- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Hediye zaten alıyo öyle bi şey istemiyorum her konuştugumuzda beni özel hissettrsin istiyorum ama o uzak mesafenin rehavetine kapılmış napayım ki diyor burdan..aşkım böcegim demekle bitmiyor ki ilk zamanlar nasıl taklalar atıyolar. Sonra ruh gibiler. Tukenmıs hissediyorumIyyy uzak mesafe iliskisi
En sevmediğim sey.
Ama arada yollar da olsa insan sevdigini hissettirebilir bence,bu isin bahanesi olmaz.
Alfabemizn bile ayni olmadihi bir ülkeden sevgilim vardi. Tek bildigim ev adresi ve calistigi sirketin adiydi (onu da linkleidinden buldum) yine de ugrasip didinip facebooktan tanımadığım insanlardan yardim isteyip dogumgunde evine çiçek ve pasta göndermiştim :)
Kaldi ki siz aynı ulkedesiniz.
Cok rahatlikla getircom dan, glovadan ona ummadigi anlarda birseyler gonderip kendini hatirlatabilirsin. Mesela o gun hastaysa yemek sepetinden tavuk corbasi gonderebilirsin... ve daha bir suru sey.
Sen bir adim at, o da ogrenir yapar esek degilse.
Ama ilk adimi erkek atsin,her an o beni nazlasin diyen biriysen bilemiyorum
O sözlerle degil bakışıyla dokunuşuyla hissettirebiliyo. Yanımdayken hissediyorum.Kişilik meselesi herhalde.Herkesin ki aynı değil.Sevmeyi belli etmenin başka yolları var.
Benim eşim evlenmeden öncede soyleyemezdi bu mizaç meselesi. Ancak eğer söylersem simarirsin tavrı varsa ve buna gerçekten inanıyorsa sevmeyi henüz tam olarak bilmiyor demektir. Ben cümlelerimle onu yonlendiriyorum iki yıllık evliyim şimdi bakisimdan bile anlarİltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
Dediğim gibi herkes sözlü ifade edemezBen
O sözlerle degil bakışıyla dokunuşuyla hissettirebiliyo. Yanımdayken hissediyorum.
Siz evli değil miydiniz ya?Geçen bir konuda evliliğinizdeki problemi yazan siz değil miydiniz?Eşinizin size laf dokundurmasıyla ilgili konu...Uzaktan bi ilişki yürütmeye çalışıyoruz telefonla bi yere kadar hissediyo insan sevgiyi. Bazen otomatige baglıyo, cümleler aynılaşıyo. Farklı bi heyecan bekliyosun. Kalıbın dışına çıkmak istiyosun...
Valla bunu yaptım benimkineBu ayın sonunda evleniyormuşsunuz ne kaldı şurda 20 güncük
Muhabbet tekrara sarıyor diyorsun da senin çaban var mı bu konuda?
Mesela kahve yap kendine çek at ona bi kahve?de o da mm harika olurdu falan yazar sende "az kaldı sevgilim gün batarken balkonumuzda seninle kahve keyfi yapmak en büyük keyiflerimden biri olacak " falan de böyle samimi mesajlar planlar
Yoksa canımsın seni seviyorum bla bla tekrar şeyler yani sıkılman normal
Renk kat
Evet eşim ama 2 hafta sonra olacak kagıt üzerinde :) Bilmiyorum ben öyle hissediyorum uzun süredir. OndanSiz evli değil miydiniz ya?Geçen bir konuda evliliğinizdeki problemi yazan siz değil miydiniz?Eşinizin size laf dokundurmasıyla ilgili konu...
karakterinin o olmadıgını zaten biliyorum,benim için çok şeyler yaptı sorun uzakta olmak. Sürpriz sürpriz de bi yere kadar.. Tıkanıyo bi yerdeSeviyorsa şımartır, şımartmıyorsa buna değdiğini düşünecek kadar sevmiyordur. Ha olursunuz on-yirmi yıllık evli ya da sevgili, o zaman eskisi gibi "şımartmasa da" jestler yapar yine ara sıra. Aksi halde hele ki sevgiliyken hele ki taze sevgiliyken bunu yapmıyorsa ı-ıhhh hiç de "beni seviyor biliyorum ama karakteri bu" diye kendinizi kandırmayın. Konu sekse gelince o karakter nasıl maymunlaşabiliyor, bundan pay biçin en basiti.
2 hafta sonra nikahım :) kocam artık da :) Hala sevgilim mi diyeyimEski bir konunuz da evlenecegim adam diye bahsediyorsunuz gene diğer bir konu da espiri yapan kocam diyorsunuz burada sevgilinizmis gibi anlatmissiniz.
Bizi aydinlatin
Yok canım ne derseniz diyin :) ben konunuzu görünce bu kadin evli degilmiydi diye aklıma geldi hani aynı evde normal karı koca canlandı gözümde ondan dolayi allah mutlu mesut etsin :)2 hafta sonra nikahım :) kocam artık da :) Hala sevgilim mi diyeyim
aahaha sen de haklısın :)Yok canım ne derseniz diyin :) ben konunuzu görünce bu kadin evli degilmiydi diye aklıma geldi hani aynı evde normal karı koca canlandı gözümde ondan dolayi allah mutlu mesut etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?