Erkekler neden sevdiklerini şımartmaz a

Yoo bütün erkekler öyle değil, sizinki öyle.
Çevremde görüyorum 5 yıllık evli arkadaşım var, onun kocası hala yanımızdayken arıyor iltifat ediyor, çiçek yolluyor falan.
Keza benim sevgilimde öyle tanışalı kaç yıl oldu hala bir çiçek solmadan yenisini yollar.
Bazı erkeklerin yapısı böyle, bazı erkekler de iltifat etmeyi bilmiyor işte. Değiştiremezsiniz ki.

Nereden cikarttin? Erkekler sevgililerini simartirlar. Hele ki turkiyede? Sagina soluna baksana. Etraf kendini piremses sanan kadin kayniyor. Erkekler bu kadar simartmasa bunca piremses nasil türüyor?
Bence kimse türk erkegine sevgilisini simartmiyor diyemez,yukarida allah var , carpar :))
Sizin adamda var bir problem

Uzaktan bi ilişki yürütmeye çalışıyoruz telefonla bi yere kadar hissediyo insan sevgiyi. Bazen otomatige baglıyo, cümleler aynılaşıyo. Farklı bi heyecan bekliyosun. Kalıbın dışına çıkmak istiyosun...

Birbirinize çiçek, hediye vs yollayabilirsiniz. Zor değil.

Çiçekle böcekle de olmuyo insan yanında olup gözlerinde o ışığı sevinci gormeyince inanamıyo sevildigine
Ben normalde ankarada okuyorum. Sevgilim Antalya istanbul arası mekik dokuyor, başka ilkelere gidişini de saymıyorum bile. Yeri geliyor açıyoruz kamerayı saatlerce konuşuyoruz. Aynı anda yemek yiyor, aynı anda TV izliyoruz. Birbirimizin yokluğunu hissetmiyorum böylece. Sizde böyle yapabilirsiniz. Ama siz genel olarak sevgilinizin size iltifat etmemesinden şikayetçisiniz. Sevgilinizin yapısı buysa onu değiştiremezsiniz ki.

Ben iltifattan ziyade sevgiyi hissedememekten şikayetçiyim. Kamerayı pek sevmiyorum diye görüntülü konuşmuyoruz. Telefonla konuşurken de birileri ya da bişeyler araya giriyo. Kendimi ağlarken buluyorum ona aglamak da beni alçaltıyo sanki aciz düşürüyo. Bu şekilde en az 1 buçuk sene geçiricez. Ha deyince gelip gidemiyoruz. Yanımdayken hiç bi sorun yok ama uzaklaşınca içime boşluk doluyo

Bence sevgilin sana sevgisini hissettiremiyor. Sende bir problem yok. Bu konuyu ona açarsan daha iyi olur.

İltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
Sevildiginizi anlamak için illa iltifat ve şımartmak gerekiyor. Yapısında yoktur o tarz davranış

Bence sevgilin sana sevgisini hissettiremiyor. Sende bir problem yok. Bu konuyu ona açarsan daha iyi olur.
Aynen. Açtım o da aynı şekilde hissediyomuş. Telefonla olmuyo diyo. İlk defa bu kadar uzun ayrı kaldık tam 2 ay. Baya zor geçiyo benim için zaten çok Duygusalım. O da özlediğini söylüyo ama benim kadar duygusal değil

ihanet edip eve gelirken çok sevip sayıyormuş gibi çiçek almasından iyidir.
konuşarak çözebilirsiniz sanırım.
benim eşim de çiçek falan almaz beni şımartmaz.
ama kararlarıma saygı duyar, beni destekler. muhtaç olduğumda kucaklar. bunları yaptığı için almadığı hediye, çiçek böcek umrumda değil.

Hediyeyle çiçeklr sevgi testi yapmak bana çok mantıklı gelmedi. Sizin için demiyorum da yorumlarda var öyle. İçinden gelir mutlu etmek için alır ama sevdigini asla göstermez. Benim eşim de çok sever hediye sürprizi ama ben hediyesiyle degil kendisiyle daha mutluyum. Yanımda olamadıgı için duygusala bagladım. Yaklaşımında monotonluktan kaynaklanan bi boşvermişlik var ve bunu kabullenemiyorum sadece. Beni şımartmasına alışmışım

6 yıl, yılda sadece 5-10 gün görüşe biliyorduk biz. Mesajlaşın, her firsatda arayın bir-birinizi, görüntülü konuşma olmazsa olmaz,telefonun ekranina değil kameraya bakmasını isteyin (yan-yanaymiş gibi oluyor), sık-sık birbirinizi sevdiginizi soyleyin, iltifatlar edin aşkiniz kuvvetliyse cabucak gecer gider zaman kavusursunuz

Iyyy uzak mesafe iliskisi
En sevmediğim sey.
Ama arada yollar da olsa insan sevdigini hissettirebilir bence,bu isin bahanesi olmaz.
Alfabemizn bile ayni olmadihi bir ülkeden sevgilim vardi. Tek bildigim ev adresi ve calistigi sirketin adiydi (onu da linkleidinden buldum) yine de ugrasip didinip facebooktan tanımadığım insanlardan yardim isteyip dogumgunde evine çiçek ve pasta göndermiştim :)
Kaldi ki siz aynı ulkedesiniz.
Cok rahatlikla getircom dan, glovadan ona ummadigi anlarda birseyler gonderip kendini hatirlatabilirsin. Mesela o gun hastaysa yemek sepetinden tavuk corbasi gonderebilirsin... ve daha bir suru sey.
Sen bir adim at, o da ogrenir yapar esek degilse.
Ama ilk adimi erkek atsin,her an o beni nazlasin diyen biriysen bilemiyorum

Bana nedense hiç geçmicekmiş gibi geliyo ayrıldıktan sonraki gün boşluğa düşüyorum hemen. Bi de burda yalnız yaşıyorum ailem de yok. Arkadaş da bi yere kadar. Onun sevgisi bana çok iyi geliyo. Abartmamaya çalışıyorum ama yalnız yaşayan varsa ailesinden sevgilisinden uzak anlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…