erkekler nelere sinirlenirler??

denizderya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
178
14
118
40
arkadaşlar erkek arkadaşımla kavga ediyoruz haftda bir kez ... bana söylediği biz evlenince hep kavgamı etcez kavgada ben üzerine çok gidiyormusum o kadar dikkat ediyorum sinirlerini hakim olsun diye... yanlışını söylemeye bile gelmiyor ne yapcam ben...:bbo:

hoş geldin aramıza erkek milleti böyledir canım tanıştın demek onlar haksızda olsa yağ gibi yüze çıkmayı çok iyi bilirler alışır sın canım zamanla

tşkler benim için bu tarz seyler haksızlık olsada... alttan al ilişki yürüsün..ben sorun çözülsün diye düşünürken hatasını söylediğimde ve hatasının karşılığında hissettiklerimi bilmesini istediğimi söylediğimde yeter üstüme gelme konuşmayalım hadi iyi akşamlar ben gidiyorum diyor .... bende bunun karşılıgında neden böyle davrandığını soruyorum seni daha fazla üzmek istemiyorum seni kıracam ben gitcem diye konu uzuyor... üstelik onun suçunu söylemek onu rencide ediyor yani günah keçisi ben kabul ediliyorumm...

gerceklerden hep kaçıyorlar..
kaçmak en kolay olanı onlar için..
kılıfları da seni de kendimi de üzmek istemiyorum..
kadın kadar mücadeleci olamıyorlar..

sorun su beni tam 13. 30da arayacağına dair söz verdi ...ve aramadı bende tutmayacağın sözü neden veriyorsun diye tepki verdim ...sorun olan aramaması değil sadece söz vermesi idi... karşığında tutmayacağın sözü verme istemiyorum dedim gitmelerden bahsetti gidene yol vermek lazım dedimm bunlara alınmışş yani ben sacede susacağım hatalarını hiç bir zaman sen bunu bunu yaptın demeyeceğimm..... ben sorunu bilip ona göre ikinci hata yapmasını engellemek için savaş veriyorum çünkü ikinci tekrardan sonra ben daha çok tepki vercem biliyorum kendimi...

canim erkekler böyle....
-arkadaslarinda dedigi gibi gerceklerden kacarlar..
- cok cabik sinir olurlar ,
- beyenmedikleri birsey dediginde hicrinlasirlar hemen bagirirlar asabi olup
-tartismadan bi konuyu bi konuya cekerler
- zeytin yagi gibi üste cikarlar
-kendilerini hep hakli görürler
-pisman olduklarinda duygu sömürtüsü yaparlar...
-dordürüz özür diliyemezler (gurur yaparlar)

kisacasi ERKEK MILLLETI diyoruz biz , yani bizde benimkiyle ara size tartisiyoruz...
bu tartismalari önlemek icin altin anahtar : ALTAN ALMAK ; GÜZEL ANLICAGI BIR SEKILDE SAKIN SEKILDE ANLATMAK; EYERKI SEN HAKLIYSAN BIRDAHA GÜZELCE ANLATMAK
MESALA= .+ CANIM BAK DOGRU AMA SEN HEP SÖZ VERIYORSUN NIYE ARAMIYORSUN BEN HEP BEKLIYORUM + gibisinden :) , ben hep böyle yapiyorum ve gül gibi gecinip gidiyoruz.. ara sira atismalar oluyor fikir degisikliginden ama ben altan aliyorum hemen kapaniyor konu anlasiyoruz sonra , tabiki kendi sinirlerine o anda hakim olmak zor ama o anki sinirle sunu düsüncen, bu sekilde birsey anlamiyor o yüzden birde degisik bir sekilde deniyim:) , insallah yardimci olabilmisimdir :)

tşkler canım senin dediğin gibi yapmasaydım yani altan alıp canım cicim yapmasam konu büyüyor bunuda denedim sinirlerime hakim olup sanki hiç kızgın değilmisim gibi de yaptım ama sanki beni sevmiyorda ben ona amadeyim gibi mecburum gibi davranmasına çok kızıyorumm. ona zaten böyle basit sebeplerle ondan ayrılmayacağımı biliyor en ufak olayda yol senin diyince bu sefer sen sinirlenince beni bırakıp gitcen diye korkuyorum diyor ben anlamadım bu çocuğuu.. seviyorum ama eziyetide bana ağır geliyor sözlerimi dinlemiyor benim bildiğim sevgi itiaat etmektir ...

