• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Sadece Güzel Kızlaramı Aşık Olur

missayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
59
21
38
Ankara
Böyle bi kanıya sahibim açıkçası.Tabi bi sürü "güzel olmayan" kızında çok güzel ilşkileri olabiliyor ama o durumlarda ilişkideki erkekler "güzel kızlar bana bakmaz, hiç yoktan iyidir" kabullenmesi içinde gibi geliyo bana.siz ne dersiniz?

güzellik göreceli bi kavramdır benım güzel bulduğumu başkası çirkin bulabılır oyuzden herkesın şansı aynıdır

öyle olsaydı şuanda nişanlı olmazdım canım :1::1: nişanlım benden küçük çok çirkin olmasamda şişkoyum nişanlımda gayet eli yüzü düzgündür ilk tanıştığımızdada böyleydim 7 yıldırda böleyim :27::27:

güzellik göreceli bi kavramdır benım güzel bulduğumu başkası çirkin bulabılır oyuzden herkesın şansı aynıdır

tabi görecelidirde o kadarda göreceli değildir.mesela bi ortamda beğenilen kızlar bellidir.ha birisi o beğenilen kızlardan birini daha çok beğenir öbürü ötekini.yani sizin dediğiniz kadar göreceli değil

Güzellik görecelidir.
Kimin kimi güzel bulacağı ya da güzelliğin bir kriteri olduğu söylenemez.
Her kadın güzeldir.Her insan güzeldir.
Arada karşılıklı anlaşma ve etkileşim rol oynar.Senle uyuşamamıştır onla uyuşmuştur.Bu senin çirkin karşıdakinin güzel olduğunu da kanıtlamaz.

bütün erkekler güzel kızlara mı aşık olur sözü mantıklı değil.çünkü güzellik görecelidir.

ama herkes güzel gördüğüne hoşuna gidene aşık olur.ya da belki aşık olunan göze güzel görünür bunlar karışık mevzular:81:

tabi görecelidirde o kadarda göreceli değildir.mesela bi ortamda beğenilen kızlar bellidir.ha birisi o beğenilen kızlardan birini daha çok beğenir öbürü ötekini.yani sizin dediğiniz kadar göreceli değil

herkes aynı kızı beğenmıyordur emın ol sadece o kız daha havalıdırda ondan dıkkat çekiyordur

ya herkes çok guzel değil okadarda güzelliğe bakılsaydı baya bı evde kalan olurdu o güzel dediğin kızlar içinde ızdiham olurdu

ayrıca istediğin kadar güzel ol yuzu güzele kırk gunde doyarsın huyu guzele kırk yılda doyamazsın demişler

Son düzenleme:
Erkekler hem görüntüye hem de karaktere aşık olur...

''Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca''
sözünü de unutmamak gerek. :)

mecnuna demişler leyla okadarda güzel değil bunun neresini sevdin; siz bide onu benim gözümle görseniz demiş :34::34:

öyle olsaydı şuanda nişanlı olmazdım canım :1::1: nişanlım benden küçük çok çirkin olmasamda şişkoyum nişanlımda gayet eli yüzü düzgündür ilk tanıştığımızdada böyleydim 7 yıldırda böleyim :27::27:

cnm kendıne çok haksızlık edıyorsun bence nişanlın çok şanslı :nazar::nazar:

Ay hiç böyle düşünmüyorum hele ki bu devirde :ssz:

Her kör satıcının Bir kör alıcı vardır ..

Bu kız çok güzel bana bakmaz hiç açılmayayım diyorlar , kaçırıyorlar belki açılsalar , kız sevicek karşındakini ama cesaret yok!

Onlarda orta hal kızlara yelteniyorlar ki bu devirde şişman hanımların bile , Alımı güzelliği hat safa da çirkin kadın kalmadı...

Güzel kızlara mı aşık olurlar bilemiyorum ama yapay olanlara aşık olmuyorlar diye düşünüyorum,mesela yapay sarı,solaryuma girmiş,incecik fizikli bol makyajlı ,konuşurken kırıtan,canoom,aşkuuumm diyen bir kız düşünün..erkekler sizce o kıza aşık duygularıyla mı yaklaşır yoksa başka niyetle mi..

Bence aşk masum bir duygu ve doğallıktan geçiyor,kastettiğim şey bakımsızlık değil,estetik olmamak da değil.Bir kız istediği kadar kadar bakımlı olsun,gülerken karşı taraf samimiyetini anlıyorsa,konuşurken kendi gibi başkalarına özenmeden konuşabiliyorsa,kendini basit kız gibi göstermiyorsa o kız aşık oluncak kızdır bana göre..

cnm kendıne çok haksızlık edıyorsun bence nişanlın çok şanslı :nazar::nazar:

sağol canım benim haksızlıktan değil olanı söylüyorum ama biz kalbimizle seviyoruz görsellik hikaye :16: bana kimse inandıramaz erkekler sadece güzel kadınlara aşık olur diye :34:

yok öyle bir şey.

öyle olsaydı bakımsız olduğumuz bazen kendimizden geçip çirkin göründüğümüz dönemlerde bırakılırdık.terkedilirdik.

sonuçta 7/24 mükemmel güzellikte ya da güzellikte insanlar değiliz.

çoğu arkadaşında dediği gibi güzellik göreceli bir kavramdır...
mesela kimi esmer sever kimi sarışın kimi sadeliği tercih eder kimiside sade olanı...
bide güzellik zamanla göze gelmiyor,önemli olan gönül güzelliği çevremizde buna çok önem vermeyen erkek olmadığı kesin ama kurunun yanında yaşta yanmaz...

Konu sahibi arkadaşım ;
aynı şeyi siz kendiniz için düşünün.

Siz her erkeği yakışıklı buluyor musunuz?
Bulmuyorsunuz ,
o halde bu şekilde genelgeçer bir varsayım olamaz...

Öyle olsaydı her insanın bireysel farklılıkları da var olmazdı..

Elbette erkekler güzel kızlara aşık olur.
Aynen biz kadınların da yakışıklı bulduğumuz erkeklere aşık olduğumuz gibi...
Siz daha önceden hiç tanışmadan,huyunu,suyunu bilmeden, tipini beğenmediğiniz adamla flört ettiniz mi?
Elbette ki ilk beğeni çok önemlidir.

Hayır beğenilen kızlar belli değildir bence.
Mesela çok güzel bulunan bazı bayanlar bence çok soğuk bir güzelliğe sahiptir.
Ve ben soğuk güzellik yerine çok güzel olmasa da sempatiklik tatlılık olsun
diyenlerdenim.
Erkekler için de böyle olabilir.
Çok yakışıklı erkeklerin yanında ne kızlar var ne manken kızların yanında da
hiç yanına yakışmayan erkekler..
Ama ona onun gözüyle bakmak gerek.
Aşk öyle ilginç bişey:16:

Konu sahibi arkadaşım ;
aynı şeyi siz kendiniz için düşünün.

Siz her erkeği yakışıklı buluyor musunuz?
Bulmuyorsunuz ,
o halde bu şekilde genelgeçer bir varsayım olamaz...

Öyle olsaydı her insanın bireysel farklılıkları da var olmazdı..
Kimisine erkek olsun yeter :27::27:(kimse için değil bu sözüm )

Back
X