- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
İnsanın bakışlarından, yürümesinden yada kılık kıyafetinden bile çok şey anlaşılıyor.Yahu ben yolda yürürken Karşıdaki erkek davranışımi nereden bilecek.
Kafede sessiz sakin oturuyorum beni tanımadan davranışlarını nasıl çözecek mantıklı düşünün.
İlk bas dış görünüş sorun bu
*BazendeŞık giyiniyorum bazen nazende spor ve hep dik yürürüm sonuç yine ofsayt.
Vallahi çok merak ettim at bir fotoğrafını da görelim madem
Vallahi çok merak ettim at bir fotoğrafını da görelim madem
Kafam dik yururum kıyafet konusunda sade abartısız giyinirim.İnsanın bakışlarından, yürümesinden yada kılık kıyafetinden bile çok şey anlaşılıyor.
Tipindeki sorun ne sence?*Bazende
Kafam dik yururum kıyafet konusunda sade abartısız giyinirim.
Böyleyim ama sorun tipte bence...
Valla çirkin bir kadınla kim niye tanışır ben de anlayamıyorum.nasil birinin dikkatini çekiyorlar ki? Güzel kadınlar bile o kalabalıkta kaybolup gidiyor.bana kalırsa güzelliğe çirkinliğe bakmadan herkesin bir rızkı oluyor gönül işlerinde de.kimininki daha bol, kimininki daha dar aynı maddiyatta olduğu gibi.Nerede hata yapıyorum erkekler güzel bulduğu kadına gider diye biliyorum demekki çirkin bile değilim cirkinin en alt derecesiyim bunu anladim.
Not: sarışınlik bile beni kurtarmıyor.
Ben bunları denememis olsam hak veririm ama hepsini denedim ...
Dediğin gibi ne çirkinler var.çirkin olsan ne olacak? Onların da var diyorsun zaten.*Bazende
Saçlar ve yüz hatlarim asimetrikTipindeki sorun ne sence?
Görmediğim için birşey diyemiyorum ama güzel bir ilişkisi olan bütün insanlar güzel veya yakışıklı değil. Görücü usulü tanışmayı denedin mi hiç?Saçlar ve yüz hatlarim asimetrik
Bütün çirkinler evlendi hala seni alan yokValla çirkin bir kadınla kim niye tanışır ben de anlayamıyorum.nasil birinin dikkatini çekiyorlar ki? Güzel kadınlar bile o kalabalıkta kaybolup gidiyor.bana kalırsa güzelliğe çirkinliğe bakmadan herkesin bir rızkı oluyor gönül işlerinde de.kimininki daha bol, kimininki daha dar aynı maddiyatta olduğu gibi.
Sorun tipte değil, yaydığın enerjide. Çok süper güzel de olsan pek talibin olmazdı. Enerjini değiştir.*Bazende
Görücü usulü istemem arkadaşlarım tanıştırayım dedi ama istemedim.Görmediğim için birşey diyemiyorum ama güzel bir ilişkisi olan bütün insanlar güzel veya yakışıklı değil. Görücü usulü tanışmayı denedin mi hiç?
İşte önce dikkat çekmek gerekiyor ki adam sana yönlensin, sana yürüsün, araştırsın.Giyim, güzellik, bakımlı olmak önemli olsa da bunlarla erkeklerin en fazla dikkatlerini çekebilirsiniz. Asıl önemli olan nerede nasıl davrandığınız, iletişim şekliniz ve sosyal anlamda birazda zeki olmanız. Bu üçü sizde varsa bulmamanız imkansız gibi
Neden istemiyorsun? En azından tanıştığın insanların senin hakkındaki fikirlerini öğrenmiş olursun.G
Görücü usulü istemem arkadaşlarım tanıştırayım dedi ama istemedim.
İşte önce dikkat çekmek gerekiyor ki adam sana yönlensin, sana yürüsün, araştırsın.
Yok beni direk begensinler beni tanımayan insanlar yürüsün istiyorum.Neden istemiyorsun? En azından tanıştığın insanların senin hakkındaki fikirlerini öğrenmiş olursun.
İyide insanlar birbirini sokakta görüp tanışmıyorlarki. Düşün sen bi erkeksin aynı iş yerinde çalıştığın çirkin bir kadın var. Başta hiç ilgini çekmedi ama zaman geçtikçe sohbetinden keyif almaya başladın, karakteri hoşuna gitti, ben bu kadınla evlensem çok mutlu olurum diyebilirsin.Valla çirkin bir kadınla kim niye tanışır ben de anlayamıyorum.nasil birinin dikkatini çekiyorlar ki? Güzel kadınlar bile o kalabalıkta kaybolup gidiyor.bana kalırsa güzelliğe çirkinliğe bakmadan herkesin bir rızkı oluyor gönül işlerinde de.kimininki daha bol, kimininki daha dar aynı maddiyatta olduğu gibi.
Ben düştümGörücü usulüne kadar düşmek istemem.
Çok ilginç bir kafa yapın var. Görücü usulüne kadar düşmek istemiyorsun ama sokakta hiç tanımadığın adamlar seni beğenene kadar çabalayacaksınYok beni direk begensinler beni tanımayan insanlar yürüsün istiyorum.
Beğenilmeyen bir tip oldugum ortada zaten kendimi guzellestirene kadar cabalayacagim.
Görücü usulüne kadar düşmek istemem.
Sevgililerimden biri bana yürüdüğünde 40 derece ateşle, saç baş dağınık, üzerimde depresyon hırkasıyla abimin acil işlerini halletmek için bankadan bankaya koşturuyordum. Bir diğeri yürüdüğünde belediye otobüsünde ağzım açık uyuyordum. Öbürü yürüdüğünde 15 km bisiklet sürmüş ter içinde sahilde oturuyordum. Kocam yürüdüğünde sarhoş bir halde kafama bağladığım kravatla dans ediyordum. Hiç birinde süper giyinmiş, bakımlı, makyajlı falan değildim. Dikkat dış görünüşle çekilmez sadece. Dış görünüşle çekilen dikkat kalıcı olmaz.İşte önce dikkat çekmek gerekiyor ki adam sana yönlensin, sana yürüsün, araştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?