- 12 Şubat 2012
- 885
- 515
- 133
Sakın hiçbir şey yazma, totosunu kaldırma. Kendilerini bir halt sanıyorlar sonra...yok canım konuşmadık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın hiçbir şey yazma, totosunu kaldırma. Kendilerini bir halt sanıyorlar sonra...yok canım konuşmadık![]()
yok canım benim hiçbişey yazmadım yazmam da.. zaten ayrılır ayrılmaz faceten instagramdan telden sildim.. engellemedim sadece sildim..Sakın hiçbir şey yazma, totosunu kaldırma. Kendilerini bir halt sanıyorlar sonra...
Daha çok yeni ama sabret alışacaksın. Şu an üzülebildiğin hatta ağlayabildiğin kadar ağla. Daha sonra kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Okuluna, işine, kitaplara yoğunlaş. Onlayken nelere vakit ayıramadıysan onları yap. Dizi ve film izleyebilirsin. Yalnız kalmamaya gayret et. Ailen ve arkadaşlarınla vakit geçir. Zamanla kendini çok daha iyi hissedeceksin.yok canım benim hiçbişey yazmadım yazmam da.. zaten ayrılır ayrılmaz faceten instagramdan telden sildim.. engellemedim sadece sildim..
inşallah canım benim, çok saol..Daha çok yeni ama sabret alışacaksın. Şu an üzülebildiğin hatta ağlayabildiğin kadar ağla. Daha sonra kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Okuluna, işine, kitaplara yoğunlaş. Onlayken nelere vakit ayıramadıysan onları yap. Dizi ve film izleyebilirsin. Yalnız kalmamaya gayret et. Ailen ve arkadaşlarınla vakit geçir. Zamanla kendini çok daha iyi hissedeceksin.
Ben de tam 2 ay önce terk edildim.inşallah canım benim, çok saol..
Ben bunu 5 sene once yazmisim canim.
Hayati yeni tanimaya baslarken :)))
Evet herkes donmuyor. Oyle buyuk buyuk konusmak cahil basimin isiymis :)
evet dönmeyen çok oluyor malesef, herkes dönmüyor..Dönmeyen oldu mu ? Bana da bütün erkekler döner gibi geliyor.
aradı mı seni ayrıldıktan sonra hiç?Ben de tam 2 ay önce terk edildim.![]()
evet dönmeyen çok oluyor malesef, herkes dönmüyor..
Benim erkek arkadaşım bana karsı bi zaafı olduğunu söylerdi hep. Ayrılırsak bir gün arkadaş kalırız demişti. Ben de oldu o zaman başla bir kızla evlenirken düğününe de geliyim dedim. Seni görürsem borakor gelirim düğünü falan dedi. Böyle aşıktı güya. Binbir hakaretke gitti tabi 1.5ay önce.
Siz neden ayroldınız ki canım belki döner seninki. Benimki imkânsızAynısından bende de var Bi tane .sensiz yapamam ,sözde mayıs da ailesiyle tanışacak olan beni terk etti![]()
Niye terk etti?Aynısından bende de var Bi tane .sensiz yapamam ,sözde mayıs da ailesiyle tanışacak olan beni terk etti![]()
Biz 1 ay boyunca konuştuk bazen kavga ettik, bazen normal konuştuk.aradı mı seni ayrıldıktan sonra hiç?
Bizim de ne hayallerimiz vardı yaz için. Fakat beyefendi terk etti beni haspamAynısından bende de var Bi tane .sensiz yapamam ,sözde mayıs da ailesiyle tanışacak olan beni terk etti![]()
Biz 1 ay boyunca konuştuk bazen kavga ettik, bazen normal konuştuk.
1 aydan sonra yine ara ara konuştuk. Saçını mı kestirdin saçını mı boyattın filan diye sordu
2 3 haftadır ben hiçbir şey yazmıyorum, o da yazmıyor. Bir de şöyle bir şey yapıyor birkaç gün engelliyor beni whatsapptan sonra açıyorr engelimi filan. Bazen ona saydırıp onu tamamen engellemek istiyorum her yerden ama sonra vazgeçiyorum.
Sanmıyorum ya... Dün tam 2 ay oldu... Barışmak istese barışmaz mıydı? Fakat beni birkaç gün engelleyip sonra açması aklımı karıştırıyor. Ya tamamen engelle ya hiç engelleme.Barışma ihtimaliniz yüksek canım .
Engellediğini nerden AnlıyorsunSanmıyorum ya... Dün tam 2 ay oldu... Barışmak istese barışmaz mıydı? Fakat beni birkaç gün engelleyip sonra açması aklımı karıştırıyor. Ya tamamen engelle ya hiç engelleme.
Engellediğinde son görülme, fotoğraf ve durum hiç gözükmüyor. Bir şey yazıp yolladığında da tek tık oluyor ona iletilmiyor.Engellediğini nerden Anlıyorsun
Rahat batıyor bunlar heeeeBizim de ne hayallerimiz vardı yaz için. Fakat beyefendi terk etti beni haspam![]()