Erkekler tarafindan begenilmemek

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Beni kadinlar cok begenir.simdi buraya resim koysam kadinlar ne guzelsin der.ama erkekler begenmiyor:( yani bunu bugun de test ettim 🤣 nasil oldugunu anlatamicam.yok erkekler begenmiyor.bol estetikli sisme dudakli kadini begeniyor ama beni begenmiyorlar.
Nasil guzellesilir nasil begenilem bi kadin olunur?

Güzellik görecelidir tamam ama kadın gözü ile erkek gözü arasında kesin bir çizgi yoktur. Bu yüzden 2 durum söz konusu olabilir :
1) Çirkinsin ama kadınlar sen kırılma diye güzelsin diyorlar.
2) Güzelsin ama tanıdığın erkekler seninle ilgilenmiyorlar.

Güzellik ve çirkinliğin aşk ile bir alakası yok canım kadında olsa erkekte olsa insan huya bakıyo yani.

Beni kadinlar cok begenir.simdi buraya resim koysam kadinlar ne guzelsin der.ama erkekler begenmiyor:KK43: yani bunu bugun de test ettim 🤣 nasil oldugunu anlatamicam.yok erkekler begenmiyor.bol estetikli sisme dudakli kadini begeniyor ama beni begenmiyorlar.
Burda beğenilen kadınların hepsi estetikli değil. Önce bu düşünceyi bi değiştirin.

Güzellik görecelidir tamam ama kadın gözü ile erkek gözü arasında kesin bir çizgi yoktur. Bu yüzden 2 durum söz konusu olabilir :
1) Çirkinsin ama kadınlar sen kırılma diye güzelsin diyorlar.
2) Güzelsin ama tanıdığın erkekler seninle ilgilenmiyorlar.

Güzellik ve çirkinliğin aşk ile bir alakası yok canım kadında olsa erkekte olsa insan huya bakıyo yani.
Olabilir

Rica ediyorum ya hu ben de siradan bi insanim.bunlari kastetmedin
Siz gun icinde neler yasiyorum gorseniz hak verirsiniz de neyse
Ben anladım seni ama bunu yaşamayan birisinin anlaması zor sadece biraz fevri anlataıyosun kendini sakinleşip anlatsan daha iyi olacak sanki.

Beni kadinlar cok begenir.simdi buraya resim koysam kadinlar ne guzelsin der.ama erkekler begenmiyor:KK43: yani bunu bugun de test ettim 🤣 nasil oldugunu anlatamicam.yok erkekler begenmiyor.bol estetikli sisme dudakli kadini begeniyor ama beni begenmiyorlar.
Hicbir kadinin cirkin oldugunu dusunmem, cok guzel bulunanlara da cok guzelsin de demem ama havali olanlar bir baskadir. Onlarin degisik bir aurasi var, kiloya saca basa bakmiyor.

Hicbir kadina cirkinsin demem, cok guzelsin de demem ama havali olanlar bir baskadir. Onlarin degisik bir aurasi var, kiloya saca basa bakmiyor.
Havaliyim ben orda sorun yok ama erkekler begenmiyorlar.guzel degilim.ya da soyle soyliym benden daha guzel kadinlar cok etrafimda mi acaba ole bisiy yani

İnsanlar guzel olmayan kadinlara iltifat etmeye daha meyillidir özelliklede kadinlar bunu daha çok yapar. 😁

Bir de "guzel degilim" filan dersen veya guzel degilim diyip fotograf koyarsan kimse sana "harbiden çirkinmissin" demez çok guzelsin der. 😬😬😬😬😬
Bu konuda erkekler bir tik daha durust olabilir yani.

Back
X