- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Birbirinize çiçek, hediye vs yollayabilirsiniz. Zor değil.Uzaktan bi ilişki yürütmeye çalışıyoruz telefonla bi yere kadar hissediyo insan sevgiyi. Bazen otomatige baglıyo, cümleler aynılaşıyo. Farklı bi heyecan bekliyosun. Kalıbın dışına çıkmak istiyosun...
Çiçekle böcekle de olmuyo insan yanında olup gözlerinde o ışığı sevinci gormeyince inanamıyo sevildigineBirbirinize çiçek, hediye vs yollayabilirsiniz. Zor değil.
Ben normalde ankarada okuyorum. Sevgilim Antalya istanbul arası mekik dokuyor, başka ilkelere gidişini de saymıyorum bile. Yeri geliyor açıyoruz kamerayı saatlerce konuşuyoruz. Aynı anda yemek yiyor, aynı anda TV izliyoruz. Birbirimizin yokluğunu hissetmiyorum böylece. Sizde böyle yapabilirsiniz. Ama siz genel olarak sevgilinizin size iltifat etmemesinden şikayetçisiniz. Sevgilinizin yapısı buysa onu değiştiremezsiniz ki.Çiçekle böcekle de olmuyo insan yanında olup gözlerinde o ışığı sevinci gormeyince inanamıyo sevildigine
Ben iltifattan ziyade sevgiyi hissedememekten şikayetçiyim. Kamerayı pek sevmiyorum diye görüntülü konuşmuyoruz. Telefonla konuşurken de birileri ya da bişeyler araya giriyo. Kendimi ağlarken buluyorum ona aglamak da beni alçaltıyo sanki aciz düşürüyo. Bu şekilde en az 1 buçuk sene geçiricez. Ha deyince gelip gidemiyoruz. Yanımdayken hiç bi sorun yok ama uzaklaşınca içime boşluk doluyoBen normalde ankarada okuyorum. Sevgilim Antalya istanbul arası mekik dokuyor, başka ilkelere gidişini de saymıyorum bile. Yeri geliyor açıyoruz kamerayı saatlerce konuşuyoruz. Aynı anda yemek yiyor, aynı anda TV izliyoruz. Birbirimizin yokluğunu hissetmiyorum böylece. Sizde böyle yapabilirsiniz. Ama siz genel olarak sevgilinizin size iltifat etmemesinden şikayetçisiniz. Sevgilinizin yapısı buysa onu değiştiremezsiniz ki.
Bence sevgilin sana sevgisini hissettiremiyor. Sende bir problem yok. Bu konuyu ona açarsan daha iyi olur.Ben iltifattan ziyade sevgiyi hissedememekten şikayetçiyim. Kamerayı pek sevmiyorum diye görüntülü konuşmuyoruz. Telefonla konuşurken de birileri ya da bişeyler araya giriyo. Kendimi ağlarken buluyorum ona aglamak da beni alçaltıyo sanki aciz düşürüyo. Bu şekilde en az 1 buçuk sene geçiricez. Ha deyince gelip gidemiyoruz. Yanımdayken hiç bi sorun yok ama uzaklaşınca içime boşluk doluyo
Sevildiginizi anlamak için illa iltifat ve şımartmak gerekiyor. Yapısında yoktur o tarz davranışİltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
Çiçekle böcekle de olmuyo insan yanında olup gözlerinde o ışığı sevinci gormeyince inanamıyo sevildigine
Aynen. Açtım o da aynı şekilde hissediyomuş. Telefonla olmuyo diyo. İlk defa bu kadar uzun ayrı kaldık tam 2 ay. Baya zor geçiyo benim için zaten çok Duygusalım. O da özlediğini söylüyo ama benim kadar duygusal değilBence sevgilin sana sevgisini hissettiremiyor. Sende bir problem yok. Bu konuyu ona açarsan daha iyi olur.
Biz evlenicez bu ay sonunda. Eşim olcak yani. Bitirmekten ziyade bu süreci nasıl ucuz atlatırızBu erkeklerden kaynaklanmıyor yalnız,durum onun için de aynıdır yani.Monotonluk uzak ilişkilerin en büyük sorunu,telefonda yaz konuş hepsi bir yerde bitiyor işte.
Hediyeyle çiçeklr sevgi testi yapmak bana çok mantıklı gelmedi. Sizin için demiyorum da yorumlarda var öyle. İçinden gelir mutlu etmek için alır ama sevdigini asla göstermez. Benim eşim de çok sever hediye sürprizi ama ben hediyesiyle degil kendisiyle daha mutluyum. Yanımda olamadıgı için duygusala bagladım. Yaklaşımında monotonluktan kaynaklanan bi boşvermişlik var ve bunu kabullenemiyorum sadece. Beni şımartmasına alışmışımihanet edip eve gelirken çok sevip sayıyormuş gibi çiçek almasından iyidir.
konuşarak çözebilirsiniz sanırım.
benim eşim de çiçek falan almaz beni şımartmaz.
ama kararlarıma saygı duyar, beni destekler. muhtaç olduğumda kucaklar. bunları yaptığı için almadığı hediye, çiçek böcek umrumda değil.
Iyyy uzak mesafe iliskisiUzaktan bi ilişki yürütmeye çalışıyoruz telefonla bi yere kadar hissediyo insan sevgiyi. Bazen otomatige baglıyo, cümleler aynılaşıyo. Farklı bi heyecan bekliyosun. Kalıbın dışına çıkmak istiyosun...
Bana nedense hiç geçmicekmiş gibi geliyo ayrıldıktan sonraki gün boşluğa düşüyorum hemen. Bi de burda yalnız yaşıyorum ailem de yok. Arkadaş da bi yere kadar. Onun sevgisi bana çok iyi geliyo. Abartmamaya çalışıyorum ama yalnız yaşayan varsa ailesinden sevgilisinden uzak anlar beni6 yıl, yılda sadece 5-10 gün görüşe biliyorduk biz. Mesajlaşın, her firsatda arayın bir-birinizi, görüntülü konuşma olmazsa olmaz,telefonun ekranina değil kameraya bakmasını isteyin (yan-yanaymiş gibi oluyor), sık-sık birbirinizi sevdiginizi soyleyin, iltifatlar edin aşkiniz kuvvetliyse cabucak gecer gider zaman kavusursunuz
Kişilik meselesi herhalde.Herkesin ki aynı değil.Sevmeyi belli etmenin başka yolları var.İltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?