• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Sadece Güzel Kızlaramı Aşık Olur

Böyle bi kanıya sahibim açıkçası.Tabi bi sürü "güzel olmayan" kızında çok güzel ilşkileri olabiliyor ama o durumlarda ilişkideki erkekler "güzel kızlar bana bakmaz, hiç yoktan iyidir" kabullenmesi içinde gibi geliyo bana.siz ne dersiniz?

bence önemli olan iki insan arasındaki çekim :) senin enerjin, gülümsemen, karşındaki insanla uyumun ya da beraber eğlenebilmeniz vs. bunlar iki insanı birbirine yakınlaştırır bence. ayrıca kimisi güzel ya da yakışıklı olmayabilir ama kendine has bir karizması ya da çekiciliği vardır. dediğim gibi önemli olan iki insan arasındaki çekim bence ve bunun dış görünüşle alakası yok diye düşünüyorum :)

Elbette erkekler güzel kızlara aşık olur.
Aynen biz kadınların da yakışıklı bulduğumuz erkeklere aşık olduğumuz gibi...
Siz daha önceden hiç tanışmadan,huyunu,suyunu bilmeden, tipini beğenmediğiniz adamla flört ettiniz mi?
Elbette ki ilk beğeni çok önemlidir.

evet beğeni önemlidir ama ben birini yakışıklı buldum diye aşık olmam mesela bana yakışıklı erkekler daha soğuk gelirler.

ben daha sevimli sempatik erkekleri tercih ederim.yani ben birine aşık oluyorsam onu yakışıklı değil muhtemelen sevimli sempatik buluyorumdur.

herkesin aradığı kriterler farklı.

mesela bazı erkeklerde acayip güzel kız takıntısı oluyor ya da bazı kızlar da yakışıklı erkek takıntısı.

güzellikten etkilenir ama kişiliğe aşık olurlar.. bir dost.. :27:

kıme aşık olacağımıza kendımız karar vermıyoruz bence ben sarışın sevmem ama eşim sarışın onu tanıdığımda sarışın sevmedğim aklıma bıle gelmedı :26::26:

Son düzenleme:
konu geyiğe doğru yol alıyorr :1::1: ben kaçayım bari :4::4::4:

herkes herkese aşık olabilir:34: güzellik tabi önemli ama emin ol aşık olunacak başka özelliklerimiz olduğunu da görünce erkeklerin de bakış açısı değişiyor ilişkilere:38:

Elbette erkekler güzel kızlara aşık olur.
Aynen biz kadınların da yakışıklı bulduğumuz erkeklere aşık olduğumuz gibi...
Siz daha önceden hiç tanışmadan,huyunu,suyunu bilmeden, tipini beğenmediğiniz adamla flört ettiniz mi?
Elbette ki ilk beğeni çok önemlidir.

bahsettiğin aşkın yüzeysel olduğunu düşünüyorum. dış görünüşünü ilk an beğenmemiş olabilirsin. ama tanıdıkça sever, aşık olursun. tabi ki etkilenmek önemli. ama sadece dış görünüşle sınırlı değil aşk. istediği kadar yakışıklı olsun. karakter daha önemli bence.

Son düzenleme:
öyle olsaydı şuanda nişanlı olmazdım canım :1::1: nişanlım benden küçük çok çirkin olmasamda şişkoyum nişanlımda gayet eli yüzü düzgündür ilk tanıştığımızdada böyleydim 7 yıldırda böleyim :27::27:

bak ilginç birşey söyleyeyim sana, kilolu olmak sadece batı da garipseniyor.. bazı toplumlarında kilo bir güzellik göstergesi.. yani ne kadar kilolu o kadar güzelsin.. ben oralara yerleşmeye karar verdim :37:

bak ilginç birşey söyleyeyim sana, kilolu olmak sadece batı da garipseniyor.. bazı toplumlarında kilo bir güzellik göstergesi.. yani ne kadar kilolu o kadar güzelsin.. ben oralara yerleşmeye karar verdim :37:

neresıymiş orası banada bi bilet al :10::10::10:

herkes farklı tipleri sever ayrıca tipine bayıldığınız bırı sıze kötü davrandığındada çok yakışıklı yada çok güzel dıye onu sevmeye devam edemezsınız

Son düzenleme:
Dış görünüşe bu denli önem vermemelisiniz...
Görünümden önce, iyi bir kalp, düzgün bir karakter, güzel bir enerji isterim karşımda...
Beni onun güzelliği değil, davranışları etkiler...
Onu öyle severim ve her yeri güzel gelir bana...
Güzellik, daima gören gözlere bağlıdır..

