• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden bir müddet sonra geri dönmek isterler?

yok canım benim hiçbişey yazmadım yazmam da.. zaten ayrılır ayrılmaz faceten instagramdan telden sildim.. engellemedim sadece sildim..
Daha çok yeni ama sabret alışacaksın. Şu an üzülebildiğin hatta ağlayabildiğin kadar ağla. Daha sonra kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Okuluna, işine, kitaplara yoğunlaş. Onlayken nelere vakit ayıramadıysan onları yap. Dizi ve film izleyebilirsin. Yalnız kalmamaya gayret et. Ailen ve arkadaşlarınla vakit geçir. Zamanla kendini çok daha iyi hissedeceksin.

Daha çok yeni ama sabret alışacaksın. Şu an üzülebildiğin hatta ağlayabildiğin kadar ağla. Daha sonra kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Okuluna, işine, kitaplara yoğunlaş. Onlayken nelere vakit ayıramadıysan onları yap. Dizi ve film izleyebilirsin. Yalnız kalmamaya gayret et. Ailen ve arkadaşlarınla vakit geçir. Zamanla kendini çok daha iyi hissedeceksin.
inşallah canım benim, çok saol..

evet dönmeyen çok oluyor malesef, herkes dönmüyor..

Benim erkek arkadaşım bana karsı bi zaafı olduğunu söylerdi hep. Ayrılırsak bir gün arkadaş kalırız demişti. Ben de oldu o zaman başla bir kızla evlenirken düğününe de geliyim dedim. Seni görürsem borakor gelirim düğünü falan dedi. Böyle aşıktı güya. Binbir hakaretke gitti tabi 1.5ay önce.

Benim erkek arkadaşım bana karsı bi zaafı olduğunu söylerdi hep. Ayrılırsak bir gün arkadaş kalırız demişti. Ben de oldu o zaman başla bir kızla evlenirken düğününe de geliyim dedim. Seni görürsem borakor gelirim düğünü falan dedi. Böyle aşıktı güya. Binbir hakaretke gitti tabi 1.5ay önce.

Aynısından bende de var Bi tane .sensiz yapamam ,sözde mayıs da ailesiyle tanışacak olan beni terk etti :KK43::KK14:

aradı mı seni ayrıldıktan sonra hiç?
Biz 1 ay boyunca konuştuk bazen kavga ettik, bazen normal konuştuk.
1 aydan sonra yine ara ara konuştuk. Saçını mı kestirdin saçını mı boyattın filan diye sordu :KK53:
2 3 haftadır ben hiçbir şey yazmıyorum, o da yazmıyor. Bir de şöyle bir şey yapıyor birkaç gün engelliyor beni whatsapptan sonra açıyorr engelimi filan. Bazen ona saydırıp onu tamamen engellemek istiyorum her yerden ama sonra vazgeçiyorum.

Biz 1 ay boyunca konuştuk bazen kavga ettik, bazen normal konuştuk.
1 aydan sonra yine ara ara konuştuk. Saçını mı kestirdin saçını mı boyattın filan diye sordu :KK53:
2 3 haftadır ben hiçbir şey yazmıyorum, o da yazmıyor. Bir de şöyle bir şey yapıyor birkaç gün engelliyor beni whatsapptan sonra açıyorr engelimi filan. Bazen ona saydırıp onu tamamen engellemek istiyorum her yerden ama sonra vazgeçiyorum.

Barışma ihtimaliniz yüksek canım .

Barışma ihtimaliniz yüksek canım .
Sanmıyorum ya... Dün tam 2 ay oldu... Barışmak istese barışmaz mıydı? Fakat beni birkaç gün engelleyip sonra açması aklımı karıştırıyor. Ya tamamen engelle ya hiç engelleme.

Ah bir bilsem neden terk edildim :(( tamam kıskançlık fln yaptım ama şöylede birşey var bizde bunun bir arkadaşı çıktı piyasaya benimkini bozdu huyu suyu değişti resmen .
Geride gelmez gibi uzak mesafe malesef ki :((

Back
X