Bir prezervatife eroin gormus gibi bir tepki vermeseydiniz keske..cebinde erkeklerin korunmak için kullandığı adını açıkça yazmaya utandığım o şeyden gördüm eminim.
ben ilk defa yazıyorum buraya o da konuşacağım kimse olmadığı için aklıma geldi. Akşamları da yazdı ama bu kişi hiç açık vermedi ki.ee bu adam evli aksamlari sana nasil yaziyor hicmi aanlamadn.yalniz boyle bir konu 2 kez acildi yine sensen cok içinde kaldiysa karisina söyle artik
onlarada ayrıldığını söylemiş.Yapacak bir şey yok ama bu adamla sizi kim tanıştırdıysa o arkadaşınızın arkadaşlığını sorgulayın derim...
Arkadaşlara sorsaydınız adamı ilk önce. siz evleniriz diye düşünmüşsünüz ama adam için tek gecelik bir ilişkiymişsiniz. Yolunuza bakınMerhabalar
Çok yormadan sizi konuyu yazıcam hemen. 29 yaşındayım bir kaç yıl önce eşimden ayrıldım, arkadaş ortamında biriyle tanıştık karşı tarafın talebi doğrultusunda. O farklı ilde ben farklı ilde. Aylarca whatsapp üzerinden konuştuk ve yüz yüze de çok görüştük. Başta her şey iyiydi hani seviyeli,olması gerektiği gibi belki de benim sınırlarım olduğu için böyleymiş bilemiyorum. Kendisi 37 yaşında kamu kurumunda çalışan hatrı sayılır bir statüde olan biri. Bana öyle güzel yaklaştı ki cümleleriyle terapi gibi konuşuyordu gayet aklı başında. Sonrasında yüz yüze buluşmalarda bir keresinde öptü beni yine ben utangaç olduğum için devamı gelmedi diyeyim. Ama son geldiğinde öptükten sonra başka şeyler için beni zorladı hatta cebinde erkeklerin korunmak için kullandığı adını açıkça yazmaya utandığım o şeyden gördüm eminim. İzin versem ilişki yaşayacaktı benimle ama direndim napıyorsun filan dedim o korkuyla. Seni çok beğeniyor ve arzuluyorum dedi kızdım ben de o işler helal dairede olmalı dedim. O da bana hak verdi özür diledi hatta sonra yine yazmaya devam etti ve ben tesadüfen öğrendim ki evli ve çocuğu varmışBiliyorum çok konu açıldı böyle neler diyeceğinizi tahmin ediyorum ama bu adam beni kendine bağlayana kadar o kadar çok uğraştı ki ve eşinden ayrıldığını söylemişti altından böyle bir şeyin çıkacağına ihtimal bile vermemişim. Aslında iyi de bir insan merhametliydi hep bana ya da başka insanlara karşı ama tabi evliyken böyle şeylere kalkıştığı gerçeğini değiştirmiyor. Çok kötüyüm şuan, elbette görüşmem mümkün değil artık ama beddualar edip o da acı çeksin istiyorum aşırı öfkeliyim. Buraya niye yazdım onu da bilmiyorum ama teselliye ihtiyacım var sanırım.
Öpüşüp öpüşüp sonra helal daire diye diretmeniz ve prezervatif yazmaktan utanmanız....
yok inanın değil ben yüz vermediğim için böyle oldu ben yüz verseydim evet o ilişki yaşamak derdindeydi.Terbiyesiz ahlaksız ırz düşmanı adam. İki bekar ve yetişkin insanın sevişeceğini nereden çıkartmış. Bence siz kesin yüz verdiniz yoksa bir erkek asla böyle şeyler düşünemez evlenmeden.
(Evli olduğunu öğrenmeden böyle düşündüğünüz için yazdım)
Adam helal olmayan daire içinde bir şeyler yaşayıp, sivisacakmis anladığım kadarıyla. O nasıl arkadaş ortamiysa, kimse bilmiyor muydu adamın evli olduğunu? İnandıricı bulmadım.Merhabalar
Çok yormadan sizi konuyu yazıcam hemen. 29 yaşındayım bir kaç yıl önce eşimden ayrıldım, arkadaş ortamında biriyle tanıştık karşı tarafın talebi doğrultusunda. O farklı ilde ben farklı ilde. Aylarca whatsapp üzerinden konuştuk ve yüz yüze de çok görüştük. Başta her şey iyiydi hani seviyeli,olması gerektiği gibi belki de benim sınırlarım olduğu için böyleymiş bilemiyorum. Kendisi 37 yaşında kamu kurumunda çalışan hatrı sayılır bir statüde olan biri. Bana öyle güzel yaklaştı ki cümleleriyle terapi gibi konuşuyordu gayet aklı başında. Sonrasında yüz yüze buluşmalarda bir keresinde öptü beni yine ben utangaç olduğum için devamı gelmedi diyeyim. Ama son geldiğinde öptükten sonra başka şeyler için beni zorladı hatta cebinde erkeklerin korunmak için kullandığı adını açıkça yazmaya utandığım o şeyden gördüm eminim. İzin versem ilişki yaşayacaktı benimle ama direndim napıyorsun filan dedim o korkuyla. Seni çok beğeniyor ve arzuluyorum dedi kızdım ben de o işler helal dairede olmalı dedim. O da bana hak verdi özür diledi hatta sonra yine yazmaya devam etti ve ben tesadüfen öğrendim ki evli ve çocuğu varmışBiliyorum çok konu açıldı böyle neler diyeceğinizi tahmin ediyorum ama bu adam beni kendine bağlayana kadar o kadar çok uğraştı ki ve eşinden ayrıldığını söylemişti altından böyle bir şeyin çıkacağına ihtimal bile vermemişim. Aslında iyi de bir insan merhametliydi hep bana ya da başka insanlara karşı ama tabi evliyken böyle şeylere kalkıştığı gerçeğini değiştirmiyor. Çok kötüyüm şuan, elbette görüşmem mümkün değil artık ama beddualar edip o da acı çeksin istiyorum aşırı öfkeliyim. Buraya niye yazdım onu da bilmiyorum ama teselliye ihtiyacım var sanırım.
Sizinle din tartismak gibi bir niyetim yok. "Helal daire" dediginiz seyin ne oldugunu öğrenin.yok inanın değil ben yüz vermediğim için böyle oldu ben yüz verseydim evet o ilişki yaşamak derdindeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?