Erkekler mi çok ilgi bekliyor ben mi kendime fazla zaman ayırıyorum?

Kendinize fazla.odakli yasiyorsunuz belli ki bir sevgiliye/partnere ihtiyaç duymuyorsunuz
Hayat her daim planli yaşanmıyor kendinize verdiğiniz deger tabii ki güzel ama ortada ilişki yok
Buna benzer canı isteyince yarim saat bir saat zaman ayiran ve bunu da lütuf gören kisilerle iliskimi bitiriyorum
Erkek arkadasiniz cok ilgi beklemiyor, siz ilgisiz davranıyorsunuz
 
Ben de görmemiştim , bu üyenin bir günde kendine ayırdığı zamanı ben toplam 1 ayda ayıramıyorum . Tabi çocuk yüzünden ama yapan yapıyor valla . Azıcık örnek alayım bari günde 10 dakikadan 15 e çıkartayım kendime ayırdığım zamanı
 
Nesi güzel mesela bu hayatın?
Böyle mutlu demekki .Sadece kendıyle bebce sevgılıye ıhtıyacı yok.Zaten sevgılı gıremezkı bole bır hayatta girsede uzun surmez.Etkısız eleman gıbı olur.Konu sahıbı bogle cok mutlu bence.ke dı ıcın en guzelını yapıyor.
 
Her gun ayni rutinsr kendinize fazla donuksunuz,bende bekarken kendimede zaman ayirirdim ama her gun 5 saat degil ,o zaman yalniz kalirsiniz,daha cok yalnizsam o gun bir yere gitmeyeceksem bu sekilde olur
 
Yani daha ne istiyor ki sevgili kisisi
 
Tekrar okuyunca bazı şeyleri anlayamadım. 1 saat spor varsa neden 2 saat yürüyüş var? Yarım saat gazete varsa sosyal medyada gündem olmaz. Gazete okuyan mı kaldı ya? Bence kağıt ve zaman israfı gazete. Yarım saat yemek için iyi bir süre. Hızlısınız sanırım. Bazı süreleri abartarak yazmışsınız gibi geldi bana.
 
Ahaha iyiymiş bu yav. Yani şöyle mi Seninle ilgilenmiyorum demeyelim de kendime çok vakit ayırıyorum diyelim
 
Eski konulara biraz baktım da siz aseksüel olabilirsiniz. Hiç temas sevilmiyor, erkeklerle sadece duygusal yakınlık kuruluyor ama o da kısıtlı.


Bir de normal kiloda olup günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yapmak falan normal gelmedi bana. Ciddi takıntılarınız mı var?
 
Sorularınızı cevaplamak için birkaç kere giriş yapıp çıkmak zorunda kaldım yoğun bir iş günüydü. Öncelikle en çok sorulan sorulara genel bir cevap vereyim rahat bir işim var çok şükür spor ve kitap merasimlerine iş yerinde de vakit ayırabiliyorum o yüzden işimi part time diye tanımlarım zaten sigortada da öyle geçiyor. Benim için staj değerinde olduğu için şuan ful time sigortası arayışında olmadım. Youtube videoları/dizileri sandığınız kadar vaktimi almıyor zaten hiperaktivite bozukluğum var her şeyden çok çabuk sıkılıyorum girdiğim bir ortamdan da telefonla meşgul olduğum mecradan da. Uzun süre bir yerde istikrar gösterememem de bu yüzden sanırım.

Yazışmadan gorusseniz?
Hafta sonları görüşüyoruz ya da bazen iş çıkışları, işten önce kahvaltı vs.
Karşımdakiler boş muhabbetler yapan insanlar değil elbette ama bir noktadan sonra rutine dönüşüyor sohpet. Sosyal hayattaki rutin soru cevaplara yani.
Ohh ne guzel yapiyosun. Zaten vakit ayırınca ilgi gosterince topuklarini popolarina vura vura kaciyorlar cok dogru yapıyosun
Yok böyle de ilgisizlikten kaçıyorlar ortasını bulmak lazım
kendilerine kitap hediye ediyorum genelde ama kitaba çok az zaman ayırıyorlar gazeteden bahsetmiyorum zaten
Ben de çok iyi yaptığını düşünüyorum .
Çalışıyorsun zaten . hayatın planlı olmak zorunda.
haftasonu görüşürsünüz . nolcak.
Evet hafta sonları görüşüyoruz zaten ama hafta içi iletişimi yetersiz buluyorlar
Yazışmakla ilişki mi olur?
Siz sevmiyorsunuz demek ki. Aşık olduğunuz zaman anlarsınız.
Şuan ki ilişkim ilk tanıştığımızda kalbimin çarptığı, heyecanlanıp beraber zaman geçirmekten mutluluk duyduğum biriydi aslında ama zamanla rutinleşti sıradanlaştı benim için
Özel bir programım yok aslında bana iyi gelen şeyleri yapıyorum sadece
gazeteyle sevgilinize ayni vakti mi harciyorsunuz ?
Gazetelerde köşe yazılarını okumak cümleler yazmakla aynı zamanı alıyor bazen
Bu iliski degil ki karsinizdakini sevseydiniz herseyi onunla yapmak isterdiniz.mesela yuruyuse spora beraber gidin,dizi film beraber izleyin
Mesai saatlerimiz uymuyor, hafta sonu görüşüyoruz ya da hafta içi mesai öncesi kahvaltı da. Sporu da ben mesai saatleri içinde yapıyorum.
Yok ben 6 saat uyuyorum tuvalate telefonla girmekten nefret ederim

