erkekler tam olarak ne ister

Güzelsen o kadar kolay oluyor ki bir erkeğin sana tav olması.
Önce güzellik istiyorlar bence. :27:

Sonrası kadının zekasına kalmış artık. ;)

Ama ben en çok işe yarayanı söylemek istiyorum; yeri geldi mi utangaç davranıyorum yeri geldi mi hiç ummadıkları bir şeyler yapıyorum ya da söylüyorum, sonra yine utangaç kız oluyorum falan ... Bu inanılmaz etkiliyor erkekleri.:51:

Tek tip bir kız olmamak lazım. Sürprizlerle dolu olacaksın, ne yapacağın belli olmayacak ki heyecan duyabilsinler.
Erkekler böylesini çok seviyor. :31:

Erkekler bile tam olarak ne istedigini bilmezken
biz kadinlar bu sorunun cevabini nasil bilelim :1:

erkeklerin istediği şey onları sıkmayan kadınlar bunaltmayan ve onlara huzur veren anlayışlı kadınlardır. yani eften püften sebeplerle tartışma sorun çıkaranları ıstemezler sevmezler. ( ben tam da o istemediği cinsten olanlardanım :D)

ilk olarak güzellik ararlar onu buluncada huyuna bakarlar onu her istedigini yapıomu diye onu da yapıosa bide bi erkegin cinsel ihtiyaclarına karsılık verecek potansiyeli varmı die bakalar heleki kız akıllıysa gosterip elletmiosa ileri gitmiosa ondan mükemmel bi kız daha yok evrende onlar için:D:52:

ilk olarak güzellik ararlar onu buluncada huyuna bakarlar onu her istedigini yapıomu diye onu da yapıosa bide bi erkegin cinsel ihtiyaclarına karsılık verecek potansiyeli varmı die bakalar heleki kız akıllıysa gosterip elletmiosa ileri gitmiosa ondan mükemmel bi kız daha yok evrende onlar için:D:52:

erkekler her istediğini yapan kızdan zamanla soğurlar:ssz:

itilip kalkılmayı 5 kuruş değer verilmemeyi en sonda popolarına tekme ister... tam tersini yaparsan terk edilen olursun her zaman :)

Back
X