- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
hadi bekarken kaçan kovalanırı uygulayın evlenecekseniz nasıl olacak.bence erkeklere sonsuz hürmetkar olduğunuzu onun etrafında aktığını olayların-değerli olduğunu hissettirin hatalıda olsa yanında olduğunuzu gösterin .böyle anlatırken neden dediğinizi duyar gibiyim inanın kendi kişiliğinizden kiç birşey kaybolmuyor.siz onun stüne titreyip ağzının içine baktıkca oda seni can kulağıyla dinleyip dünyayı senin etrafında döndürmeye başlıyor.hem açmıyorsun hem elde ediyorsun hemde isteklerini dinletiyorsun nasıl
hadi bekarken kaçan kovalanırı uygulayın evlenecekseniz nasıl olacak.bence erkeklere sonsuz hürmetkar olduğunuzu onun etrafında aktığını olayların-değerli olduğunu hissettirin hatalıda olsa yanında olduğunuzu gösterin .böyle anlatırken neden dediğinizi duyar gibiyim inanın kendi kişiliğinizden kiç birşey kaybolmuyor.siz onun stüne titreyip ağzının içine baktıkca oda seni can kulağıyla dinleyip dünyayı senin etrafında döndürmeye başlıyor.hem açmıyorsun hem elde ediyorsun hemde isteklerini dinletiyorsun nasıl
meraba,dün yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.Erkeklerin sağı solu belli değil.insan nası davranacağını şaşırıyor.ben de acaba giyim tarzımdan mı sıkıldı?Yok işte benden sıkıldı mı?Acaba iş yaşamında çok etkin değilim ondan mı?Çocuksu bulmaya mı başladı?Sinir oluyorum valla
bence bi ilişki de kaçıp kovalanmak hiç hoş değil. sonuçta bu bi bi oyun değil ki sen kaçıcaksın o kovalayacak.. eğer gerçekten aşık ve değer veriyorsanız böyle şeylere hiç gerek yok. çok ilgi de belki erkekleri boğar bu erkekten erkeğe değişir aslında.bazı erkekler ilgiden sıkılırken bazı erkeklerde aşırı baskı ve ilgiden hoşlanır karekter meselesi. ilgili olmak önemsediğini göstermek ufak süpriz ve güzel ve birbirini anlayarak konuşarak hiç bi sorunun çözülmeyeceğine inanmıyorum.karşılıklı olacak herşey.karşı taraf soğuksa nedenini sorarsın belki kişisel problemleri vardır üzerine gitmezsin.eğer sorunu seninle ilgiliyse gerekeni yaptığına inanıyorsan kendi haline bırakırsın olacak olan olur zaten..
guclubacismile
canım benim benimkinin hatası bir değil beş değil on değil beni başkası için terketti benimle birbuçuk yıl çıktı herkesden sakladı.bu kızı ona ailesi bulmuş benimleyken kızlada görüşüyolarmış meğer niyeti kızla evlenmekmiş..her ayrıldığında dönmek istedi herseferinde iyi hoş karşıladım ama görüşmeye gitmedim çok kırıldığımı çok üzüldüğümü belirttim bana görüşelim dediği gün gidip kıza tek taş yüzük almış kızla görüşmeye başladıktan üç ay sonrada facede herkese ilan etti.kız kapalı ve uzaktan akrabası sanırım ailesi onayladığı ve istediği için oda istedi ama her seferinde her fırsatta kıza faceden aşk sözcükleri aşk mesajları... benim canım o kadar yandıki bunu kelimelerle bile ifade edemem o döktüğüm göz yaşlarının haddi hesabı yok..kızla ayrıldı bu süre içerisinde ona bir defa şans verdim görüştükten iki gün sonra gitti kızla yalvar yakar barıştı faceden ilanı aşk ederek..ve yine bana hüsran yine bana hasret...iki ay ancak sürdü yine birliktelikleri meğer kız bunu aldatmış eski sevgilisiyle görüşmüş falan filan yine bana döndü şimdi arıyo haftalardır..(ta ki bugüne kadar..).yine hiç kötü karşılamadım normal davrandım yani gereken hürmetimi yaptım..ve beni ne kadar çok üzdüğünü anlattım..bana yaptığı onca şeye rağmen hep iyi davrandım hep alttan aldım hep sevdim ama nafile hiçbir işe yaramadı yaramıyoda biliyorum benimle görüşmek istemesi boşluktan veya oda kızdan intikam alma çabası içerisinde ama kahretsinki bütün bunları bilmeme rağmen seviyorum işte yani nedenini bilmiyorum ama seviyorum sevmem için tek bir neden bile göremiyorum yinede bu tuhaf sevgi bitmiyo gitmiyo demekki çok tölerans tanımak çoğu zaman işe yaramıyo. o kız onu o kadar üzdü, bi yandan beni arıyo ama hala ona hitaben sözler yazıyo msnine..ben her zaman yanındayım ben herzaman seviyorum da ne oluyo hiçbişi bu iki senedir böyle hiçbirşey olduğu yok..yine her zaman ki gibi iyilikten maraz doğuyo..ve sadece ben acı çekiyorum...düşünün ki kız aldatıyo dünyadaki en iğrenç şeyi yapıyo canını yakıyo ama onu seviyo..oda benim canımı yakıyo bende onu seviyorum..demekki sevginin özü can yakmaktan geçiyo bu devirdesenağlama
canımm süper konu olmuşş direkt dikkatimi çekti zaten..bu arada gelişmeler olmuş.
