- 11 Şubat 2023
- 11.675
- En iyi cevaplar
- 2
- 28.126
- 528
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Hayır tavrından dolayı böyle. Görücü usulü sadece okuyaman cahil kesimin istediği bir şey değil ki ? Bazı insanların hayat görüşü bu yöndedir. Araya aracılar girer ve sonuç odaklı görüşmeler olur, ya devam ya tamam denir.Ne yapayım ama bu ego değil ki gerçekler.
Ben egolu bir insan olsam hatta hatta narsist olsam daha farklı bir cevap verebilirdim emin ol.
Türkiyenin tipisiz erkekleri vajinanin rengine kadar takikken ben görücü usulü evlenmeyi kendime layık görmediğim için egolumu oluyorum?
Benim sorunum cilve yapmayı sevmem bunu biliyorum .Hayır tam olarak öyle değil, bence işve cilve vs konular, bazı kızlar çok cilveli veya aurasi çok iyi....unide bir kiz vardı vallahi saçlarını aavura savura gülerdi çok da kişiyi tavlardi, başka bir kız vardı öyle bakardı ki cocukllara direk dikkatlerini çekerdi...tabi bunlar hep yapı meselesi, ben çok güler yuzluyumdr hep öyle derler bazı yakın arkadaşlarım o şekilde çok dikkat çektiğimi söyler ama bunlar yapı meselesi işte
Anliyorum haklisinizda ,hoşuma gitmiyor hoşlanan gelsin istiyorum.Hayır tavrından dolayı böyle. Görücü usulü sadece okuyaman cahil kesimin istediği bir şey değil ki ? Bazı insanların hayat görüşü bu yöndedir. Araya aracılar girer ve sonuç odaklı görüşmeler olur, ya devam ya tamam denir.
Siz kendi hemcinsinizi kötülüyorsunuz , çirkinler ve sevgilileri var diye.
Kadınlar paraya mevkiye karaktere bakıyor erkekler güzelliğe bakarken nasıl değerlendiriyor onu sorguluyorum.Kadınlar erkeklerde nelere bakıyorsa erkekler de kadınlarda onlara bakıyor. Yani herkesin baktığı şey farklı. Şu erkeklere uzaylı muamelesi yapma olayına hastayım bu sitede.
Yani kot pantolon crop,hafif dekolteli askılı giyinen bir kızım.Klip Dilan Polat'ın klibini hatırlattı.ellerimlekazidim
Giyim tarzınızla da ilgili olabilir, açıkçası sizinle günlük hayatta tanışmadığım için şundan diyemiyorum.
Yani kot pantolon crop,hafif dekolteli askılı giyinen bir kızım.
Yazın böyle kışında ona uygun tarzimdan odun vermeden giyiniyorum.
Tam olarak nasıl tanıştınız,Ben kocamı 90 kiloda buldum :) şimdi zayıfladım gerçi:) ama eşimin dediği senin enerjin çok farklı diyor gülmeyi konuşmayı severim twbiki bunu heryerde yapmıyorum ama enerji işi önemli bence artık kadında erkekte yanında gelebilecek ilişki istiyor
Aklım almıyor neyle ilgisi var uşenmezsen gerçekten ayrıntılı anlat sıkılmadan okurum.Kesinlikle güzellikle alakası yok. Kaç yaşındasın bilmiyorum, sana bunu nasıl anlatabilirim onu da bilmiyorum ama. Çevremde binbir çeşit insan var, o yüzden eminim, cilveyle falan da alakası yok.
25 yaşındayim.Kesinlikle güzellikle alakası yok. Kaç yaşındasın bilmiyorum, sana bunu nasıl anlatabilirim onu da bilmiyorum ama. Çevremde binbir çeşit insan var, o yüzden eminim, cilveyle falan da alakası yok.
Güzel Sanatlar fakültesiHangi bölümdesiniz ? Belli bölümlerde okuyanlarda farklı arayışlar olduğunu düşünüyorum ben. Ayrıca okuldaki erkek kız oranı diğer fakülteler ile aradaki fiziksel mesafe vs bir çok şeyi etkiliyor.
Besyo da mı okuyordu? İlk başta çekici gelirler ama bir sohbet edince kaçacak delik ararsınızKatlanmaz.
Ben üniversitede iken biri vardı adı da Barış tı.acayip yakışıklıydı.
5 ay uzaktan uzağa çocuk için öldüm bittim.
Bizi tanıştırdılar
Ortamdan nasıl kaçtığımı,nasıl topukladığımı anlatamam.
o espriler,salak salak konuşmalar...
İşte biraz insanın içine bakıyolar sizin içiniz çirkin gibi ondan yok manitanız benceBu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.
Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Bu takıntı sonsuz döngü olarak böyle devam ediyor.
Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Onun dışında kilo da verdim 1 ayda 63 kilodan 52 kiloya indim.
Genele vurarak konuşmak gerekirse belli bölümler var tıp diş mimarlık mühendislik hukuk gibi ( gerçi mimarlık mühendisliğin eski önemi kalmadı maalesef içime içime ağlıyorum) o bölümler daha çok kariyer odaklıdır. Karşısındaki insanın da iyi bir bölümü okumasını ister güzel stajlar yapanlar daha bir çekici görünür göze. Öğretmenlik hemşirelik gibi bölümlerin en çok alıcısı asker polis memur tarzı olur iki memur mis gibi yaşarız düşüncesi ağır basar. Güzel sanatlar ise benim okuduğum dönem en güzel ve marjinal kızların olduğu en estetikli ve renkli saçlı kızların daha böyle ne olduğu belirsiz tiplerle sevgili olduğu bir bölümdü. Güzel sanatlar maalesef ülkemizde pek gelecek vaadetmediği ve bölümde çok fazla kız öğrenci olduğu için için genelde diğer fakültelerden mesela fen edebiyat gibi ilişkiler kurarlardı. Bizde mimarlık güzel sanatlar ve hukuk çok yakındı ve o kadar çok arkadaşımın avukatla evlendiğini gördüm ki inanamazsınız. Diğer bölümler mesafe olarak uzaktaysa ya da ortak olarak kullanılacak kafe tarzı yerler yoksa çoğunluğu kız olan bölümlerde ilişki kurmak daha zor. Siz biraz daha dışarı açılmaya çalışın. Herkesin bir alıcısı vardır.Güzel Sanatlar fakültesi
Yooo ben bir kadın olarak bu dediklerinize bakmadım. Daha farklı kriterlerim vardı. Erkeklerin de farklı kriterleri var. Güzellik tek kriter değil.Kadınlar paraya mevkiye karaktere bakıyor erkekler güzelliğe bakarken nasıl değerlendiriyor onu sorguluyorum.
Zira en tipsiz adamın yanında bile güzel kadın var.
Ama erkekler işte bu çok güzel derken neye bakıyor sorusu aslında...
bu şeye benzediBende farkındayım şekerimde ilk tanışma aşamasında dış görünüşe bakılıyor ilk tanıştıktan sonra nebileyim ozaman karaktere bakiliyor diye biliyorum benimle tanışmaya yeltenen erkek yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?