Erkekler neden sevdiklerini şımartmaz a

Tüm erkekler böyle değil ama okudum konuyu uzak ilişki yaşıyormuşsun. Uzak ilişkileri yürütmek zor ya ben yapamam mesela. Eşimle tanistidigimda evlenmemiz 3 ay sürmüştü ama sadece haftasonu için bile yurtdisindan yanıma geldiğini hatırlıyorum. Uzak ilişki sıkıntı. Bana kendimi yalnız hissettiriyor. Yasayabilene saygım sonsuz bu yüzden

Sen kocanı ne kadar şimartiyorsun

Biz kadınlar niye bu kadar şımarmak istiyoruz acaba
Sevildiğini bilmek, o sevgiyi iliklerinde hissetmek bambaşka bir şey. Bunu hissetirebiliyorsa ne ala.
Üzerine çok düşmeyin. Farklı şeylerle uğraşın. Ben mesela eşimin telefonda ağlamasını falan istemezdim. Gözyaşlarınızı daha sonrasında yaşayacağınız, hepimizin yaşayacağı büyük olaylara saklayın bence.

çok haklısınız kafamı dagıtmaya çalışıyorum ben de yapabildigim kadar. Ağlamamaya çalışıcam

Eşim çiçek almaz, özel gun kutlamaz, romantik yemeklere çıkarmaz...
Ama her gün sen benim dünyamsın der....
Sevdiğim yemekleri yapar...
Hastalansam basında nöbet tutar...

Valla bunun tek çözümü var. Erkeklere sevdiğini fazla belli etmeyeceksin. Zoru oynayacaksın. Hep peşinden koşan taraf o olacak. Çook tecrübe ettim artık bunu

Bir önceki konun eşinle ilgili degil miydi? Anlamadım evli misin sevgilin mi var yoksa ben mi karıştırdım?

ne çok takılıyosunuz kelimelere
Takildigim bi durum yok ne olduğunuza karar vermememissiniz doğrusunu söyledim

Bu arada konuya gelecek olursak belkide takıntılı olan sensindir bana kalırsa biraz akışına bırak zaten altı üstü 2 haftan kalmadı mı 2 haftacik dayaniver. ..

olabilir dediğim gibi ailem de yok eşim de uzakta.Yalnızlık çekiyorum,bu da takılacak çok sebep veriyo bana. Ne kadar kendimi meşgul etsem de bazen yokluyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…