bencede sevmenin özü can yakmaktan geçiyor.. sana katılıyorum benim de sevemk için hiçbir nedenim yokk. ama hala aşığım yalan söyleyemem. ve canımm o kadar yanıyor ki. gece yatağa yattığımda düşünüyorum onu bi başkasıyla evlencek ilerde belki yada şuan belkide bi başkasına söylüyor bana söylediği sözleri.. gözyaşlarına boğuluyorum. eğer beraber olsaydık 18 ekim yıldönümümüzdü.ama 18 ekimde 3 ay olcak görüşmüyoruz. zamanla geçicekti ama geçmiyor hala hıçkırıklarla ağlıyorum. hele ki bi başkasıyla olma düşüncesi beni öldürüyor. her dakika dua ediyorum. durduk yere gözlerim doluyor.
diyebilirsiniz başkası olur unutursun onu. evet bu olası olabilir ama önemli olan onun sevgisi. o bana bidaha seni seviyorum demicek aşkım bebeğim demicek. bunları bi başkasının da demesi hiç beni ilgilendirmiyor.
acı çektireni seviyoruz diorum sonuç olarak. bende bana değer verenleri sevemedim çünkü.
önce vurup kaçan kazaanıyor.
ben böyle durumlarda kimin kazanıp kimin kaybettiğini anlamakta güçlük çekiyorum. şu an seni ağlatan üzen o insan mı kazanmış oluyor?
en savunmasız anlarımda hep sırtımdan vuruldum. bu sefer başka dediğim her seferinde büyük şoklar yaşadım. bunları atlatabilmem yıllarıma mal oldu. şu an 31 yaşındayım ve erkeklere güvenim sıfır. biliyorum ki seviyorum ölüyorum deseler de her an her şeyi yapabilecek kapasiteleri var. bu yüzden hiçbirine ilgi gösteremiyorum, ilgi gösterdiğim anda kendimi aptal hissediyorum.
bütün bunları neden yaşıyorum? vurkaç mıdır kaçan kovalanır mıdır, değer verene değer vermiyceksin kuralımıdır her ne insanlık dışı kuralsa onları yaşamına geçirmiş vicdansızlar yüzünden.
sanıyorlar ki kadın aşık olursa her şeye katlanır. öyle istiyorlar. o kadar acı çektim ki, aşık olup olmamaya kendim karar verebiliyorum. yani bir nevi erkekleştim. beni kendilerine benzettiler.
bütün bunların nedeniyse aşağılık duygusu. kendi egolarını tatmin etmek için bizi kullanıyorlar. ve ben şu kanaate vardım defalarca, yalnızlık acı çekmekten iyidir.
bir ilişkinin sevgiden ziyade savaşa, ben daha güçlüyüme, ben ne dersem o olura dönüşmesi akıl almaz bir durum. ben de artık kaçıyorum, sadece kaçıyorum. sonu nereye varacak bilmeden kaçabildiğim kadar kaçıyorum. ama kovalansam da hoşuma gitmiyor, kaçsam da.
ben böyle durumlarda kimin kazanıp kimin kaybettiğini anlamakta güçlük çekiyorum. şu an seni ağlatan üzen o insan mı kazanmış oluyor?
en savunmasız anlarımda hep sırtımdan vuruldum. bu sefer başka dediğim her seferinde büyük şoklar yaşadım. bunları atlatabilmem yıllarıma mal oldu. şu an 31 yaşındayım ve erkeklere güvenim sıfır. biliyorum ki seviyorum ölüyorum deseler de her an her şeyi yapabilecek kapasiteleri var. bu yüzden hiçbirine ilgi gösteremiyorum, ilgi gösterdiğim anda kendimi aptal hissediyorum.
bütün bunları neden yaşıyorum? vurkaç mıdır kaçan kovalanır mıdır, değer verene değer vermiyceksin kuralımıdır her ne insanlık dışı kuralsa onları yaşamına geçirmiş vicdansızlar yüzünden.
sanıyorlar ki kadın aşık olursa her şeye katlanır. öyle istiyorlar. o kadar acı çektim ki, aşık olup olmamaya kendim karar verebiliyorum. yani bir nevi erkekleştim. beni kendilerine benzettiler.
bütün bunların nedeniyse aşağılık duygusu. kendi egolarını tatmin etmek için bizi kullanıyorlar. ve ben şu kanaate vardım defalarca, yalnızlık acı çekmekten iyidir.
ben de ilişkide kurallardan,vur-kaç oyunlarından,sen değer verme bırak o versinlerden hiç hazetmem.
ama ne yazık ki insanı mecbur ediyolar böyle şeylere.
ha ben yine becerebiliyo muyum?tabi ki hayır..
ama ne yazık ki kaybettiğimi düşünüyorum.
birçok kez gördüm ki sevgililerini adam yerine koymayan kızlar el üstünde tutuluyo.
bu bir gerçek..
kesinlikle. eşine veya sevgilisine değer vermeyen, onun bir insan olduğunu düşünmeyen, nazlanan ve tüm işleri ona yıkan kadınlar değerli. diğerleriyse hizmetçi rolü üstleniyorlar. ve kadın olduklarını bile unutuyorlar.
ben de yufka yürekliyim ve acı çektirdiğimde acı çekereim diye kötülük yapamıyorum. bu işi de çözebilmiş değilim. duygusal olarak mutlu olmak bana hayal gibi geliyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?