erkekler sevdiği halde bırakıp gidermi ??

ben açıklama yapmadan bırakıp giden adama adam demem. mesele neyse söylesin, biz de bb demeyi biliriz gerekirse. sebepsiz dram yapıp giden adam sevmiyodur, net.

ben açıklama yapmadan bırakıp giden adama adam demem. mesele neyse söylesin, biz de bb demeyi biliriz gerekirse. sebepsiz dram yapıp giden adam sevmiyodur, net.
aslında acıklaması vardı ''kafa karısıklıgı gelecekte kendini tasıması kolaymış ama yanında birini daha nasıl tasırmış '' bu lafları hersey yolunda giderken söylemesi beni altust etti

Gunlerdir ariyorsunuz,msj yaziyosunuz cvp vermiyor ve siz hala aramaya devam edip acaba seviyormu sevmiyomu diye dusunuyorsunuz!
Unutun onu lütfen dusunmeyin artık.
Çünkü o sizi çoktan unutmuştur hayatında da başka biri vardır.

aslında acıklaması vardı ''kafa karısıklıgı gelecekte kendini tasıması kolaymış ama yanında birini daha nasıl tasırmış '' bu lafları hersey yolunda giderken söylemesi beni altust etti
"taşımak" derken? eğer birine aşık olmayı ya da hoşlanmayı yük olarak görüyosa zaten durum sıkıntı. seni belki seviyo olsa bile sevmeyi bilmeyen bi adam açıklaması bu. çok talihsiz. üzülme, zaten bu zihindeki biri seni mutlu edemez

yok suan seviyor diyemem bunca ay seven insan haber almadan duramazdı zaten
sevdigini hissettirip gitmesi anormal geldi bana sorguladıgım nokta o
yanlış anlasılmasın..

aynen bu ifadeyi kullandı :)) hiç bu acıdan bakmamıstım bak haklısınız yükmüyüm ben
talihsizlikmi sanssızlıkmı kadersizlikmi adını koyamadım ..

aynen bu ifadeyi kullandı :)) hiç bu acıdan bakmamıstım bak haklısınız yükmüyüm ben
talihsizlikmi sanssızlıkmı kadersizlikmi adını koyamadım ..
Aynen katılıyorum. Sorumluluk duygusu gelişmemiş sanırım. Bencil de olabilir. Önce Canan sonra can diyebilen adamlar nasip etsin herkese Allahım.

Dini veya siyasi görüş farklılıklarının insanların bu şekilde acı çeke çeke ayrılmasına neden olduğunu bilirim. İkisi de ayrı köşede ağlar durur da bir araya gelemezler bir türlü ve başka hayatlar kurarlar, mutlu da olurlar muhtemelen ama bir ihtimal olamazlarsa işte kalpteki o yara kocaman bir acı verir insana.

öyle farklılıklar yoktu pek aramızda öyle olsaydı ki bence dini farklılıklar bile engel olmamalı o zaman derdim en azından neden ortada zorlama ama bizde elle tutulur hiçbi sebep yok bu can sıkıyo

