• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Sadece Güzel Kızlaramı Aşık Olur

Böyle bi kanıya sahibim açıkçası.Tabi bi sürü "güzel olmayan" kızında çok güzel ilşkileri olabiliyor ama o durumlarda ilişkideki erkekler "güzel kızlar bana bakmaz, hiç yoktan iyidir" kabullenmesi içinde gibi geliyo bana.siz ne dersiniz?

güzellik görecelidir benim bayıldığım kadınları eşime gösteriyorum hiç güzel bulmuyor ,bu ne soğuk diyor.ayrıca senin soruna gelince gördüğüm kadarıyla genelde tam tersi,güzel kızlarla vakit geçiriyorlar ama aşık olup evlenmeye değer gördükleri genelde çok da bir şeye benzemeyen kızlar oluyor.bu genelleme değil ama çoğunluk böyle. mesela benim bi arkadaşım vardı erkek sevgilisinden ayrıldığı için çok kötü olmuştu,aşık olduğu kızdan çok çok daha güzle kızlar karşısına çıktı fakat hiç birine dönüp bakmadı bile:50:

Hayır sadece güzel kızlara aşık olmazlar kendilerine çekici gelen kızlara aşık olurlar.

arkadaşlar ben birde şunu gördüm ,bebek gibi bi kızla çıkıyorum vs derler ya hani. göster bakalım şu bebeği diyorum , hiç bildiğin sıradan kız ama işte erkeklere çekici geldimi onların gözünde bebek gibi oluyor.

arkadaşlar ben birde şunu gördüm ,bebek gibi bi kızla çıkıyorum vs derler ya hani. göster bakalım şu bebeği diyorum , hiç bildiğin sıradan kız ama işte erkeklere çekici geldimi onların gözünde bebek gibi oluyor.

Evet öyle illaki bir hareketi, bir tarafı çekmiştir biryerden kalbi yakalamıştır sonra dünya güzeli gelse beğense bile gözü sevdiği kıza kayar tekrar.

Yok yok öyle bir$eye inanmiyorum :)

bana hep ne iltifat ederler, tanidigim insanlar, tanimadiklarim, kadini erkegi...hep ortamin en güzel kizi sendin, yok dügünün en güzel kizi, yok sülalenin en güzel kizi...uzadikca uzuyor ve ben hayatimda hiç kimseyle çikmadim 25 ya$imdayim, iki kere çikma teklifi aldim sadece, en son 1.5 yil oldu red ettim bana uygun degildi, ve bir buçuk yildir, hiç teklif meklif eden yok
sözlü taciz eden çok, ciddi olan yok...

yani demek istedigim insan güzel olsun çirkin olsun, kismeti açik olmadiktan sonra olmuyor

Çirkin kadın kaldı mı ki? Çevreme bakıyorum bazen düşünüyorum. Çirkin diyebileceğim hiç kadın yok. Öyle ya da böyle makyajla, ufak dokunuşlarla, kuaförle, estetikle, şunla bunla çirkin kadın kalmıyor artık. Dolayısıyla aşık olunmayacak kadın da yoktur diye düşünüyorum:24:

güzel kızlara aşık oluyolar ve bi de çirkin şansı diye bir şey var. ama bak işte o her çirkinde olmuyo. kendimden biliyorum :(

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Çirkin kadın kaldı mı ki? Çevreme bakıyorum bazen düşünüyorum. Çirkin diyebileceğim hiç kadın yok. Öyle ya da böyle makyajla, ufak dokunuşlarla, kuaförle, estetikle, şunla bunla çirkin kadın kalmıyor artık. Dolayısıyla aşık olunmayacak kadın da yoktur diye düşünüyorum:24:

haha beni görsen canım çirkin kadının hala var olduğuna inanırsın :))
makyaj, kuaför, bakım vs de kurtarmıyor beni. :)

Güzel insanlar doğruya doğru 1-0 öndeler.
Güzeli herkes sever etkilenir.. Ama bi kaç arkadaşın dediği gibi soğuksa bu kişi itici olur.
Hem güzel hem soğuk olunca insanlar yanaşmaktan korkarlar ve yanlız kalır.
Bence işin özü çekici olmakta. Çekicilik ne soğukluk ne sivri dil ne de herhangi bişi dinlemez. Ne kadar suratsız olursanız olun karsınızdakını istemsiz çekersiniz. Çok büyük bir silahtır. Ve erkekler çekici kızların kölesi olurlar.

Güzellik göreceli bir kavramdır,ama genelgeçer güzel kavramlarına uyan her insan ilişkilerde bir adım önde başlar.Avantajlıdır.

Hiç birimiz ambalajı çirkin olan bir şeyi merak etmeyiz.İnsan ilişkileri de böyledir,bir insan güzelse,yakışıklıysa onu merak ederiz,onunla tanışmak isteriz.

