ben çok şey kazandım canımm kesinlikle bana ilişkiler hakkında onca şey öğretti ki kesinlikle kazandım olgunlaştım .
ilgi gösterdiğimde bende artık aptal gibi hissedicem çünkü her hareketlerinin arkasında bi samimiyetsizlik oluyor sanki güven bitti. ya ben bununla tanışmadan önce hiç tanımıyormuşum erkekleri.
inan ki benim kaçabildiğim falan yok ben bunu uygulayabilen biri değilim içimden geldiği gibi aşıksam sokaklarda bağırarak bile söylerim. aman geri duruyim aman söylemiyim şımarır aklımın ucundan geçmez zaten bunlar insanı yorar ne olcak hep tetikte mi olcam şimdi ne yapmalıyım die.
ben kendime ayna karşısında çok söz verdim bu bedene iyi bakmak zorundayım bu can bana emanet edildi. kendimle konuştum o seni üzdü ondan uzak durcaksın bidaha sana bunları yapmasına izin vermiceksin dedim. o bana bi adım attığında bunlar aklıma gelmeli bu gözyaşlarını bidaha dökmek istemiosan onunla görüşmiceksin dedim ama inanın ki fotoğrafını görünce titremeye başlıyorum o kadar seviyorum. yapamadım kendimden vazgeçtim aslında. kendinden vazgeçen birinden bi erkek de vazgeçiyormuş bunu anladım ama anlamadı ki hepsi onun içindi.
yalnızlık acı çekmekten iyidir ama yalnız olmaktan zordur yalnız kalmak.
evet ilk önce bu aşamaları yaşıyor insan. doğal olayım içimden geldiği gibi yaşayayım diyorsun, yaşıyorsun da. seviyorum diyorsun, onsuz bir günü bile hayal edemiyorsun. sonra bakıyorsun ki adam başka yerlere geçmiş. neden? seni fethetmiş, bitirmiş. bu böyle olmak zorunda sanırım.
ben de bana çok ilgi gösteren, hemen evlilik düşünen vs tiplerden kaçtım hep zor olanları seçtim. bende de suç çok fazla. ve hâla aynı şeyleri yapıyorum. yani zor bir tip olmazsa asla hoşlanamıyorum. hoşlandığımda da hep karşı taraftan bekliyorum her şeyi. başlatsın, peşmden koşsun, istekli olduğunu sürekli hissettirsin istiyorum. ama bunu yapmıyorlar. genellikle kadının ne kadar ilgilendiğine bakıyorlar. dedğim gibi bende de ilgi sıfır. çünkü adım attığım anda bozulacağım karşı taraf tarafından gibi geliyor. bu duyguları bana miras bırakanlara her gün beddua ediyorum işin gerçeği.
sonraki aşamadaysa tüm erkeklerin gerçekten aynı olduğunu fark ediyorsun. karakter meselesi filan değil bu. hepsi aynı. acı çekmeyi bırak artık keyif bile duymaya başlıyorsun yalnızlığından.
sanırım alttan alta cinsellikle ilgili mesjlar vermek gerekiyor. yani bu iş olur, bak ben senin için ölüyorum filan mesajları verip, görünüşte de cefa çektiren rolünde olmak. bu
ben duygularımı yitireli epey oldu kapattım kendimi erkeklere üzerine defalarca kilit vurdum ama biri çıktı yapma dedim çok canım yandı benim bi daha gücüm yok dedim dinlemedi uğraştı didindi sonrada terk edip gitti...ne acı ki artık bende cinselliğimi yaşamak için kullanıyorum erkekleri hepsi bu birşey hissetmek istemiyorum uzak duruyorum hepsinden toparlanmaya çalışıyorum ne acı ki cinsellik dışında beni mutlu etmiyorlar...yazık...
kendini daha kötü hissetmiyor musun peki? yani demek istediğim, cinselliğini yaşadığında fakat duygusal dünyan boş olduğunda, gerçek bir yalnızlıktan daha kötü hissetmiyor musun? eğer hissetmiyorsan bunu nasıl başarıyorsun?
hayır çünkü artık nerde hata yaptığımı buldum kendimi hep yarım görüyordum sanki biriyle tamamlanmam gerekiyormuş gibi hissediyordum içimde hep bir boşluk vardı sonra kendime döndüm kendim keşfetmeye başladım o boşlukta dolmaya başladı yavaş yavaş toparlanıyorum henüz istediğim tamlık hissine kavuşmadım ama çok az kaldı...anlık çekim yetiyor bana kişiden kişiye de değişir sanırım o yüzden kesin bişey diyemiyorum...kendimi bulmamı sağladıkları için ne demeliyim bilmiyorum hayatıma giren erkeklere...ilk sevgilim 19 gibi çok geç bi yaşta oldu şimdi ise 22 yaşındayım ve çok farklı biriyim...