selam kızlar. arkadaşım ile bu konuyu konuştuk bugün. çünkü terkedildim. ve oda bu paylaşımı görünce ben zannetmiş. benim 2.5 aylık bir ilişkim var. belki de bu saatten sonra vardı demem daha doğru olur. sana bir haftamızı anlatayım istersen kısaca.. '' 3 gün çok iyiyiz, 2 gün ( acaba bana neden boyle dedıkı dusuncesı) bilirsiniz çıldırtır. , dier iki gün hurraaaaa kavga gürültü.'' sebep ? mesafeymiş. mesafeden ilişki yürütemezmiş. oyleydı boyleydı derken ayrıldı benden 31 agustosta. Ha tabi anne vakası da var. bir bucuk ayda kadın resmen kaynanalık yaptı. istemedi oğlunu doldurd. istememe sebebi de hala univ.de ögrenci olmam. oglu 24 yasında ve ogretmen. her neyse ıste ayrıldı benden. sonra ne oldu 8 gun sonra gerı dondu tıpış tıpış. yalvardı yakardı. olmuyorsa da olmuyor deme oldur senden ayrılmak ıstemıyorum senı cok sevıyorum hıkayeleri. tamam dedım. affettim. ama çok salakmışım. gecen hafta gıttı gorev yaptıgı yere. ( orasıda oyle aman aman uzak degıl 6 saatlık yol) . bana köpek gibi davranmaya başladı. seni seviyorum dedim ben olsam bende beni severdim dedi. gece uyumadan sesını duymak ıstedım. yav arkadas hadı duydun kapat dedı. yazsam roman olur. en son gittiği gün aşkım dedi. şimdi ne oldu biliyor musun? barıştıktan sonra ona soğuktum. çünkü cok kırıstı benı. bana kurdugu cumle bugun benı dersın yarın mehmetı sonra ahmetı.. bunlardan cok pısman oldu dondu affedeyım dıye herseyı yaptı bunun ıcınde affettım. ''bir daha asla boyle seylerle karsına gelmıcem. senı cok kırdım lutfen benı affet. bir daha boyle seylerle gelmıcem senı sevıyorum ayrlmak ıstemıyorum '' dedı. sımdı ne durumdayım bılıyor musun? en son dun oglen 1 de sesımı duydu. sabah artık olmayacak dedım konustum. dun butun gun telefonu kapalıydı bu sabaha kadar. sabah mesaj attım konustuk. kusura bakma ekstra bır caba harcayamıcam dedı. ayrlmak mı ıstıyosun dedım bimiyorum dedi. ne oldu mesaj atmayınca bosluga mı dustun dedı.. yanı canım ben koyverdım gıttı.. yapma . yol yakınken don. cunku duzeldım desede max ıkı hafta. sonra daha beter oluyor. kimse seni senden iyi düşünemez. bunu unutma. ve kimseyi buyutme degıstırmek ıcın cabalama. ben yaptım olmadı. biliyorum gerı donecek ama o zaman ben olmıcam. bu yuzden yıpratma kendını. baslamadan bıtır. ha yasayıp görmem lazım dersen de dene.. ben arkadaslarımı dınlemedım ve hepsı bugun bana demiştik dedi.. bu benden tavsiye. acım cok taze. bir gün bile olmadı.. akıtacagın goz yaslarına yazık. sana yazık. umarım bu yazdıkalrımı önemsersin. çünkü bir yerden sonra çok ağır oluyor yaşadıkların.. ağırlaştırmadan dön kendi yoluna.. biraz uzun oldu ama senin geleceğini görmeni umarım saglayabılmısımdır. iyi geceler

bu arada arkadasımın hesabından yazıyorum. sırf bu yazı ıcın hesap acacaktım :)

çok tesekkür ederim öncelikle tabikide hepinizin yazdıklarını ayrı ayrı öenmsiyorum söyledkilerine katılıyorum ..şuan yapmam diyorum ama tabi insanın basına gelince degişiyor hersey ..benimde arkadaşlarım arama mesaj atma dediler ben birer ay aralıklarla 3 defa mesaj attım ve hiçbirine cevap atmadı bu kendimi daha kötü hissetmeme sebep oldu tabi haa dönermi dönmez hiç mi hiç umudum yok olduki döndü o zman bambaşka biriyle karıslasıcak cunku ben ona fazla fazla anlayıslı davrandıgım halde cekti gittti bundan sonra cok zor eski beni bulması ..
sizinde acınız taze ama umarım kendinizi fazla üzmeden atlatırsınız bu süreci ..iyi geceler

açıkcası ben ona bir şans verdim. iki hafta o kadar farklı davrandı ki evet oldu bu dedim. ama şuan bakıyorum ki olmamış. her insanın bir dolum noktası vardır. o noktaya geldiği an herşey biter gözleri kararır. bende öyle oldu. az biraz araada bes dk aglıyorum. sonra dur orda diyorum. sakın mesaj atma. elbette gerı donecek ama o zaman yol ver. cunku bız evcıl hayvan degılız. gel yakın olalım dıyınce yakın olup gıt dıyınce gıdemeyız. insanız.. bunu unutma ve degerını bıl. kendı degerını bılmezsen kımse senın degerıı bılmez. vıcdanın rahatsa arkana bakma. önüne bak..

katılıyorum onlar nasıl rahat ediyolar acaba ..benim vicdanım rahat cok şükür ..ne kadar umursamazsak o kadar deli divane oluyor erkekler buda bi gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…