Erkekler kadında neyi beğeniyor çekici buluyor anlamış değilim

Ben sana birşey soyleyimmi ben çok ortlama altı bir tipte olduğum bariz belli bende bakimliyim ama olmuyor kimseyi etkileyemiyorum...Azda olsa guzelligin vardır bence.

Sorun bu işte bunlara dikkat ettiğim halde olmuyor

Geçen hafta yaşadığım bir şeyi paylaşayım. Evli bir abla ile konuşuyorum, erkekler neye bakar diye sordum. Abla dedi ki "Poponun güzelliğine ve pilavın kıvamına bakar." Bütün modum düştü. Böyle bir yaklaşım beklemiyordum ama erkekler dış görünüşünü beğenip etkilendiği kadının içini ve yukarıda bahsedilen diğer özelliklerini araştırmaya başlıyor.

İşte ilk başta beni beğenen olsa araştıracak...
Ama ben ilk aşamayı gecemiyorum ki daha.

Sizin bu ablalar da pek değişik şeyler söylüyor.

İşte ilk başta beni beğenen olsa araştıracak...
Ama ben ilk aşamayı gecemiyorum ki daha.
Ben de bu konuda, vücudumla ilgili biraz sıkıntı yaşadım ama kendimle barışmaya karar verdim. Güzellik göreceli olmakla birlikte erkekte ilişkiyi başlatıcı olay kızı beğenmesi. Gerisine sonra bakıyor.

Ben sana birşey soyleyimmi ben çok ortlama altı bir tipte olduğum bariz belli bende bakimliyim ama olmuyor kimseyi etkileyemiyorum...Azda olsa guzelligin vardır bence.
Senin de güzelliğin vardır. Belki de karşılık beklediğin insanlar sana göre değildir. Biraz daha geniş açıyla bakmayı dene. Şimdi sokakta bir çift görüyorum; gördüğüm adam yanındaki kadın için dünyanın en yakışıklı adamı olabilir ama ben ayy ne çirkin adam diyorum ya da tam tersi oluyor. Beni görüp beğenmeyenler olabilir ama eşim için ben dünyanın en güzel kadınıyım. Herkesin tercihi, zevki farklı.

Evet güzellik göreceli en azından ortalama olursan çok güzel bulanda olur çirkin bulanda olur ama benim yıllardır sevgilim olmuyor işte gorece de bir yere kadar şöyle düşün hakkı bulut ile kıvanç tatlitugyu yan yana köy kıvanç tatlitugyu beğenir herkes görece kismida biraz tartışmaya kapalı durum yani beyaz siyah kadar ortada...

Karşılık beklediğim kimse olmadı ki hoslanmaya bile cesaret edemiyorum bu durumdan dolayı.

Karşılık beklediğim kimse olmadı ki hoslanmaya bile cesaret edemiyorum bu durumdan dolayı.
Bence biraz kendine güvenmelisin. İnsanın kendine olan özgüveni, yüzüne ve vücuduna yansıyor. Özgüvenli insanlar genelde dik yürürler mesela. Kambur durmazlar. Kıyafetlerine özen. Basit değil şık ve seviyeli giyin mesela.

Şık giyiniyorum bazen nazende spor ve hep dik yürürüm sonuç yine ofsayt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…