- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Uzaktan bi ilişki yürütmeye çalışıyoruz telefonla bi yere kadar hissediyo insan sevgiyi. Bazen otomatige baglıyo, cümleler aynılaşıyo. Farklı bi heyecan bekliyosun. Kalıbın dışına çıkmak istiyosun...
Sevildiğine inanmıyorsan niye evleniyorsun? evlendikten sonra da burada eşime iltifat etmeyi nasıl öğretebilirim diye mi soracaksın? sen sürekli özel hissettirilmek istiyorsun, aralıksız ilgi peşindesin ve sana ilgi göstermediğini söylediğin adama daha nikahlanmadan eşim diyorsun.Gerçekten ne istediğini bildiğine emin misin ?İltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
evet bendim uzaktan yürütücez bi süre mecburSiz birkaç gün önce espriyle laf sokan koca diye konu açmamış mıydınız? Uzaktan mı evlilik yürütüyorsunuz?
Şöyle ki benim sürekli ilgi ve sevgi gösterisine tutkunluğum aile ilişkilerimden kaynaklanıyor. Yani normal bir insan ne kadar sevgi gereksinimi duyuyorsa, ben ondan daha fazla duyuyorum gibi düşünebilirsinSevildiğine inanmıyorsan niye evleniyorsun? evlendikten sonra da burada eşime iltifat etmeyi nasıl öğretebilirim diye mi soracaksın? sen sürekli özel hissettirilmek istiyorsun, aralıksız ilgi peşindesin ve sana ilgi göstermediğini söylediğin adama daha nikahlanmadan eşim diyorsun.Gerçekten ne istediğini bildiğine emin misin ?
inanmıyorum değil hissedemiyorum.İnanmasam neden evleneyim demi bak sen de sormuşsunSevildiğine inanmıyorsan niye evleniyorsun? evlendikten sonra da burada eşime iltifat etmeyi nasıl öğretebilirim diye mi soracaksın? sen sürekli özel hissettirilmek istiyorsun, aralıksız ilgi peşindesin ve sana ilgi göstermediğini söylediğin adama daha nikahlanmadan eşim diyorsun.Gerçekten ne istediğini bildiğine emin misin ?
evet bendim uzaktan yürütücez bi süre mecbur
ne kadar çabuk yargılıyoruz de mi,en sevdigimiz şey ben de dahilSizinle espri adı altında dalga geçen, yaşam tarzlarınızın uyuşmadığı (gece hayatı konunuz), size ilgi ve sevgi göstermeyen, muhtemelen uzaktan ilişki yürüttüğünüz için doğru düzgün tanımadığınız bir adamla evlenmeye niçin mecbursunuz?
Bu yolun sonu pek aydınlık değil, konularınızdan anladığım kadarıyla evlenip birkaç ay içinde boşanmışsınız daha önce. Bu riske kimse için girmeye değmez bence. Tekrar başarısız bir evlilik sizi iyice dibe çekecek.
ne kadar çabuk yargılıyoruz de mi,en sevdigimiz şey ben de dahil
Hadi ya aile danışmanı mısın sen ? Kahin misin yoksa felaket tellalı mı? Bence iyi değilsin,git doktora görün. O kadar az ve şişirilmiş yanlış veriyle böyle tespit bravoYargılamadım, tespitte bulundum. Görünen köy kılavuz istemez. Bu evliliğinizde de mutluluğu yakalayamama riskiniz çok yüksek maalesef.
peki o zaman senin ilgi ve sevgi gösterisi ihtiyacını karşılayamayan biriyle evlenecek olmandaki amaç nedir? Evlendikten sonra ilgi ve sevgi isteme duygularının ortadan kalkacağını mı düşünüyorsun? ya da mucize olup seni ilgisiyle boğacak bir adama dönüşecek.Şöyle ki benim sürekli ilgi ve sevgi gösterisine tutkunluğum aile ilişkilerimden kaynaklanıyor. Yani normal bir insan ne kadar sevgi gereksinimi duyuyorsa, ben ondan daha fazla duyuyorum gibi düşünebilirsin
Hissedemiyorum ne demek sana sevdiğini göstermiyor olsa seni sevdiğini nasıl bileceksin.Napıyorsun seni sevdiğini 1 hafta içinde unutuyor musun? oyun güncellemesi gibi 10 gün de bir ispat mı etmesi gerekiyor adamın sevgisini? oldu olacak adama görevler ver kafana göre yaparsa seviyor yapmazsa sevmiyor olsun.inanmıyorum değil hissedemiyorum.İnanmasam neden evleneyim demi bak sen de sormuşsun
Tamam abla,sen de haklısın. Yordunuz benipeki o zaman senin ilgi ve sevgi gösterisi ihtiyacını karşılayamayan biriyle evlenecek olmandaki amaç nedir? Evlendikten sonra ilgi ve sevgi isteme duygularının ortadan kalkacağını mı düşünüyorsun? ya da mucize olup seni ilgisiyle boğacak bir adama dönüşecek.
Hissedemiyorum ne demek sana sevdiğini göstermiyor olsa seni sevdiğini nasıl bileceksin.Napıyorsun seni sevdiğini 1 hafta içinde unutuyor musun? oyun güncellemesi gibi 10 gün de bir ispat mı etmesi gerekiyor adamın sevgisini? oldu olacak adama görevler ver kafana göre yaparsa seviyor yapmazsa sevmiyor olsun.
ben bu ilişkiden kıllandım, eğer evlenirseniz aşağı yukarı 3 ay içinde "kocamın ilgisizliğinden bıktım artık, boşanmak istiyorum" diye konu açacağınıza eminim.
Buraya kadar yazdıktan sonra önceki konularınıza göz attım ve kesinlikle artık evlenmemeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü sizin sıkıntınız sevgilinizin size sevdiğini hissettirememesi değil sizin daha önce yaşadıklarınız.
Ben anlayamadım bu ille evlenmeliyim merakını, ille de evlenecekseniz doğru kişiyi bekleyin yaşınız 40 olur 50 olur farketmez hayat bir deneme yanılma tahtası değil.
3 aylık evliyim boşanıyoruz
diye bir konunuz zaten varmış ve zaten çocuk doğurmak da istemiyorsunuz evlatlık edinmek istiyorsunuz.Bekar insanlar da evlat edinebiliyor, olmadı bir evlat edinin ailenizden göremediğiniz sevgi ve ilgiyi onunla giderin ve eğer almıyorsanız psikiyatristten destek almanızı öneririm.
Hadi ya aile danışmanı mısın sen ? Kahin misin yoksa felaket tellalı mı? Bence iyi değilsin,git doktora görün. O kadar az ve şişirilmiş yanlış veriyle böyle tespit bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?