Konu sahibi Muhittin dayı gibi duruyor ama haydi hayırlısı...Sizinle din tartismak gibi bir niyetim yok. "Helal daire" dediginiz seyin ne oldugunu öğrenin.
Prezervatifin adini yazmaktan utanmanız da şov.
Sanki gün yüzü görmemiş yeni evlenmiş 19 yaşındaki kızsınız.
Komik oluyorsunuz.
evet onu ben de anlamadım profilde 32 yazıyor ve nickinde de 90 yazıyor.Aylarca iletişim içerisinde olduğun birisinin evli ya da bekar olduğunu anla(ya)mamış olman çok garip bir durum. Bu arada meraktan soruyorum, yaşın 29' mu 32' mi?
Bana hiç öyle gelmedi. Muhittin dayılar helal daire demeyi bilmezler. Bu kelimeyi kullanan grubu biliyorum. Yüzbinlerce genç kadın takipçileri var. Konu sahibi de onlardan biri.Konu sahibi Muhittin dayı gibi duruyor ama haydi hayırlısı...
29. Kullanıcı adımdaki sadece bir sayı ondan öyle düşündüyseniz. Her zaman aradı yazdı başın sıkışsa arasan hemen yanında olurum dedi her zaman. Şüpheleneceğim tek şey seni üzmekten korkuyorum demesi ama burdan da evli olduğunu çıkaracak kadar müneccim değilim ki.Aylarca iletişim içerisinde olduğun birisinin evli ya da bekar olduğunu anla(ya)mamış olman çok garip bir durum. Bu arada meraktan soruyorum, yaşın 29' mu 32' mi?
Konuya da 29 yaşındayım diye başlamış.evet onu ben de anlamadım profilde 32 yazıyor ve nickinde de 90 yazıyor.
Ayrıca bu ne? Prezervatif demeye de utanmazsın yaa…hatta cebinde erkeklerin korunmak için kullandığı adını açıkça yazmaya utandığım o şeyden gördüm eminim.
Kullanıcı adındaki sayıdan değil, profilindeki yaşından bahsediyorum ama neyse.29. Kullanıcı adımdaki sadece bir sayı ondan öyle düşündüyseniz. Her zaman aradı yazdı başın sıkışsa arasan hemen yanında olurum dedi her zaman. Şüpheleneceğim tek şey seni üzmekten korkuyorum demesi ama burdan da evli olduğunu çıkaracak kadar müneccim değilim ki.
Sizinle din tartismak gibi bir niyetim yok. "Helal daire" dediginiz seyin ne oldugunu öğrenin.
Prezervatifin adini yazmaktan utanmanız da şov.
Sanki gün yüzü görmemiş yeni evlenmiş 19 yaşındaki kızsınız.
Komik oluyorsunuz.
İlk yaklaşımı kötü olmuş bide evli çıkmış her durumda kötü niyetli biri kesinlikle uzak durunMerhabalar
Çok yormadan sizi konuyu yazıcam hemen. 29 yaşındayım bir kaç yıl önce eşimden ayrıldım, arkadaş ortamında biriyle tanıştık karşı tarafın talebi doğrultusunda. O farklı ilde ben farklı ilde. Aylarca whatsapp üzerinden konuştuk ve yüz yüze de çok görüştük. Başta her şey iyiydi hani seviyeli,olması gerektiği gibi belki de benim sınırlarım olduğu için böyleymiş bilemiyorum. Kendisi 37 yaşında kamu kurumunda çalışan hatrı sayılır bir statüde olan biri. Bana öyle güzel yaklaştı ki cümleleriyle terapi gibi konuşuyordu gayet aklı başında. Sonrasında yüz yüze buluşmalarda bir keresinde öptü beni yine ben utangaç olduğum için devamı gelmedi diyeyim. Ama son geldiğinde öptükten sonra başka şeyler için beni zorladı hatta cebinde erkeklerin korunmak için kullandığı adını açıkça yazmaya utandığım o şeyden gördüm eminim. İzin versem ilişki yaşayacaktı benimle ama direndim napıyorsun filan dedim o korkuyla. Seni çok beğeniyor ve arzuluyorum dedi kızdım ben de o işler helal dairede olmalı dedim. O da bana hak verdi özür diledi hatta sonra yine yazmaya devam etti ve ben tesadüfen öğrendim ki evli ve çocuğu varmışBiliyorum çok konu açıldı böyle neler diyeceğinizi tahmin ediyorum ama bu adam beni kendine bağlayana kadar o kadar çok uğraştı ki ve eşinden ayrıldığını söylemişti altından böyle bir şeyin çıkacağına ihtimal bile vermemişim. Aslında iyi de bir insan merhametliydi hep bana ya da başka insanlara karşı ama tabi evliyken böyle şeylere kalkıştığı gerçeğini değiştirmiyor. Çok kötüyüm şuan, elbette görüşmem mümkün değil artık ama beddualar edip o da acı çeksin istiyorum aşırı öfkeliyim. Buraya niye yazdım onu da bilmiyorum ama teselliye ihtiyacım var sanırım.
doğum tarihini net girmemek adına öyle girdim, yaşım 29.Kullanıcı adındaki sayıdan değil, profilindeki yaşından bahsediyorum ama neyse.
El değmemiş, gözü açılmamış kız desinler diye yani? Hakli bir bakis açısı.Ergenlik zamanlarinda oluyor oyle şeyler ama evlilik gecirmese bile 20-30 yaşlarindaki kadinlarin bile öpmeye utanma hareketleri bana şov geliyor. Erkegin hoşuna gitsin, ayy ne cekingen alisik degil tabi desin diye yapiliyor bence.
Nasıl öğrendiniz evli olduğunu? Arkadaş ortamında sizi tanıştıran kişi bilmiyor muymuş evli olduğunu?Öpüşmek dediğiniz şey de herhangi bir resmi adım henüz olmadığı için benim tercihim olmadı onu da yine ummadığım bir anda yaptı kendisi. Ama yanlış çıkarımlar da yapmayın herhangi bir gruba filan üye değilim (tarikat gibi) :)
Evlenmeden cinsel birliktelik asla tercih edilecek bir şey değil benim için. İnanın bunu kendisine de en başta söyledim ama adam zaten evliymiş derdi sadece buymuş demek ki bana acı veren de bu.
El değmemiş, gözü açılmamış kız desinler diye yani? Hakli bir bakis açısı.
30 yasin üzerindeyin ilk defa helal daire kelimesini duydum.Bana hiç öyle gelmedi. Muhittin dayılar helal daire demeyi bilmezler. Bu kelimeyi kullanan grubu biliyorum. Yüzbinlerce genç kadın takipçileri var. Konu sahibi de onlardan biri.
Ben 49 yaşımda ilk defa duydum, sen benden şanslısın canım.30 yasin üzerindeyin ilk defa helal daire kelimesini duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?