- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Bu kadar gerçek ve haklı bir yorum görmedim.Bir insanı sevince onu merak eder, onu dinlemekten hoşlanır, birlikte bir şeyler yapmak istersiniz. Sizde sevgi mevcut görünmüyor o nedenle ayıracak vaktiniz yok karşıdaki kişiye.
Tabiki kimse 24 saatin büyük bir kısmını sevgilisine ayırmaz/ayıramaz çünkü birey olarak sorumluluklarımız kendi hayatımız var. Ama bir başka bireyi de hayatımıza almışsak zaten otomatik olarak o kişi işlerimizi aksatmaya gerek kalmadan sürece dahil olur kendiliğinden(karşılıklı).
Farklı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla, ortak filmler seçip izleyebilir birlikte yorumlayabilirsiniz mesela, tek iletişiminiz telefonsa ve siz yarım saat yazışıyorsanız normal gelmedi bana.
Bdv ye bakmak daha hoşuma gidiyor demişsiniz mesela yani vakit var ama ona harcamayı tercih etmiyorsunuz.
Ben dedim bak isi de öyle hep yarimDaha gecen gun konu acmis ve orada part time calisiyorum demis.
Ben dedim bak isi de öyle hep yarim
Teşekkür ederimBu kadar gerçek ve haklı bir yorum görmedim.
Tebrik ederim.
her şeyi yarim çok ilginçCumartesi gunu son konusunu acmis part time calisiyormus :) gunlerden sali isler degismis :)
8-17 part-time calistiriyorlarsa konu sahibini birileri oyuna getirmiş olmalı parttime saatleri konusunda. Umarım maaşını parttime üzerinden almıyordur:)Part time calisiyormus.
İnsan neden günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yapar o kısmı ben oturtamadım kafamda
Belki de işe 1 saatte yürüyerek gidiyor 1 saatte de yürüyerek geri eve geliyordur. 24 saate her şeyi sığdırmaya çalışırken ben:)))İnsan neden günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yapar o kısmı ben oturtamadım kafamda
8-17 part-time calistiriyorlarsa konu sahibini birileri oyuna getirmiş olmalı parttime saatleri konusunda. Umarım maaşını parttime üzerinden almıyordur:)
E o zaman sevgiliden önce psikiyatrist lazım konu sahibineKilo takıntısı ve yeme bozukluğu varmış, fiziksel aktivitelerde yüksek enerjili kalabiliyormuş (Birkaç konusuna üstünkörü baktım); bu bilgiler doğruysa evet, günde 1 saat salona girer, oradan çıkar 2 saat de yürür.
Bir miktar anoreksiya belirtisi ya da benzeri bir durum gibi de sayılabilir.
E o zaman sevgiliden önce psikiyatrist lazım konu sahibine
Ama bazen gerçekten cazip konular oluyor buradaBdv konuları sevgilinizle mesajlaşıp konuşmaktan daha cazip geliyorsa olmamıştır o ilişki.
yani bence esas sorulması gereken gerçekten böyle olduğunuz için mi yazışmıyorsunuz yoksa erkek arkadaşınızı aslında sevmiyor musunuz ondan mı böyle oluyor. tabii ki her insanın kendine ayırdığı bir vakit var buna ek olarak çalışma saatleri var. bazen sabahtan akşama erkek arkadaşımıza yazacak durumda olmuyoruz meşgul oluyoruz ama uzun uzun konuşma isteği hissediyorum ben çoğunlukla. havadan sudan değil bazen gündemdeki konular, politika, dolar kuru , gün yaptığımız şeyler vs üzerinden uzun paylaşımlarımız oluyor. bunu kendime ayırdığım zamandan çalma gibi düşünmüyorum tam tersi erkek arkadaşımla konuştuğum zaman aralığı da kendime ayırdığım bir zaman gibi geliyor. zaten canım film falan izlemek ya da çıkıp yürümek kitap okumak istediğimde ya da onun istediğinde birbirimize söylüyoruz , 3-5 saat konuşmuyoruz. ama arada yoklarız birbirimizi ne yaptın, nasılsın, yürüyüş nasıldı, film nasıldı falan diye.Merhaba arkadaşlar ben ilişkilerimde hep "sana ulaşmak çok zor" "bana hiç vakit ayırmıyorsun" "uzaksın" gibi tepkiler alıyorum. Sabah 09:00 akşam 17:00 çalışıyorum, gün de bir saat spor, bir saat kitap, yarım saat gazete, 2 saat yürüyüş, yarım saat yemek yapıyorum kalan zamanda tv, film izlemeyeceksem telefona dolayısıyla hayatımdaki insanlara vakit ayırıyorum. Genelde sabahları, öğleden sonraları ve akşamları yarımşar saat bazen daha az olmak üzere erkek arkadaşımla yazışıyorum ama karşımdaki hep ilgisiz olduğumdan, kendisini sevmediğimden yakınıyor. Gereksiz muhabbetler, uzun uzun yazışmalar beni geriyor onun yerine youtube'den eski dizi videolarını, sosyal medyadan gündemi ve gündem yorumlarını, buradaki bdv konularını takip etmekten daha çok hoşlanıyorum. Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor? İlginin, iletişimin az olduğu bir ilişki yürümez mi, siz hayatınızdakilere ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
Cevap gelirse diye beklemeye geçiyorum.her gün yapması yarım saat sürecek yemeği nasıl buluyorsunuz
Bende tam onu soracaktım bizi aydınlatır mısın konu sahibi? Ben bi saat spor yapıyorm pertimİnsan neden günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yapar o kısmı ben oturtamadım kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?