Erkekler neden sevdiklerini şımartmaz a

Kadınlar kalpleriyle erkekler daha düz mantıkla düşündüklerinden biraz da.
Birine sürekli aynı şeyleri söylemek çokta samimi gelmez mesela bana içten gelerek yapılan bir davranış arada olsa bile yapmacık bin sözden değerlidir benim için en azından.

Siz birkaç gün önce espriyle laf sokan koca diye konu açmamış mıydınız? Uzaktan mı evlilik yürütüyorsunuz?

İltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
Sevildiğine inanmıyorsan niye evleniyorsun? evlendikten sonra da burada eşime iltifat etmeyi nasıl öğretebilirim diye mi soracaksın? sen sürekli özel hissettirilmek istiyorsun, aralıksız ilgi peşindesin ve sana ilgi göstermediğini söylediğin adama daha nikahlanmadan eşim diyorsun.Gerçekten ne istediğini bildiğine emin misin ?

Son düzenleme:
Şöyle ki benim sürekli ilgi ve sevgi gösterisine tutkunluğum aile ilişkilerimden kaynaklanıyor. Yani normal bir insan ne kadar sevgi gereksinimi duyuyorsa, ben ondan daha fazla duyuyorum gibi düşünebilirsin

inanmıyorum değil hissedemiyorum.İnanmasam neden evleneyim demi bak sen de sormuşsun

evet bendim uzaktan yürütücez bi süre mecbur

Sizinle espri adı altında dalga geçen, yaşam tarzlarınızın uyuşmadığı (gece hayatı konunuz), size ilgi ve sevgi göstermeyen, muhtemelen uzaktan ilişki yürüttüğünüz için doğru düzgün tanımadığınız bir adamla evlenmeye niçin mecbursunuz?
Bu yolun sonu pek aydınlık değil, konularınızdan anladığım kadarıyla evlenip birkaç ay içinde boşanmışsınız daha önce. Bu riske kimse için girmeye değmez bence. Tekrar başarısız bir evlilik sizi iyice dibe çekecek.

ne kadar çabuk yargılıyoruz de mi,en sevdigimiz şey ben de dahil

Demin telefonda konuştuk. Sesi yumuşak ve sevgi doluydu. Geçenki konuyu konuştuk (espriyle bana hoşlanmadıgım özelliklerimi söylemesi konusu). Daha önce aramızda böyle bişey yaşanmış. Benle ilgili "anası kılıklı "demiş benim de hoşuma gitmiş gülmüşüm,yine aynı şekilde güleriz diye söyledim dedi,art niyetim yoktu. Yine de ben özelliklerimle ilgili esprinin dönmesini hoş karşılamadıgımı söyledim. Bundan sonra dikkat edeceğine adım gibi eminim. Çünkü ilişkimizin başından beri bana bu güveni verdi. Dalga falan da söz konusu değil abarttıgınız gibi. Kıyafetten bahsediyoduk sen zaten çabuk karar değiştirirsin dedi. Yani bi nevi ignelemek gibi cümleler ediyordu ya da ben öyle algılıyodum telefondan. Yüzünü görsem espri mi ne olduğunu anlayıp belki de uzatmazdım güler geçerdim. Ama burdaki insanlar kadın erkek arasını bozmaya çok musaitler. Neler neler yazmışlar. Ben sizden fikrinizi soruyorum bakış açısı sunmanızı bekliyorum. Tek yaptıgınız şey arkası olmayacak şekilde abartıp kendi solgun dünyanızı süslemek.(bazılarının) Neyse bu konuyu öylelikle hallettik. Bugun çok hassas hissettiğimi farketti tabi, telefonda aglamıştım falan. Bazen hatalar yapıyorum bilmeden dedi,ailemizde görmemişiz sevgi cümlelerini.Bazen ben de o ortamın etkisinden sıyrılıp da sevgimi gösteremiyorum cümlelerimle.Ama benim için çok değerlisin,karımsın. İlişkimizn başından beri çok şey atlattık,güzel bi noktaya geldik.Bizim amacımız çevremizde gördüğümüz gibi değil de kendi doğrularımızla bi evlilik kurmak,her şeyin olması gerektiği gibi olması.(ikimizde sevgisiz büyüdük diyebiliriz) bu noktada daha yapacagımız kendimizi geliştirecegmiz çok şey var. Sende şunu seviyorum,bana bazen hatalarımı gösteriyosun ve bunlarla yüzleşiyorum. Bana en başından beri bilinç kattın ve bu sayede bi şeyleri düzeltebildik ve buna hep devam edicez. Bi bilet alıp yanına gelesim var fiyatlara bi bakayım gelebilirsem gelicem(biletler burda pahalıydı en son) seni çok özledim,yalnız kaldıgından çok endişeleniyosun dedi. Şu an hastasın gelip en azından sana çorba kaynatırım bikaç gün de olsa dedi. Gece hayatı falan oldugunu söylemişsin (kaynak götün herhalde?) Tek bi seferliğine arkadaşlarıyla oturmaya gitti,belli bi saat sonra disco eglencesi başlıyomuş. Arkadaşlarının yanından kalkamadı,sorun etmeyeceğimi düşündüğünü söyledi. Ben de sen olsaydın rahatsız olur muydun yalnız gittiğimde dedim. Evet dedi. Bunu böyle düşünmemiştim düşüncesiz zamanıma geldi demek ki,senin bu kadar üzülüp takacagını bilseydim kalkardım.( Zaten abartı bi ortam değildi,salaş bar gibi biyer düşünün)Bugun tekrar arkadaşı aramış gelecek misin diye gelemicem demiş. Sen o kadar kızdıktan sonra bi daha gider miydim agzıma sıçtın dedi. Ben kızdıgım icin mi gitmedin yani dedim. Hayır tabiki hayatım dedi ben hoşlanmadıgım şeyi sana da yaşatmıcam dedi. Ve bunda da sözünde duracagından adım gibi eminim çünkü bu bi alışkanlık meselesi değil. Geçmişte gittiği olmuş ama devamlı ya da düzenli değil. O yüzden umutsuz vaka olarak hiç bakmadım. Bizim için çok fedakarlık yaptı çünkü öyle basit şeylerden ilişkimize zarar gelmesine musade etmez. Okumuşsundur inşallah bu yazdıklarımı çok bilici çok yargılayıcı insan..