Çok şükür şuan için rahat bir işim var part time sayılır, spor ve kitaba iş yerinde zaman ayırabiliyorum. ev toparlama kişisel temizlik/bakım da mesai sonrası zamanlarımı alıyor. Genelde hafta sonları görüşüyoruz hafta içi ise gün içinde de dediğim saatlerde iletişim halindeyiz.
Telefonla konuşmayı sevmiyorum ne yazıkki, mesajlaşmak daha cazip geliyor. Dediğiniz öneriler çok tatlı :) teşekkür ederim soruma beklediğim gibi bir cevap♥ uygulamayı deneyeceğim.
her gün yapması yarım saat sürecek yemeği nasıl buluyorsunuz
Vejetaryenim genelde sebze bakliyat tüketiyorum ya da arada sırada hamuri şi
Çok severek başladım ilişkiye zamanla rutine dönüştü yani sevdiğimi düşünüyorum aslında ama özlemde sevgiye dahil sonuçta.
Bende tam onu soracaktım bizi aydınlatır mısın konu sahibi? Ben bi saat spor yapıyorm pertim üstüne bir de yürümek mi
Hiperaktivite bozukluğum var enerjimi atabilmek için türlü yollara başvururdum eskiden sonra spora başlayayım dedim hem türlü arayışlardan kurtuldum hem de kilo kontrolünde yardımcı oldu çok ağır sporlar yapmıyorum 1000 ip atlama, mekik, plank ve birkaç bacak hareketim var. Kendi vücut ağırlığımla yapılan hareketler yani.
Kaç saat zaman ayırdığımı planlayıp saymıyorum tabiki genelde o civarda sürüyor demek istedim konuda
ok, sevgilim böyle olsa devam etmezdim.
Biz hic yazismiyoruz bu arada, mesela haftasonu yogun bir sekilde calisiyor ama biz yine de birlikteyiz. Ara verdiginde kahve icmek, arada bir sarilmak, kahvaltiyi birlikte etmek... bunlar guzel seyler.
Hafta sonları görüşüyoruz hafta içi de mesai öncesi kahvaltı falan sık olmuyor
Her ikisi de keyifli aslında o yüzden gün içerisinde her ikisini de yapıyorum ama sorun şu ki yazışma sıklığı karşımdakine yetmiyor fazlası da bana fazla geliyor. Az ve öz derler ya ona inanıyorum. Yettiği kadar iletişimde olup kalan zamanda özlemek, kendime de vakit ayırabilmek isterim.
Bunları zorunluluktan yapmıyorum aslında bunlar için plan/programda yapmıyorum bilakis hepsi de bana keyif veren severek yaptığım aktiviteler.
Gazete babamdan kazandığım bir alışkanlık özellikle de köşe yazılarını okumaktan çok keyif alıyorum. Bununla birlikte yaralı bilgiler ve güncel haberlerde yer alıyor. Ne bileyim gazete okumak yerine yazışmak daha mı faydalı bir alışkanlık ikisinin de ayrı bir yeri ve zamanı olsa olmaz mı?
Kendimle mutluyum aslında ama şuanki erkek arkadaşımı da seviyorum birlikte geçirdiğimiz zaman ona yetmese de bana kafi geliyor.
 