bana da öle geliyor. ya acaba birinin ahını mı aldım da başıma bunlar geldi die düşündüm durdum ve 9 aydır görüşmediğim ama beni seven biri vardı aradım ondan helallik istedim. aklıma başka bişi gelmedi. neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum. kimseyi kırmadım üzmedim ya başkasının mutsuzluğu üzerine hayatımı kurmadım.
ben duygularımı yitireli epey oldu kapattım kendimi erkeklere üzerine defalarca kilit vurdum ama biri çıktı yapma dedim çok canım yandı benim bi daha gücüm yok dedim dinlemedi uğraştı didindi sonrada terk edip gitti...ne acı ki artık bende cinselliğimi yaşamak için kullanıyorum erkekleri hepsi bu birşey hissetmek istemiyorum uzak duruyorum hepsinden toparlanmaya çalışıyorum ne acı ki cinsellik dışında beni mutlu etmiyorlar...yazık...
evet ilk önce bu aşamaları yaşıyor insan. doğal olayım içimden geldiği gibi yaşayayım diyorsun, yaşıyorsun da. seviyorum diyorsun, onsuz bir günü bile hayal edemiyorsun. sonra bakıyorsun ki adam başka yerlere geçmiş. neden? seni fethetmiş, bitirmiş. bu böyle olmak zorunda sanırım.
ben de bana çok ilgi gösteren, hemen evlilik düşünen vs tiplerden kaçtım hep zor olanları seçtim. bende de suç çok fazla. ve hâla aynı şeyleri yapıyorum. yani zor bir tip olmazsa asla hoşlanamıyorum. hoşlandığımda da hep karşı taraftan bekliyorum her şeyi. başlatsın, peşmden koşsun, istekli olduğunu sürekli hissettirsin istiyorum. ama bunu yapmıyorlar. genellikle kadının ne kadar ilgilendiğine bakıyorlar. dedğim gibi bende de ilgi sıfır. çünkü adım attığım anda bozulacağım karşı taraf tarafından gibi geliyor. bu duyguları bana miras bırakanlara her gün beddua ediyorum işin gerçeği.
sonraki aşamadaysa tüm erkeklerin gerçekten aynı olduğunu fark ediyorsun. karakter meselesi filan değil bu. hepsi aynı. acı çekmeyi bırak artık keyif bile duymaya başlıyorsun yalnızlığından.
sanırım alttan alta cinsellikle ilgili mesjlar vermek gerekiyor. yani bu iş olur, bak ben senin için ölüyorum filan mesajları verip, görünüşte de cefa çektiren rolünde olmak. bu
aynen bende öyle düşünmeye başladım kimseye kötülükte etmedim. bana karşılıksız aşık olanlar oldu ama asla onalra üit vermedim. hep iyi davrandım.
ama kısmetime engel olanlar var... bir şekilde engeller engeller engeller aşamadım o engelleriii
birini hayatına almak ve onunla bütünleşmek hissinin hastalıklı bir his olduğunu ben de düşünmüşümdür.
samimi cevabın için teşekkürler.
buna benzer bir cümleyi bir erkekten duymuştum(( hayat ne zor ...yanlızlık isteği içinziden çıksın )
bazen birine sen elini uzatmak istemiyorsun fakat karşı tarafta sana uzatmıyor. çekimser klaıyor yada bir uzatıyor bir çekiyor... elin havada kalıyor .. sende ne yapacağını bilmeden öyle kalıyorsun...
buna benzer bir cümleyi bir erkekten duymuştum(( hayat ne zor ...yanlızlık isteği içinziden çıksın )
bazen birine sen elini uzatmak istemiyorsun fakat karşı tarafta sana uzatmıyor. çekimser klaıyor yada bir uzatıyor bir çekiyor... elin havada kalıyor .. sende ne yapacağını bilmeden öyle kalıyorsun...
rica ederim bu benim kendi kendime attığım en sağlam çelmeydi çok fazla durdurdu beni yolumum kesti okulumu uzattı ama sıyrılıyorum yavaş yavaş bu durumdan...sanırım kendimize gelmemiz, silkinmemiz, tek olarak doğup tek olarak öleceğimizin ayırdına varmamız bunun tek çözümü...
biz cinsellik konusunda çok açık konuştuk o çok istedi bende çok istedim ama benim görüşüme ters olduğundan yapmadık öle bişi. alttan alta değil o bana açıkca seni çok istiyorum derdi bende aynen karşılık verirdim dediklerine. zaten biz birbirimize mıknatıs gibi çekiliyorduk. şuan karşılaşsam o kadar eminim ki dayanamıcağından. en kötüsü de bu onu başkasıyla düşünemiyorum bi hayat kadını bile olsa . bunları biz bile yaşayamadık. bi hayat kadınını kıskancak kadar seviorum. ama gel gör ki bu bile yetmedi.