Yargılamadım, tespitte bulundum. Görünen köy kılavuz istemez. Bu evliliğinizde de mutluluğu yakalayamama riskiniz çok yüksek maalesef.
Hadi ya aile danışmanı mısın sen ? Kahin misin yoksa felaket tellalı mı? Bence iyi değilsin,git doktora görün. O kadar az ve şişirilmiş yanlış veriyle böyle tespit bravo

Şöyle ki benim sürekli ilgi ve sevgi gösterisine tutkunluğum aile ilişkilerimden kaynaklanıyor. Yani normal bir insan ne kadar sevgi gereksinimi duyuyorsa, ben ondan daha fazla duyuyorum gibi düşünebilirsin
peki o zaman senin ilgi ve sevgi gösterisi ihtiyacını karşılayamayan biriyle evlenecek olmandaki amaç nedir? Evlendikten sonra ilgi ve sevgi isteme duygularının ortadan kalkacağını mı düşünüyorsun? ya da mucize olup seni ilgisiyle boğacak bir adama dönüşecek.

inanmıyorum değil hissedemiyorum.İnanmasam neden evleneyim demi bak sen de sormuşsun
Hissedemiyorum ne demek sana sevdiğini göstermiyor olsa seni sevdiğini nasıl bileceksin.Napıyorsun seni sevdiğini 1 hafta içinde unutuyor musun? oyun güncellemesi gibi 10 gün de bir ispat mı etmesi gerekiyor adamın sevgisini? oldu olacak adama görevler ver kafana göre yaparsa seviyor yapmazsa sevmiyor olsun.

ben bu ilişkiden kıllandım, eğer evlenirseniz aşağı yukarı 3 ay içinde "kocamın ilgisizliğinden bıktım artık, boşanmak istiyorum" diye konu açacağınıza eminim.

Buraya kadar yazdıktan sonra önceki konularınıza göz attım ve kesinlikle artık evlenmemeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü sizin sıkıntınız sevgilinizin size sevdiğini hissettirememesi değil sizin daha önce yaşadıklarınız.
Ben anlayamadım bu ille evlenmeliyim merakını, ille de evlenecekseniz doğru kişiyi bekleyin yaşınız 40 olur 50 olur farketmez hayat bir deneme yanılma tahtası değil.
3 aylık evliyim boşanıyoruz
diye bir konunuz zaten varmış ve zaten çocuk doğurmak da istemiyorsunuz evlatlık edinmek istiyorsunuz.Bekar insanlar da evlat edinebiliyor, olmadı bir evlat edinin ailenizden göremediğiniz sevgi ve ilgiyi onunla giderin ve eğer almıyorsanız psikiyatristten destek almanızı öneririm.

Tamam abla,sen de haklısın. Yordunuz beni

Bi de zorunlu sebeplerden 1 buçuk sene uzakta yürütücez. O süreçte birbirimize daha sıcak olmamızı uzakta oldugumuz için daha hassas oldugumuzu konuştuk. Musaıt oldukça goruntulu konusmaya karar verdik. Daha oncesinde konuşmuştuk,iyi geldigini söyledi

Bu daha önce boşanmış kadınlara en çok kadınların yüklenmeye çalışması da bi tuhaf. Daha önce boşanmışsan sonrakinde de mutsuz evlilikler yaparsın,yine boşanırsın...
Hayatımda hiç bi zaman kaderci olmadım. Bu cümleleri hakedecek belki son insanımdır. Kader neyi işaret ediyosa tersine,üstüne üstüne gidiyorum çünkü. Sen evde çorba karıştırmaya devam teyze.

Hadi ya aile danışmanı mısın sen ? Kahin misin yoksa felaket tellalı mı? Bence iyi değilsin,git doktora görün. O kadar az ve şişirilmiş yanlış veriyle böyle tespit bravo

Konu açtınız, anlattığınız kadarıyla yorum yaptık. Yorumları beğenmeyecekseniz konu açmamanızı tavsiye ederim. Zira kötüye kötü, iyiye iyi deriz biz burda, gönül eğlemeyiz. İstediğiniz cevapları değil, gördüğümüzü söyleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…