Erkekler neden böyle!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 yasin üzerindeyin ilk defa helal daire kelimesini duydum.
Belli bir kesim kullaniyor zaten. Dini sevdirmek açısından yalnizca genç ve modern insanlar tarafından yayinlar yapılıyor. Bunlar tabii ki erkek. Eglenceli ve komikler. Jean gomlek kombin yapiyorlar. Alistigimiz sekilde sakal cübbe ile gezmiyorlar. Gizlenmiş şekilde eşleri de var tabii ki. Kimse onların yuzlerini görmüyor
Çarşaf giyiyorlar ama kısıtlı bir hayatları yok. Modern bir hayat yasiyorlar.
Helal daire diye evliliklerini yuceltiyorlar ve genclerin bu sekilde evlilikler yapmasi icin heveslendiriyorlar. Boyle bir sey.

Ben de “kadınlar niye böyle” diye bir konu açacam yakında az kaldı.

Her haltı yiyip her türlü okey sinyali verip ondan sonra adam hamle yapınca “wow wow wow haram” moduna giren teyzelerden bana bile gına geldi. Adamlar ne yapsın?

her haltı yemedim ben asla yapmadım o anlamda onun dikkatini bu yöne çevirecek birşey de yapmadım siz dilediğinizi dilediğiniz gibi yaşayın.

Helal daireye o kadar önem veriyorsanız niye baş başa kalıp öpmesine tepki vermiyorsunuz? Sizin bu daire 4+1 herhalde.
Başbaşa kaldı diye sevişmek zorunda mı?
Hatta öpüştü diyelim, yine de sevişmek zorunda mı?
Evet o da helal değil falan filan. Ama bir haramı işliyor diye, diğer bir haramı da işlemesi gerekmiyor, kendine sınır çizmiş. İster doğru ister yanlış.
Yargılamak size düşmez. Kimseye düşmez, kendi inancıyla alakalı.

her haltı yemedim ben asla yapmadım o anlamda onun dikkatini bu yöne çevirecek birşey de yapmadım siz dilediğinizi dilediğiniz gibi yaşayın.
Öpüşmek ne peki? Zorla öpüldükten sonra tokatı basıp o adamı terketmediyseniz sonrasi için okey demiş oluyorsunuz. Sonra birlikte olmak isteyince helal dairede olsun diyorsunuz.

Öpüşmek ne peki? Zorla öpüldükten sonra tokatı basıp o adamı terketmediyseniz sonrasi için okey demiş oluyorsunuz. Sonra birlikte olmak isteyince helal dairede olsun diyorsunuz.
o öpücükten sonra da rahatsız olduğumu tekrarlamamasını söyledim gayet anlayışla karşılamıştı bilmiyorum belki de daha sert söylemeliydim haklısınız belki de.

o öpücükten sonra da rahatsız olduğumu tekrarlamamasını söyledim gayet anlayışla karşılamıştı bilmiyorum belki de daha sert söylemeliydim haklısınız belki de.
Hayir sert soylemelisiniz demedim. Terketmeliydiniz. Rızanız olmadan kimse dokunamaz size.

İstediğini yapar elbet. Ama bu durumdan rahatsızsa, işin dini boyutunu bu kadar düşünüyorsa adamla bir evde baş başa kalıp öyle bir ortam yaratmamalı. Helal durumunun sencesi bencesi yok, hüküm belli.

Çay bahçesinde mi sevişmek istedi adam? Public seks fantezisi mi varmış?
ya lütfen
Çay bahçesinde mi sevişmek istedi adam? Public seks fantezisi mi varmış?

İstediğini yapar elbet. Ama bu durumdan rahatsızsa, işin dini boyutunu bu kadar düşünüyorsa adamla bir evde baş başa kalıp öyle bir ortam yaratmamalı. Helal durumunun sencesi bencesi yok, hüküm belli.
Evet siz günahsızlar olarak başkalarını yargılama hakkına sahipsiniz tabi hüküm belli filan demişsiniz. Bu kadar acımasız olmayın lütfen

Elbette, kesin hüküm belli. Ama şöyle örnek vereyim, dedikodu da yasaktır ama yapılır. Adam öldürmek, hırsızlık da yasaktır ama herkes yapmaz.
Tamamen dinini yaşayan biri olsa zaten başbaşa evde yalnız kalmaz. Ama kaldı diye de ille yatmak zorunda değil. Ve bu da kendi inancını yaşayışı ile ilgili. Nefsine ne kadar hakim olabildiği ile.
Din din demek istemiyorum ama burda dinin kesin hükümlerinden değil, kişinin onu yaşayışından bahsediyorum.

Öpüştünüz diye sevişmek zorunda değilsiniz. Öpüşmek rızanız dahilinde olduysa ama ilerisi için zorlandıysanız dümdüz taciz oluyor bu. Tacizci birini de aslında iyi biridir diye övmenizi anlayamadım tam olarak neresi iyi? Her derdinizi dinleyeni, telkin edeni iyi insan olarak görecek yaşı geçmişsiniz bence. Sizi tanıştıran arkadaşınızla da bağınızı sorgulayın derim. Madem çok iyi tanımıyordu sizi neye güvenerek tanıştırdı?

Konu sahibi hunharca öpüştük yazmamış “öptü beni utandığımdan devamı gelmedi”demiş

Evlilik dışı cinselliğe saygı beklenirken nikahla yaşanmak istenmesine niye bu tepki anlamıyorum

Konu sahibi rica edicem sizde adamı güzellemeyin adam evliliğinden sıkılmış macera arıyor eşine çocuklarına size herkese ihanet ediyor işte bütün irtibatınızı koparıp kurtulduğunuza dua edin

Bunu işin içine helal durumunu katmadan, kendi tercihi olduğu için sevişmek istemediğini söylese kimse tepki vermez ki zaten. Ama ben bu işin helal dairesi içinde olmasını istiyorum dediği için biz de bu dairenin zaten aşıldığını söyledik. Yoksa bize ne, isterse göstersin ama elletmesin.

Siz tanıştıran her kimse bu şerefsizin evli olduğunu bilmiyormuydu,o arkadaşlığınızıds gözden geçirin yol verin hemen.

Buradaki insanlar da "Aa evine davet ettin kesin birlikte olacan" demiyor, yatakta çıplak vaziyette de "Çekil istemiyorum" diyebilir insan, soyunduk bu kadar artık sevişmek zorundayım olayı olmaz. Ama öpüştüğün birini baş başa bir ev ortamına davet ettiğinde, bunun ikinci aşamaya geçmek istiyorum olarak yorumlanması çok kuvvetlidir diyorlar. Kızımıza da diyorlar ki, madem ilkten rahatsızdın, böyle yorumlanmaya çok müsait bir ortama girmemeliydin.

Konu sahibi baştan beri adam durdan çekilden anlamaz bir sapıkmış, kendisi de full kendine hakimmiş gibi anlatmaya çalışıyor. Dese ki "Başta kafam karıştı, hoşuma da gitti nefs işte. Karışık sinyaller göndermiş olabilirim, sonradan toparlayıp kendimi çektim" , böyle yorumlar almazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…