canim tabiki haklisin ama birak o korksun.. ozaman daha cok deger gösteriri verir belki.. yani erkek milleti biraz korkutmak lagzim:), bi öyleler bi böyle.... cok iyi anliyorum hem seviyorum diyorlar sonrda üzüyorlar... iste istedini yaptirmak icin artik nasil bir kisilige aitse sevdigin insan .. o sartlara göre altan altan isliceksin.., benimki eskiden hic dinlemezdi beni simdi artik hep dinliyor bisey dedimi yapiyor hemen :) askim benim yaa :asigim:

erkek milleti hepsi böyle korkma tek sende deyil yani söz verirler yapmazlar sözverirler yaparlar ama zamanı geçtikten sonra?ila morel bozarlar yani böyle şeyleri çok kafana takma derim yok sa çok yıpranırsın

çok ilginçsin bu sözcükler çocuğa bile söylenmez. :umursamaz:

gerçekten yıpratma payı yüksek ama beni anlamasını çok isterdim çünkü niyetim ciddi olmasa beni üzemezdi.... erkeklerin derdi ne diyorum onu öle sıkan bir huysuz kız değilim ... olabildiğince özgür ben yanında bile değilimmm ona karışmıyorumm ... arada bir kıymet değer versin ama nerdee...çok seviyorum ölüyorum sensiz yapamam diyor ama iş başka seye gelince yıkıp bozuyor genede seni seviyorum diyebiliyor ...ayrılık anında gitmek istersem sen benim duygularımla oynadım beni sevmemişsinn bütün kadınlar aynı bir sürü suçlamalar yüklüyor ... gerçekten seviyormu emin olamıyorumm

canim bu durum bendede vardi... bende hic sIkmiyorum onu ama diyorum arada bir sevgini göster bi iki güzel söz söyle.... ya tabiki bagzen yapiyor askimcim ama bazende sinir ediyor beni , yani herzaman yapmiyor öyle bir insan degil fazla romantik olamiyor daha fazla özel günlerde yaptigi icin bende duygusalim hemen agliyorum cünkü deger verdini anliyorum ozaman..., yani erkek milleti canim ne diyeyim..., seni sevdiginden emin olmak istiyorsan ozaman onu sina..., yani nezaman istemeye geleceksiniz falan , isi ciddiye bindir , seviyorsa zaten hayir falan demez..., veyata test et seviyormu diye..., ne biliyim artik kisiligine göre ... dene :)

canım biz evliliği konuşuyoruz zaten hatta en kısa zamanda istemeye gelcem işlerini halletcekmiş 3 aya kalmaz gelicem 1 ayda seni alıp gelin etcem diyor... aileside tanıyor beni. benim ailemde biliyor... ama ben kendimce ciddi anlamda önemsiz hissediyorum kendimi... şimdi diyeceksin ki sorun ne evlilik düşüncenizde var...bir kavgada her seyi yıkıp bozması ve pişmanlık duysa bile gurur yapması beni üzüyor... yani acaba bilinç altında iç çekişmeleri beni şüpheye sokuyor... bazen çok sevildiğimi hissettiriyor bazende yanlız olduğumu hissettiriyor

hmm anliyorum canim , peki bunu ona söyledinmi bi böyle bir öyle hisetirdigini.., belkide bilinc altinda degil?? yani belki böyle davranirken düsünemiyor sana öyle hisetirdigini veya üzdügünü , canim erkekler cok gec olgunlasiyor yani hep cocuk kaliyorlar... kadin erkekleri yönetir derler:), benimkiside böyle yapardi zaman zaman , hala bazen yaptigi oluyor... diyorum herseyi bozmakmi istiyorsun kendine gel cocuk gibi düsünme artik diyorum.. ozaman anliyor..., düsünmeye basliyor :lepi: haha yani anliyacagin.. belki seninkide düsünmüyordur canim :uhm:

offf erkek sinir kavga demeyin bana
bunalıma girmenin eşiğindeyim
beni sinir krizine sokup kendi kendime konuşmama neden oluyor bu aralar
bizim için detay olan şey onların için önemsiz bişey sonra biz bi laf edince büyütüyorsun derler
offf çek git ya hayatımdan hayret bişey ama bi sabrım var benimde

aynen canim.., ben en cok neye sinir oluyorum biliyonmu, tartisiyoruz daha dicek bir sürü lafim oluyor kapat konuyu diye sinir ediyor..., sonra 10 tane msj yaziyorum sinirimden (eskiden yapardim simdi artik yapmiyorum) ondan sonrada o sinir oluyor ne bu kitap yazmissin diye...., simdi okadar cok sinir edince kendi kendinme icimden konusuyorum artik.., erkekler dedigin gibi önemsemiyor fazla...

belkide düşünemiyor ben onun beni yanlış anlamadan anlatmaya çalışıyorum gerçi ama sinirli olduğu zamanda ise anlmak istemiyor aslında benimki çok alıngan ve sevgiye muhtaç su aralar iyiz allaha şükür ... bu sekilde giderse iyiz bozuşunca ruh halim değişiyor:1closedeyes:

ooo bende de aynı daha içimdekileri dökmeden kapat konuyu özellikle içime atcam mecbur ona herseyini belli etmeyecen ama nasıll:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…