- 12 Şubat 2012
- 885
- 515
- 133
Üzülme kızz biz kaybetmedik ki onlar kaybetti.Rahat batıyor bunlar heeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme kızz biz kaybetmedik ki onlar kaybetti.Rahat batıyor bunlar heeee
Doğru diyorsun hee kabahat bizde aslında bizde Cool takılalımÜzülme kızz biz kaybetmedik ki onlar kaybetti.Totoları tavan yaptı bizleyken fazla pohpohladık o yüzden oldu böyle.
Geçmişi bir süre özleyeceğiz çok normal çünkü uzun süren bir beraberlik var. Ben de çok düşündüm ve cevabını onun totosunu çok kaldırdığımdan böyle olduğunu buldum. Şimdi mutluyum aslında be. Hesap vermem gereken biri yok, istediğim gibi takılıyorum. Onunlayken aileme, arkadaşlarıma ve kitaplarıma az zaman ayırıyordum. Onlara yoğunlaştım.Doğru diyorsun hee kabahat bizde aslında bizde Cool takılalım![]()
İşte bazen insan soruyor kendine niye terk edildim sebeb ne acaba Bi daha ki sefer yapmiiim diye .bide geçmişi bazen özlüyor muyuz ne![]()
Benimkinin de doğumgünü haziranda ona hazırlayacağım şeyleri düşünmeye başlamıştım. Şimdi kutlasın tek başınaHayır bide ona Bi hediye yapmıştım elimde kaldı( belki görse şapşalık ettiğini anlarda adresini bilmiyorum
( ne şekilde öğrene bilirim hiç bir fikrimde yok .sözde mayıs da kendim veririm diye kargoyla göndermedim :/ şimdi adres sorsam söylemez zaten istemem birşey fln der
Kaldı öyle başıma:))
canım bana tektaş alıp evlenme teklif etmesine ailemle tanışmasına rağmen ayrıldık biz.. son konumu okuyabilirsin neler yaşadım.. sen yine tanışmadan bitmiş.. tanışmak da bişey ifade etmiyo onlar için çünkü..Aynısından bende de var Bi tane .sensiz yapamam ,sözde mayıs da ailesiyle tanışacak olan beni terk etti![]()
niye imkansız?Siz neden ayroldınız ki canım belki döner seninki. Benimki imkânsız
haha ben onunlayken de bunları yapıyodum çünkü benimki ilgizidi bana karşı :) günde sadece 2 kere arardı mesaj falan yoktu, o yüzden herşeye bol vaktim oluyodu istediğim gibi takılıyodum..Geçmişi bir süre özleyeceğiz çok normal çünkü uzun süren bir beraberlik var. Ben de çok düşündüm ve cevabını onun totosunu çok kaldırdığımdan böyle olduğunu buldum. Şimdi mutluyum aslında be. Hesap vermem gereken biri yok, istediğim gibi takılıyorum. Onunlayken aileme, arkadaşlarıma ve kitaplarıma az zaman ayırıyordum. Onlara yoğunlaştım.
Kendimle daha çok ilgileniyorum ve kendimi daha çok düşünüyorum. Yenilenmiş gibi hissetmeye başladım kendimi.Onun yüzünden okulun dans kulübüne katılamamıştım. Seneye ona katılacağım.
![]()
Ah bir bilsem neden terk edildim( tamam kıskançlık fln yaptım ama şöylede birşey var bizde bunun bir arkadaşı çıktı piyasaya benimkini bozdu huyu suyu değişti resmen .
Geride gelmez gibi uzak mesafe malesef ki(
niye imkansız?
okudum ve eski sevgilin hastalık hastası bi manyak bence.. bittiği hayırlı olmuş..Konumu okur musun canım. Hem de bana bir akıl ver
okudum ve eski sevgilin hastalık hastası bi manyak bence.. bittiği hayırlı olmuş..