İnsan sosyal bir varlıktır. Kocasıyla, çocuğuyla, arkadaşlarıyla mutlu olması normal o yüzden. Konu sahibinin hayatında iş ve spor dışında bir şey yok. Bu şekilde bir hayat bir insanı mutlu ediyorsa orda bir sorun vardır. Ki diğer arkadaşlar bazı problemleri olduğunu çıkarmışlar eski konularından zaten. Bizi ilgilendirir mi? Hayır. Normal mi? Ona da hayır.
 
Peki çok küçük bir soru soracağım, okuduğunuz kitaplar, gazeteler nereye gidiyor? Okuyan insanın imlası, yazısı düzgün olur, kendini düzgün ifade eder çünkü benim bildiğim.
 
Acikcasi cevaplariniza baktim isiniz rahatmis baya
Ben de 1 yildir evdeyim hic çıkamıyorum malum virus var ve kronik hastaligim var
Ayrıca mesai saatlerinde evden calistigim icin cikamam zaten
Inanın pandemi yüzünden eve tikilmak bir kere yeterince zorlarken bir de 8 saat bilgisayar basinda is yerindekinden daha yoğun çalışıyorum bugun yarim.saat icinde is yerindeki 5 6 kisiyle görüştüm zaten 10 kisiyiz :)
Sizin her bos gördüğünüz vakti doldurma telasiniz var bunu sezdim zaten hiperaktif oldugunuzu yazmissiniz
O yuzden çabuk sıkılıyorsunuz
Evlenseniz esinizden de bikarsiniz
Dunya sadece sizin etrafınızda döndüğü için hayatiniza birini almaniz cok zor geldi bana
Bazen sacma sapan rutin seylerden de konuşabiliriz insaniz yani.
Bana da kendine odakli asosyal bir imaj cizdiniz nedense.
Bir de yasaklarda haftasonu nasıl gorusuyorsunuz? Yasaklari mi cigniyorsunuz? Hepi topu iki hafta serbestti birincisinde evdeydim ikincisinde de market bahanesiyle yürüyüşe ciktim yarim saatligine zaten sonra yine yasak geldi
 
+1000000 katılıyorum
Ben de inan 1 senedir evdeyim cok da severim kendime zaman ayırmayı ama bu kadar asosyallik beni bile bunalima soktu gerci arada online egitimlere katildim yeni arkadaslar edindim, komsularimla camdan cama konuşuruz, telefondaki dakikalar yetmiyor ama yine de bir arkadasinla karşılıklı bir kafede kahve icmeye, sohbet etmeye benzemiyor.
 
Konu açarken özellikle düşünüp geçirdiğim ortalama zamanları hesaplamaya çalıştım sorumun çözümüne yardımcı olması için normalde hesap plan yapmıyorum tabiki. Zorunlulukta koymuyorum sporsuz, yürüyüşsüz, kitapsız günüm de olabilir (hafta sonları zaten spor/yürüyüş yok) ama zaman bulunca yapıyorum çünlü beni mutlu ediyor
Ağır sporlar yapmıyorum kendi vücut ağırlığımla, zaten masa başı bir işim var dolayısıyla enerjimi atmaya ihtiyacım var. Eskiden yoğun bir iş tempom varken hayatımda sadece yürüyüş vardı oda olmazsa olmazım beni mutlu ediyor.
Yürüyüş spor için değil mutlu oluyorum yürüyüş yaparken, müzik eşliğinde hayaller, planlar, canlanan anılar en büyük hobilerimden birisi. Sporda kendi vücut ağırlığımla ip atlama, mekik gibi aktiviteler
Aseksüellik konusunda haklı olabilirsiniz ama spor ve yürüyüşü takıntımdan dolayı yapmıyorum zaten belli bir noktadan sonra vücuda etkisi olmuyor sınırlı tutmak daha sağlıklı hatta vücudu şaşırtmak için ama yürüyüş olmazsa olmazım sporda normal bir seviyede zaten masabaşı çalıştığım için tüm gün oturuyorum

Ailemle, arkadaşlarımla çok vakit geçiriyorum aslında her hafta sonundan birini onlara ayırıyorum arkadaşlar söz konusu olunca yeterli geliyor ama ikili ilişkilere ekstra zaman ayırmak gerekiyor.
 
Peki çok küçük bir soru soracağım, okuduğunuz kitaplar, gazeteler nereye gidiyor? Okuyan insanın imlası, yazısı düzgün olur, kendini düzgün ifade eder çünkü benim bildiğim.
Sorulara yetişebilmek için hızla yazarken imla hatalarını gözden kaçırmışım, rencide edeceğinizi bilseydim daha düzgün yazardım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…