Ama sonu aşk olur mu bilinemez.Sadece güzel ama boş bir insanla zaman geçmez.Bir yerden sonra göz alışıyor,her gün baktığın insan sana eskisi gibi çekici gelmiyor.Kişiliği boşsa da bir kaç gün o güzellikle hevesini alır gidersin.

Eski sevgilimden biliyorum,Kıvanç Tatlıtuğ'un neredeyse aynısıydı.Ama ilkokul tarzı espriler yapıyordu,iki lafın belini kıramıyordu insan onunlayken.Başlarda çok kapılmıştım,mutluydum.Sonrasında çok sıkıldım,arkadaşlarımla tanıştırmaya utanır olmuştum.Ve en sonunda bitti tabi,ben de bir iz bırakmadı.Düşünüp,özlediğim hiç olmuyor.

Ama çirkin buna rağmen kişilikli olan bir insan da şanssızdır.Çünkü kimse onu tanımak istemez,merak etmez bile.Bu yüzden beni seven böyle sevsin demek yerine insan bakımına,güzelliğine de dikkat etmelidir.Neyse ki yaşadığımız çağın imkanları sayesinde güzel olmak çok kolay artık.

Güzellik görecelidir,herkese göre güzel kavramı farklılık gösteriyor. Benim çok güzel olmayan bir arkadaşım var,ama öyle farklı bir kişilik ki sevgilisi tipine değil o güzelliklerine hayran.. Duruşuna,konuşmasına.. Ve daha bir çok şey.
Eminim ki o "çirkin" diye nitelendirdikleri insanların öyle güzel özellikleri vardır ki. Her şey tip değil,ama haklısın erkekler genelde o çok güzel hatunlara bir "oofff" çeker. Bende aman aman güzel bir kız değilim,ama seven sevmiş.. :1:

Erkekler güzel kızlara aşık olmasaydı, benim şimdiye kadar sevgilim olurdu. 29 yaşındayım ve şimdiye kadar 1 tane bile olmadı.

Sorunun cevabı; evet erkekler sadece ama sadece güzel kızlara aşık olur.

kime göre veya neye göre güzel.asıl soru bu. bakıyorsun çok yakışıklı bir erkek.ama yanında erkek olsam bakmam bu kıza diyeceğin bir kız. kim bilir o onda ne gördü ne buldu :23:

bana göre güzellikten çok eda alımlılık çekicilik tercihte başı çekiyor...çok güzel olmadığını düşündüğüm kızların gayet görsel erkek arkadasları eşleri oluyor...eğer sebebi para ya da kariyer gibi şeyler değilse alımıyla diliyle tavlıyolar demekki

her erkeğin güzellik kavramı başkadır.
bence ilk önce biz kendimize aşık olmalıyız. cidden öz güveni olan biri ne kadar çirkin olursa olsun insana çekiçi gelir.
bir kız arkadaşım vardı uzun boylu ve kilolu sevgilime göre çok iri ve sevimsiz geldi. ama bazı erkekler kızın içine düşüyor.
sonra anladım ki bu tamamen öz güvenle ilgili. yani sen kendini güzel bulursan herkes güzel bulur..

Malesef çoğu dış güzelliğimize bakıyor bakmasına da ah onlar asıl içimdeki güzellikleri göremedikleri için neler kaçırdıklarını bir bilseler...

bunu genellemeye çalışmak çok yalnış bence.... herkes başta gözüne hoş görünene bakıyor tanımaya çalışıyor... ama kişilik meselesi çok önemli.. hiçbir erkek yanında dünya güzelide olsa örneğin salak çıt kırıldı kaprisli bir tip istemez... öte yandan onların agzıyla konusayım biraz ''yokluktan'' orta dereceli kızlara yönelmiyor değiller hatta çoğunlukta olanlar mevcut... ama öyle bile olsa gözlerine aşırı derecede kötü gelen biriylede olmazlar...

işin özeti çooooook çeşidi var bu erkeklerin.... evet güzelleri merak ediyorlar ama şuna emin olun herzaman işveli,cilveli tatlı kızlar çalıyor eninde sonunda adamın kalbini... güzellikten çok samimiyet ve azıcıkta işve gerekiyor..;)

yanlıs bır kanıdasın canım guzele bakarlar heves ederler anca ilk bir ay kalır ılgileri...aşk başka bi şey çirkin birine de aşık olabılırsın değişir o

Herkes gözüne güzel gelene aşık olur önce.
Hepimiz tipe önem veriyoruz.
Ve hepimizin aradığı bir şeyler var o konuda.
Bütün insanların bir alıcısı, beğeneni olur.
O yüzden kafa yorulacak şey değil pek bunlar.

Back
X