- 13 Nisan 2023
- 2
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi buselik_35
erkekler neden hep kadınların kalça ve memelerine bakar ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye baksınlar sırtına mı ?erkekler neden hep kadınların kalça ve memelerine bakar ki?
Gözlerindeki hüzneNereye baksınlar sırtına mı ?
Onun adı aşk olur etmaGözlerindeki hüzne![]()
konu sahibi aşk kadındır belkiOnun adı aşk olur etma
Konu sahibi kadınların nabzını ölçen biri gibi daha çokkonu sahibi aşk kadındır belki
Kendi ölçmeye girdiyse burdakilerin kadın olduğundan nasıl emin olabiliyor aynı niyetli ölçerler olma ihtimalimiz yüksektir belki? Belki bizim de ibremiz vardır meme göt görünce hareket ediyordur?Konu sahibi kadınların nabzını ölçen biri gibi daha çok
Hepimizin erkek olma şokuKendi ölçmeye girdiyse burdakilerin kadın olduğundan nasıl emin olabiliyor aynı niyetli ölçerler olma ihtimalimiz yüksektir belki? Belki bizim de ibremiz vardır meme göt görünce hareket ediyordur?
Bana gelmesin evli barklı mutlu çocuklu kadınım benVaziyet alin beğendiği yorumun özeline geçebilir![]()
Masaya vurmamız şokuHepimizin erkek olma şoku![]()
Ava gidiyodu avladık iyi miMasaya vurmamız şoku
+1Bende bakıyorummmm offf hemide nasıl hele memeye
Neden çünkü bende yok kınıyorum bazen de çünkü benimde öyle olsun diye![]()
Lıkır lıkır sallanan şeyler dikkatimi çeker hepNe varki bunda ben de kadınların kalçasına, bacaklarına bakıyorum. Yoldan geçince dikkatimi çekiyor