- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi omre_bedel
Sari tutku kimmis diye youtubede baktım da, pavyon les bir yer demistim ama sozunu geri aliyorum, les kelimesi bunun yaninda cok daha hafif kalir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kucak dansı 1 dönüm, doggy dans 2 dönüm arazi , geceliği paha biçilemezpavyona kekolar gider. tarlalar yeni mi satıldı![]()
çıkılıyor bazılarında nooption, en azından Ankara'da öyle. Bizim iş yerindeki evli barklı sakiller aralarında konuşurken duydum hakikaten bikaç klupten çıkarıyolar yada klup içinde halvet odası var sanırımyalnız doğru:)
birlikte içip sohbet edebilir ama oradaki kadınlardan biriyle çıkamaz. ha aşık olursa bilmem:)
konu sahibesi kocan çok mu çaresiz?
kadınları masaya çağıracak kadar parası yok bakıp çıkıyor ha.. baksam bile olur diyor yani..
Para harcamayı bilmeyen, ömründe kadın görmemiş, bir bara gidip de bir kadınla sohbet edemeyecek hanzolarin mekanı demek ki.kucak dansı 1 dönüm, doggy dans 2 dönüm arazi , geceliği paha biçilemez![]()
hahahaha öğretmenim ya koptum şuan bu anıya , kaldırsana öküzBenimki bekarken ailecek gitmisler. Ailecek gidilebilen bir yerdi demek ki, bir kac foto ve video atmisti.
Oynayan, sarki soyleyen bir kadin gelio esimin kucagina bayilmis(yatmia). Bu da kalakalmis oyle, kaldirsana okuz demisPara yapistirip kaldirmasi gerekiyormus normalde
Elin pavyondaki kadini 10 saniyede anlamis yalniz okuzlugunu ben 10senede anlayamadim![]()
kucak dansı 1 dönüm, doggy dans 2 dönüm arazi , geceliği paha biçilemez![]()
emin olun çok daha fazladır çünkü masa hesabı milyarlık gelir o sebeple derler tarla parasını gömdün diye. Bir arkadaş demiş tarla muhabbetini çok doğru yani.Oha ya gerceklik payi var mi bunlarin, yani verilen paranin.
Eger öyleyse evde mis gibi esi dururken gidip o ortamda o kadinlara para yediriyorsa igrencligi bir yana saglam da keriz bu adamlar.
Yuh ama ya, o parayla git esinle tatile cik, coluk cocugunu sevindir.
O nedir yaa, paraniza aciyin be bari.
çıkılıyor bazılarında nooption, en azından Ankara'da öyle. Bizim iş yerindeki evli barklı sakiller aralarında konuşurken duydum hakikaten bikaç klupten çıkarıyolar yada klup içinde halvet odası var sanırım![]()
hepsinde olmuyor zaten dediğim gibi 10 mekandan 1-2si o şekilde çalışıyor. Mega show var ankarada onların kadro full rus mesela , yada revu yapan klupler var ankara havası yerine modern strip clublar var Ankara'da. Sanki hepsine gitmiş gibi anlatıyorum ben de, merak işteaa ciddi mi.
ya ben ankara değilde daha küçük bir şehirde çalışan bir kadınla tanımıştım kadın dediğimde 25 var yok 2 çocukla kocası ölünce eğitim yok meslek yok anneside ölen ablasının çocuğuna bakıyordu bunun çocuklarıda almış yanına kadın çalışıyordu işte. 3 çocuk büyütüyordu. o demişti o zaman dışarda görüşmek yasak vs diye.