Arkadaşların dediği gibi güzellik görecelidir ama erkek beğenirse adım atar genellikle. Ben hiç "kız çirkin ama bi deneyelim belki huyu iyidir." diye yaklaşan erkek görmedim, duymadım. :1: Çirkin kabul edilen bir kız erkeğe güzel geliyordur orası ayrı.
Güzelliğe değil de huya aşık olmak da iki arkadaş arasında zamanla olacak bir şey bence. İnsan zamanla çok iyi tanıyıp, huyunu sevmeye başladığı birinin güzelliğini önemsemez belki.

Ha bir de; Allah hepinize "çirkin şansı" versin. Mühim olan o. Güzellik bir gün bitiyor ama o bâki.

*Erkekler sadece güzel kızlara mı aşık*olur sözü bence yalnış
çünkü okadar çok çirkin kız gördümki yanındaki erkekler kıvanç tatlıtuğ gibiydi:)))
galiba bu olayın güzellikle pek ilgisi yok ya huyundan ya suyundan:))ikisinden biri

Arkadaşların dediği gibi güzellik görecelidir ama erkek beğenirse adım atar genellikle. Ben hiç "kız çirkin ama bi deneyelim belki huyu iyidir." diye yaklaşan erkek görmedim, duymadım. :1: Çirkin kabul edilen bir kız erkeğe güzel geliyordur orası ayrı.
Güzelliğe değil de huya aşık olmak da iki arkadaş arasında zamanla olacak bir şey bence. İnsan zamanla çok iyi tanıyıp, huyunu sevmeye başladığı birinin güzelliğini önemsemez belki.

Hay klavyene sağlık.Benim kastettiğimde yaklaşık olarak bu ben yazıya dökememişim sen çok güzel yazıya dökmüşsün

Maalesef erkekler kızları ikiye ayırmayı tercih ediyorlar.Eğlenecek kızlar evlenecek kızlar.

Bunada bizim hemcislerimizin sebeb olduğunu düşünüyorum.Hafiflikte sınır tanımayan genç kızlarımız erkeklerin aşkı ciddiye almamalarına sebeb oluyor.

Yani kız biraz çekici birazda şuhsa hele hele sınrları yoksa erkekler için daha cazib olabiliyorlar.

Son düzenleme:

haydi koşalım valizimi topluyorum :4::4::4::4::4::4: hoş çirkin olduğumu düşünmüyorum zaten kiloluyum sadece nekadarda mütevaziyim :27::27:

Hay klavyene sağlık.Benim kastettiğimde yaklaşık olarak bu ben yazıya dökememişim sen çok güzel yazıya dökmüşsün

şurayı kaçırıyorsunuz kızlar tabıkı erkek dış görünüşünü beğenıyorsa içinide tanımak ister kadındada aynı şey gerçerli

ama herkesın tanımak istediği güzel farklı yanı şekil olarak herkese farklı kişiler güzel gelebılır

şurayı kaçırıyorsunuz kızlar tabıkı erkek dış görünüşünü beğenıyorsa içinide tanımak ister kadındada aynı şey gerçerli

ama herkesın tanımak istediği güzel farklı yanı şekil olarak herkese farklı kişiler güzel gelebılır

Iste aslinda en bastan beri hepimizin soyledigi ayni kapiya cikiyor. "Guzellik gorecelidir. " :)

güzellik arayan adamda aynı kadın gibi herşeyiyle yakışıklı ve bakımlı olacak.

şahsen bir erkek benim güzelliğime gelmişse kişilikten öte bende ondan daha yakışıklısını bulunca giderim.

madem öyle.

çünkü böyle erkekler bir sivilcen çıksa ''aşkım karşı eczaneden bir ilaç alıyorum senin için'' der ve arkasına bakmadan kaçar.:20:

Back
X