmazYavrucugum elin herifine sarma sarip borek yapacagina anana babana yap be cocugum. Bari hayir dua alirsiniz.
Haha, ya da benim gibi yeteneksizim ayagina makarnayi dayasin, o zaman da kiymetli olunuyor.
Ha ha kayinvalidem bile Alys cok guzel salata yapar diye over beni, yazik kadina ya, acidim simdi, allah gelinin de evladin da azicik is yapanini versin.
Sarma sevmeyen insan mi olur laCıks olmaz
Ana babaya cay bile dokulse uflanilir puflanilir,zavalli kadin 2 dklik yardimla sevindirilmez,kiymet bilmeyen askito pışpışlanir da pışpıslanir:))
Cıks olmazYavrucugum elin herifine sarma sarip borek yapacagina anana babana yap be cocugum. Bari hayir dua alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?