- Konu Sahibi denizderya123
-
çok ilginçsin bu sözcükler çocuğa bile söylenmez. :umursamaz:[/QUs
çok komiksinn cocuk olan sen olmalısın yorum yapmak zorunda değilsinnnn........
çocuksun mu dedim ben sana?
böyle yanlış anlıyorsan her şeyi, sevgilini de yanlış anlamış olman muhtemel.
çocuksun mu dedim ben sana?
böyle yanlış anlıyorsan her şeyi, sevgilini de yanlış anlamış olman muhtemel.
valla bu yazını kim okursa yanlış anlar kelimelerini doğru seçmelisin üstelik ilişkimle ilgili bir sorunumu paylaşmam hep yanlış anladığım anlamına gelmez bu seni haklı da çıkarmaz .... lütfen bana yazma memnun olurumm ....
valla bu yazını kim okursa yanlış anlar kelimelerini doğru seçmelisin üstelik ilişkimle ilgili bir sorunumu paylaşmam hep yanlış anladığım anlamına gelmez bu seni haklı da çıkarmaz .... lütfen bana yazma memnun olurumm ....
katiliyorum arkadasa... hemen yanlis anladi diye iliskisini yargilamaya hakkin yok, "sen hep böyle yanlis anliyorsan ohoo.." der gibisine , bir yanlis anlasilma olmus sizin aranizda karismak düsmez bana ama yazdigin cok mantiksizdi fiyonk, sevgilisiyle nasil anlasip anlasamadigini sen bilemesin sonucta tanimiyorsun :) , söylemeden gecemedim...
katiliyorum arkadasa... hemen yanlis anladi diye iliskisini yargilamaya hakkin yok, "sen hep böyle yanlis anliyorsan ohoo.." der gibisine , bir yanlis anlasilma olmus sizin aranizda karismak düsmez bana ama yazdigin cok mantiksizdi fiyonk, sevgilisiyle nasil anlasip anlasamadigini sen bilemesin sonucta tanimiyorsun :) , söylemeden gecemedim...
tşkler cansu benden yana düşüncelerin içinnalkisalkisalkis
tşkler cansu benden yana düşüncelerin içinnalkisalkisalkis
seni hakli gördüm canim, ne demek :) öpüyorum opuyorumnanaktan
erkekler sunu söylemeliyimki gerçekleri dile getirdiğin andan itibaren acayip morallleri bozuluyor onları hep pohpohlıyacaksın kii o sana sinirlenmesinnn diyebilirim .... yani hep ilgi hep güzel söz bekliyorlarr .... onaylayıcı kelimeler onları asabi olmaktan kurtarabilirrr sanırımm
ama bende onaylayıcı kelimeler duymak istiyorum biz erkeklerden daha çok duygusalız ama onlar kadar güzel söz duymuyoruz sankii .... allttan alsalar birazcıkk benimde moralim yerine gelcek .... allaha sükür bu aralar pek iyi sihirli bir değnek değmiş gibi ama o benim olmadan içim rahat etmiyecek ............
erkekler bizim gibi değil konuları erteler fazla akışına bırakırlar bizse hemen sorunu konusalım cözelim isteriz sonrada dırdırcı oluruz .en cok bu konusmak istememize sinir olduklarına eminim
aynen canim benim olmadigi sürece icim rahat etmicek..., bir adi koyulsun söz nisan olsun iste ozaman oh cekecem... kaydirigubbakcemile3[/
cansu bakalım kim önden gidecek bizim bu sinir ve geçimsiz erkeklerimizle:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?