aynen. bunları yaşamak zorunda mıyız? iki insan birbirini sever ve ilişki başlayıp normal bir şekilde devam edemez mi? illa bir yerde patlak vermek zorunda mı?
canımm süper konu olmuşş direkt dikkatimi çekti zaten..bu arada gelişmeler olmuş.
bencede sevmenin özü can yakmaktan geçiyor.. sana katılıyorum benim de sevemk için hiçbir nedenim yokk. ama hala aşığım yalan söyleyemem. ve canımm o kadar yanıyor ki. gece yatağa yattığımda düşünüyorum onu bi başkasıyla evlencek ilerde belki yada şuan belkide bi başkasına söylüyor bana söylediği sözleri.. gözyaşlarına boğuluyorum. eğer beraber olsaydık 18 ekim yıldönümümüzdü.ama 18 ekimde 3 ay olcak görüşmüyoruz. zamanla geçicekti ama geçmiyor hala hıçkırıklarla ağlıyorum. hele ki bi başkasıyla olma düşüncesi beni öldürüyor. her dakika dua ediyorum. durduk yere gözlerim doluyor.
diyebilirsiniz başkası olur unutursun onu. evet bu olası olabilir ama önemli olan onun sevgisi. o bana bidaha seni seviyorum demicek aşkım bebeğim demicek. bunları bi başkasının da demesi hiç beni ilgilendirmiyor.
acı çektireni seviyoruz diorum sonuç olarak. bende bana değer verenleri sevemedim çünkü.
önce vurup kaçan kazaanıyor.
bazılarına imreniyorum nasıl başarılı oldular bir ilişkiye başaayımp senelerce güzel geçinmeyi.
ben sanırım aşık olamıyorum -sevgi oluyor biraz - yakından tanıyınca bu sefer bende bir soğukluk oluyor.. yakınımdayken soğuk , uzaklaşınca sıcak :S
acaba ben çok mu özgür ruhluyum ... işler biraz ciddileşince kaçıyormuyum :S
seni görse dayanamayacak bir erkeğin her kadına aynı şekilde dayanamayacağı fikri oluştu bende bu yazdıklarından. ve merak etme, zaten başkalarıyla olmuştur. üzülmen saçma olur.
saol canım benim baktım ki hepimizin ortak sorunu hep birlikte çözüm bulalım dedim.gelişmeler oldu ama malesef ben pek ümitli değilim..aslında nefret ediyorum bu tarz oyunlardan ama işte bazen hepimiz mecbur kalıyoruz böle kaç kovala ufak tefek oyunlara ben bunun gerçekliğini dün bir kez daha gördüm.hani demiştim ya kaç haftadır arıyo soruyo ilgili diye salı günüde msn den görüştük çarşamba akşamı görüşcez diye sözleştik hatta o hemen o akşam görüşmek istedi ama ben bilerek :)))) işim var yarın akşam görüşelim dedim halbuki hiçbi işim yoktu oda tamam dedi neyse akşam oldu ben buna msj attım yarım saat sonra çıkıcam nerdesin diye baktım arıyo veeeee '' demesinmi ayy canım ben unutmuşum şimdi biz bi iş yemeğine gidiyoruz çok özür dilerim fıstığım bilmemne biliyorum hatalıyım yarın akşam telafi edelimmi'' resmen kan beynime sıçradı ya dedim ne diyimki sana hiç şaşırmadım dedim..e özürler bilmemneler ne olur işte yarın akşam buluşalım falan dedi bende bakarız dedim bakarız deme işte falan dedi bakarız bişi diyemem şimdiden dedim ve aramadım oda aramadı ve şu andada msn de ama konuşmuyoruz.işte canım buyur bide burdan yak...yani demekki ilgi gösterdikçe böyle oluyo yinede ben benim öküzün adına konuşım kendisi hakkaten bi öküz yani randevusunu unutucak kadar direk şu geldi aklıma beni yeterince sevse ve önemsese unutmazdı hatta kendime saydım o an a gerizekalı dedim zaten seni sevse en başında başkasına gitmezdi bu herif sen daha ne gidiyosun ki ardından..o kadar siirliyim ki şu an yani nerdeyse yanımda olsa boğuvericem bi kaşık suda((( vee bu akşamdan itibaren de tamamen hayatımdan çıkartmaya karar verdim.arayıp görüşmek istersede görüşmek istemedimi söylicem direk yani daha şimdiden böyle yapan bi insan evlendiğinde iyice yayıcak.asıl şimdi ilgili olması önemsemesi gerekirken adam unuttuğunu söylüyo..ha şuda var bi yandan hak vermeyede çalışıyorum yani yoğun çalışıyo olabilir insanlık hali diyorum ama bende yoğun çalışıyorum sabahın köründe kalkıp gidiyorum benim de kafamı kurcalayan başka sorunlarım var ama ben unutmuyorum yinede bunun onu haklı yapmıcanı düşünüyorum kısacası bilemiyorumçok karıştım yinefisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?