Erkekler neden böyle!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi Muhittin dayı gibi duruyor ama haydi hayırlısı...

Konu sahibi Muhittin dayı gibi duruyor ama haydi hayırlısı...
Bana hiç öyle gelmedi. Muhittin dayılar helal daire demeyi bilmezler. Bu kelimeyi kullanan grubu biliyorum. Yüzbinlerce genç kadın takipçileri var. Konu sahibi de onlardan biri.

Aylarca iletişim içerisinde olduğun birisinin evli ya da bekar olduğunu anla(ya)mamış olman çok garip bir durum. Bu arada meraktan soruyorum, yaşın 29' mu 32' mi?
29. Kullanıcı adımdaki sadece bir sayı ondan öyle düşündüyseniz. Her zaman aradı yazdı başın sıkışsa arasan hemen yanında olurum dedi her zaman. Şüpheleneceğim tek şey seni üzmekten korkuyorum demesi ama burdan da evli olduğunu çıkaracak kadar müneccim değilim ki.

Prezervatif utanılacak bir şey değil yalnız. 16 yaşında ergen olsanız bi nebze anlarım belki ama evlenip boşanmış 29 yaşında koca kadınsınız. Bu kadar helal daireye önem veriyorsanız direkt görücü usulüyle tanışmanızı öneririm size. Adamın evli çıkması ve sizi zorlaması haricinde bir sıkıntısı yok. 37 yaşında bir erkeğin sevgilisiyle sevişmek istemesi kadar da doğal bir şey olamaz. İş sevgili olmaya, öpüşmeye gelince sıkıntı yok ama sevişmeye gelince helal daire...

Prezervatif demekten bile kaçındığınızı okuyunca, sizin bir ilişkiye zorlandığınızı değil, adamın normal yakınlaşma girişimini abartı yorumlamakta olduğunuzu düşündüm.

Bazı hedefe kilitli tipler, hayır demenizi dahi nazlanma olarak görebilecek türden tacizci ayılar evet, ancak siz öpücük aldığınızda rahatsızlığınıza dair tepki vermemişsiniz, bunu nasıl anlasın karşınızdaki adam? Sevişene kadar öp öp öp, sevişme mi wow haram, siz de neyi nasıl istediğinizi bi bilseniz, ona göre karşıya bildirseniz mi?

Daha adamın evli çıkmasına gelemedim, konuyu nereden tutsam elimde kalıyor.

Kullanıcı adındaki sayıdan değil, profilindeki yaşından bahsediyorum ama neyse.

Ergenlik zamanlarinda oluyor oyle şeyler ama evlilik gecirmese bile 20-30 yaşlarindaki kadinlarin bile öpmeye utanma hareketleri bana şov geliyor. Erkegin hoşuna gitsin, ayy ne cekingen alisik degil tabi desin diye yapiliyor bence.

İlk yaklaşımı kötü olmuş bide evli çıkmış her durumda kötü niyetli biri kesinlikle uzak durun

Ergenlik zamanlarinda oluyor oyle şeyler ama evlilik gecirmese bile 20-30 yaşlarindaki kadinlarin bile öpmeye utanma hareketleri bana şov geliyor. Erkegin hoşuna gitsin, ayy ne cekingen alisik degil tabi desin diye yapiliyor bence.
El değmemiş, gözü açılmamış kız desinler diye yani? Hakli bir bakis açısı.

Öpüşmek dediğiniz şey de herhangi bir resmi adım henüz olmadığı için benim tercihim olmadı onu da yine ummadığım bir anda yaptı kendisi. Ama yanlış çıkarımlar da yapmayın herhangi bir gruba filan üye değilim (tarikat gibi) :)
Evlenmeden cinsel birliktelik asla tercih edilecek bir şey değil benim için. İnanın bunu kendisine de en başta söyledim ama adam zaten evliymiş derdi sadece buymuş demek ki bana acı veren de bu.

Nasıl öğrendiniz evli olduğunu? Arkadaş ortamında sizi tanıştıran kişi bilmiyor muymuş evli olduğunu?

El değmemiş, gözü açılmamış kız desinler diye yani? Hakli bir bakis açısı.

Aynen öyle bazilarinda aliskanlik bu her sevgilisine sanki ilk defa sevgilisi oluyormuş gibi davranmak, hadi bazi erkekler yiyormuş bunu ama evlilik geçirmiş bir kadinin bu hareketlerine de inanmiyorlardir artik.

Bana hiç öyle gelmedi. Muhittin dayılar helal daire demeyi bilmezler. Bu kelimeyi kullanan grubu biliyorum. Yüzbinlerce genç kadın takipçileri var. Konu sahibi de onlardan biri.
30 yasin üzerindeyin ilk defa helal daire kelimesini duydum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…