- 19 Haziran 2009
- 178
- 14
- 118
- 40
- Konu Sahibi denizderya123
-
tşkler canım senin dediğin gibi yapmasaydım yani altan alıp canım cicim yapmasam konu büyüyor bunuda denedim sinirlerime hakim olup sanki hiç kızgın değilmisim gibi de yaptım ama sanki beni sevmiyorda ben ona amadeyim gibi mecburum gibi davranmasına çok kızıyorumm. ona zaten böyle basit sebeplerle ondan ayrılmayacağımı biliyor en ufak olayda yol senin diyince bu sefer sen sinirlenince beni bırakıp gitcen diye korkuyorum diyor ben anlamadım bu çocuğuu.. seviyorum ama eziyetide bana ağır geliyor sözlerimi dinlemiyor benim bildiğim sevgi itiaat etmektir ...
sorun su beni tam 13. 30da arayacağına dair söz verdi ...ve aramadı bende tutmayacağın sözü neden veriyorsun diye tepki verdim ...sorun olan aramaması değil sadece söz vermesi idi... karşığında tutmayacağın sözü verme istemiyorum dedim gitmelerden bahsetti gidene yol vermek lazım dedimm bunlara alınmışş yani ben sacede susacağım hatalarını hiç bir zaman sen bunu bunu yaptın demeyeceğimm..... ben sorunu bilip ona göre ikinci hata yapmasını engellemek için savaş veriyorum çünkü ikinci tekrardan sonra ben daha çok tepki vercem biliyorum kendimi...
tşkler canım senin dediğin gibi yapmasaydım yani altan alıp canım cicim yapmasam konu büyüyor bunuda denedim sinirlerime hakim olup sanki hiç kızgın değilmisim gibi de yaptım ama sanki beni sevmiyorda ben ona amadeyim gibi mecburum gibi davranmasına çok kızıyorumm. ona zaten böyle basit sebeplerle ondan ayrılmayacağımı biliyor en ufak olayda yol senin diyince bu sefer sen sinirlenince beni bırakıp gitcen diye korkuyorum diyor ben anlamadım bu çocuğuu.. seviyorum ama eziyetide bana ağır geliyor sözlerimi dinlemiyor benim bildiğim sevgi itiaat etmektir ...
gerçekten yıpratma payı yüksek ama beni anlamasını çok isterdim çünkü niyetim ciddi olmasa beni üzemezdi.... erkeklerin derdi ne diyorum onu öle sıkan bir huysuz kız değilim ... olabildiğince özgür ben yanında bile değilimmm ona karışmıyorumm ... arada bir kıymet değer versin ama nerdee...çok seviyorum ölüyorum sensiz yapamam diyor ama iş başka seye gelince yıkıp bozuyor genede seni seviyorum diyebiliyor ...ayrılık anında gitmek istersem sen benim duygularımla oynadım beni sevmemişsinn bütün kadınlar aynı bir sürü suçlamalar yüklüyor ... gerçekten seviyormu emin olamıyorumm
çok ilginçsin bu sözcükler çocuğa bile söylenmez. :umursamaz:[/QUs
çok komiksinn cocuk olan sen olmalısın yorum yapmak zorunda değilsinnnn........
canım biz evliliği konuşuyoruz zaten hatta en kısa zamanda istemeye gelcem işlerini halletcekmiş 3 aya kalmaz gelicem 1 ayda seni alıp gelin etcem diyor... aileside tanıyor beni. benim ailemde biliyor... ama ben kendimce ciddi anlamda önemsiz hissediyorum kendimi... şimdi diyeceksin ki sorun ne evlilik düşüncenizde var...bir kavgada her seyi yıkıp bozması ve pişmanlık duysa bile gurur yapması beni üzüyor... yani acaba bilinç altında iç çekişmeleri beni şüpheye sokuyor... bazen çok sevildiğimi hissettiriyor bazende yanlız olduğumu hissettiriyor
offf erkek sinir kavga demeyin bana
bunalıma girmenin eşiğindeyim
beni sinir krizine sokup kendi kendime konuşmama neden oluyor bu aralar
bizim için detay olan şey onların için önemsiz bişey sonra biz bi laf edince büyütüyorsun derler
offf çek git ya hayatımdan hayret bişey ama bi sabrım var benimde
hmm anliyorum canim , peki bunu ona söyledinmi bi böyle bir öyle hisetirdigini.., belkide bilinc altinda degil?? yani belki böyle davranirken düsünemiyor sana öyle hisetirdigini veya üzdügünü , canim erkekler cok gec olgunlasiyor yani hep cocuk kaliyorlar... kadin erkekleri yönetir derler:), benimkiside böyle yapardi zaman zaman , hala bazen yaptigi oluyor... diyorum herseyi bozmakmi istiyorsun kendine gel cocuk gibi düsünme artik diyorum.. ozaman anliyor..., düsünmeye basliyor :lepi: haha yani anliyacagin.. belki seninkide düsünmüyordur canim :uhm:
aynen canim.., ben en cok neye sinir oluyorum biliyonmu, tartisiyoruz daha dicek bir sürü lafim oluyor kapat konuyu diye sinir ediyor..., sonra 10 tane msj yaziyorum sinirimden (eskiden yapardim simdi artik yapmiyorum) ondan sonrada o sinir oluyor ne bu kitap yazmissin diye...., simdi okadar cok sinir edince kendi kendinme icimden konusuyorum artik.., erkekler dedigin gibi önemsemiyor fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?