Erkekler mi çok ilgi bekliyor ben mi kendime fazla zaman ayırıyorum?

Bu kadar gerçek ve haklı bir yorum görmedim.
Tebrik ederim.

İnsan neden günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yapar o kısmı ben oturtamadım kafamda

Kilo takıntısı ve yeme bozukluğu varmış, fiziksel aktivitelerde yüksek enerjili kalabiliyormuş (Birkaç konusuna üstünkörü baktım); bu bilgiler doğruysa evet, günde 1 saat salona girer, oradan çıkar 2 saat de yürür.

Bir miktar anoreksiya belirtisi ya da benzeri bir durum gibi de sayılabilir.

8-17 part-time calistiriyorlarsa konu sahibini birileri oyuna getirmiş olmalı parttime saatleri konusunda. Umarım maaşını parttime üzerinden almıyordur:)

Valla hangisi dogru bilmiyorum. Eski konularina baktim cumartesi gunu actigi konuda part time calisiyormus. Bu gun actigi konuda cok yogun ve bosa vaktini harcamayan biri oluvermis :)

E o zaman sevgiliden önce psikiyatrist lazım konu sahibine

yani bence esas sorulması gereken gerçekten böyle olduğunuz için mi yazışmıyorsunuz yoksa erkek arkadaşınızı aslında sevmiyor musunuz ondan mı böyle oluyor. tabii ki her insanın kendine ayırdığı bir vakit var buna ek olarak çalışma saatleri var. bazen sabahtan akşama erkek arkadaşımıza yazacak durumda olmuyoruz meşgul oluyoruz ama uzun uzun konuşma isteği hissediyorum ben çoğunlukla. havadan sudan değil bazen gündemdeki konular, politika, dolar kuru , gün yaptığımız şeyler vs üzerinden uzun paylaşımlarımız oluyor. bunu kendime ayırdığım zamandan çalma gibi düşünmüyorum tam tersi erkek arkadaşımla konuştuğum zaman aralığı da kendime ayırdığım bir zaman gibi geliyor. zaten canım film falan izlemek ya da çıkıp yürümek kitap okumak istediğimde ya da onun istediğinde birbirimize söylüyoruz , 3-5 saat konuşmuyoruz. ama arada yoklarız birbirimizi ne yaptın, nasılsın, yürüyüş nasıldı, film nasıldı falan diye.

Bence erkek arkadaşınız haklı. Herkesin ilişkiden beklentisi, iletişim miktarı aynı değildir tabi ama sizin tavrınız bana çok garip geldi. Bdv okumayı erkek arkadaşınızla muhabbet etmeye yeğliyorsunuz resmen.

sevmiyorsunuz, net. insan sevince bir şekilde sevdiği her şeye yetebiliyor.
şu an hayatımda kimse yok. 9-18 tam zamanlı çalışıyorum evden. kalan vakitlerimde de duş, bazen yemek, bazen dizi falan yapıyorum. benim de sorunum zamansızlık ama iş dışında da uğraştığım şeyler var tasarım falan yapıyorum. hani annem sürekli odama çekilmeme o kadar çok laf ediyordu ki artık en azından akşamları 1 saat kadar onunla oturup tv çay sohbet falan yapıyorum. sonra gece saat geç oluyor ben pc başındayken. uyumam lazım sabah iş var diyorum. ama keşke o an uyumak zorunda olmasam da biraz daha kitap okusam veya biraz daha bişeyler izlesem, biraz daha pcde işlerimle uğraşsam diyorum. hayatımda biri olduğunda ona zaman ayırıyorum ama bakın bu detay çok önemli. asla hayatıma zaman ayırmayacağım biri giremiyor. zaman ayırmayacağınız ilişki gereksiz ilişkidir.

bence sizin bir erkek arkadasa ihtiyaciniz yok. Ben mesela ders calisirkende konusurum, gece yatarken de, spora gidince de... bu elimde degildi sevgiliyken. Hayati paylasmak plan yapip aa yarim saat ayirdim sana demek degil ki. Istemsizce onu hayatinizin bir parcasi yaprsiniz. Tabi sevgilinizde ayni sekilde. Erkeklerin ilgisizsin demesi disinda, siz erkek arkadaslarinizi nasil buluyorsunuz? Size yeterli ilgiliyi gosterebiliyolar mi yarim saatte. Sohbetleri sariyo mu? Bunlarda cok onemli bence.

Gerçekten ama gerçekten her Allah'ın günü bu kadar programlı mısınız?
İnsan sevince konuşmak ister o yapılan muhabbet boş gelmez. Ama yine de konuyu okuyup "wooaawww ne dolu dolu bi hayat" diyelim diye açılmış gibi hissediyorum Allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…