- 17 Haziran 2019
- 1.146
- 5.307
- 158
Biz 6 yildir evli 14 senedir beraberiz esimin elnde hala 8 senelik bir anahtarlik var ona yazdgm notlar bile hala kiyidan koseden cikar kiymet blmyr demekki seninki cok simarttin acaba nasilsa durmadan bsyler gelyr die degersizmi goruyorkiMerhaba hanımlar.
6 yıldır görüştüğüm sevgilim benim aldığım hiç bir hediyeye değer vermiyor.
Aldığım kazağı ailesinin evinde bıraktı kendisi farklı bir şehirde yaşıyor.
Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Yaptığım kurabiye, börek, sarmayı bile yemedi.
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim
Biri benim kardesimi gormusde tarif ediyormus gbi geldiCıks olmaz
Ana babaya cay bile dokulse uflanilir puflanilir,zavalli kadin 2 dklik yardimla sevindirilmez,kiymet bilmeyen askito pışpışlanir da pışpıslanir:))
Benim eşimde hediyelere pek anlam yüklemez açıkçası ama bir sarma yapsam yarına bırakmaz tuhaf geldi peki ya sevmiyor olabilirmi ? Bazıları çok yemek ayiriyo ondan dedim.Merhaba hanımlar.
Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim
Simdi,lahanasina bagliSarma sevmeyen insan mi olur la
Ayh secici diil bu. Hem zevksiz hem saskin. Kel ve fodulSimdi,lahanasina bagli
Ben karadenizliyim ama karalahana sarmasi yemem.
Bir cins var,hani soyle bürümcük gibi yapraklari var,haslaninca incecik oluyor,onu severim sadece,eniste de seciciyse:)
Simdi,lahanasina bagli
Ben karadenizliyim ama karalahana sarmasi yemem.
Bir cins var,hani soyle bürümcük gibi yapraklari var,haslaninca incecik oluyor,onu severim sadece,eniste de seciciyse:)
Evet bence de...Ayh secici diil bu. Hem zevksiz hem saskin. Kel ve fodul
Yok artıkEvet bence de...
Bir ogretmenim sevgilisine kazaklar oruyordu,atkilar filan.
Tee memleketin bir ucuna kargoluyordu.
Herifcioglu ertesi gun geri yolluyordu,omzunu sök tekrar ör,atkinin püskülleri kisa vs.
Kiz da cekiyordu onu.
Adam terketti sonra,seven hareketleri değil bunlar...
Asla bişey almam yemek de yapmam daha önce aldık da ne oldu acısını şimdiki sevgilimden çıkarıyorum gibi görünebilir ama böyle daha kıymetli olduğumu görebiliyorum zeytinlikleri var geçen bana zeytinyağı yaptırmış özel annene götür diye ısrar ediyordu :) kahvemi bile o yapar sabahları termosuma koyar hep derim yine diyorum ne kadar kötü davranırsan o kadar aşık oluyorlarMerhaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?