Erkekler tarafindan begenilmemek

Güzel olmadığı halde çekici olan arkadaşlarım var benim mesela güzel olunca illa çekici olmuyorsun ya da çekiciysen bu eşittir güzelsin demek olmuyo bazen (bakımlı kadın her zaman güzeldir)

Olur Araliga randevulasalim. :cool:

Kadinlarin seni begendigini dusunuyorsun ve erkekler seni begenmiyor ama aklinda hicccc guzellik diye mevzun yok. Durup dururken mi cikiyor bu konular.

Hmm yaseminlikek bugun de cok guzelsin diye geliyorlarsa sana , o arkadaslarinla bir daha gorusme derim. :KK53:
Bana yasemin bugun de guzelsin diye gelen yok.ama kadinlar genelde ne guzelsin derler masallah derler.yani ben sormam.derler. erkekler begenmiyor ama test ettim onayladim

Güzel olmadığı halde çekici olan arkadaşlarım var benim mesela güzel olunca illa çekici olmuyorsun ya da çekiciysen bu eşittir güzelsin demek olmuyo bazen (bakımlı kadın her zaman güzeldir)
Bakimliyim ama begenilmiyorum ya var bi manyaklik.adamin biri de avatar a benzetmisti bi kereq

Güzellik bir bütündür bence. Sadece dış görünüş değil; duruş, konuşma, karakter vs birçok şey etkiler karşı cinsi.
Şimdi madem konu bu, kendimi övebilirim bence :KK53:
Ben kendimi beğeniyorum, bence güzelim ama çok çok güzel, çok seksi, çok havalı bir kadınım diyemem. Yani karşıdakinin aklını uçuracağımı vaat eden bir görüntüm yok. Ufak tefek, hanım hanımcık bir tipim.
Yine de her zaman erkeklerin ilgisini çekerim. Bu ilgi çekme de "yatağa atma" ekseninde olmaz. Seviyeli, ciddi ilişki yaşamak isteyenlerin dikkatini çektim hep. Çünkü ben de başka türlüsünü arayan bir insan olmadım hiç.
Karşımdakinin kültürü, zekası, karakteri her zaman ön plandadır.

Bence bu sizin hitap etmek istediğiniz kitleyle ve sizin enerjinizle alakalı.
Estetiğe karşı değilim ama bazıları gerçekten yapma bebek gibi. Ve siz yapma bebek isteyen adamlarla olmak istiyorsanız beğenilmemeniz çok normal.
Kendi zekasını burada överek anlatan insan da yapma bebek meraklısı sığ erkeklerin ne düşündüğünü takmaz değil mi?
Kendinize uygun birini bulmak için önce kendi içinizdeki çelişkileri çözmeniz lazım.

Güzellik bir bütündür bence. Sadece dış görünüş değil; duruş, konuşma, karakter vs birçok şey etkiler karşı cinsi.
Ben kendimi beğeniyorum, bence güzelim ama çok çok güzel, çok seksi, çok havalı bir kadınım diyemem. Yani karşıdakinin aklını uçuracağımı vaat eden bir görüntüm yok. Ufak tefek, hanım hanımcık bir tipim.
Yine de her zaman erkeklerin ilgisini çekerim. Bu ilgi çekme de "yatağa atma" ekseninde olmaz. Seviyeli, ciddi ilişki yaşamak isteyenlerin dikkatini çektim hep. Çünkü ben de başka türlüsünü arayan bir insan olmadım hiç.

Estetiğe karşı değilim ama bazıları gerçekten yapma bebek gibi. Ve siz yapma bebek isteyen adamlarla olmak istiyorsanız beğenilmemeniz çok normal.
Kendi zekasını burada överek anlatan insan da yapma bebek meraklısı sığ erkeklerin ne düşündüğünü takmaz değil mi?
Kendinize uygun birini bulmak için önce kendi içinizdeki çelişkileri çözmeniz lazım.
Hic kisiligimi bilmeden sadece resme bakarak secipmedim diyeyim.o halde

Bakimliyim ama begenilmiyorum ya var bi manyaklik.adamin biri de avatar a benzetmisti bi kereq
Ben beğeniyorum seni avatarım benim :KK70: ,bi kere avatardaki kız yada o mavi dişi uzaylı neyse çok güzel bi varlık emin ol ona biraz bile benziyosan seni bi an rahat bırakmamaları lazım.

Bakin onceki konum da ayniydi aslinda.secilmemek..zekayla guzellikle surekli secilmemek gibi bi.kaderim var.iki konunun da ekseni ayni.secilmiyorum.bu da beni dusundurdu.
Bi insan neden surekli hicbir konuda secilmez

Bana yasemin bugun de guzelsin diye gelen yok.ama kadinlar genelde ne guzelsin derler masallah derler.yani ben sormam.derler. erkekler begenmiyor ama test ettim onayladim
Aaa olmaz ama bir de Isvicre'li bilim adamlarinin onaylamasi gerekiyor. :KK70:

Nasil test ettin. Insan davranislarini anlamak , bir urunu bir mali test etmeye benzemez. O yuzden test ettim cumlesi cok itici duruyor. Sadece sunu soyleyeyim buradan ozguveni varmis gibi gorunmeye calisan ama mutevazi olamayan bir kadin goruyorum. Guzelligin disinda bu yanini torpule derim .

Aaa olmaz ama bir de Isvicre'li bilim adamlarinin onaylamasi gerekiyor. :KK70:

Nasil test ettin. Insan davranislarini anlamak , bir urunu bir mali test etmeye benzemez. O yuzden test ettim cumlesi cok itici duruyor. Sadece sunu soyleyeyim buradan ozguveni varmis gibi gorunmeye calisan ama mutevazi olamayan bir kadin goruyorum. Guzelligin disinda bu yanini torpule derim .
Baya bildigin test ettim. 3 secenekli testti

Burda bi kere şunu anlamak lazım siz hangi erkeklerin(yaş,boy,fizik vs) sizden etkilenmesini,hoşlanmasını bekliyorsunuz çünkü sizden hoşlanacaklar o gruptakilerin içinde olmayabilir.

Herkesin zevki bir değil ki
Anladığım kadarıyla çok egolusun
Karşındaki insana gerizekalıymış gibi davranıyorsan yani tavırlarınla karşındakine cahil muamelesi yapıyorsan haliyle beğenilmezsin dış görünüş de bir yere kadar.

Sizin çevrenizdeki erkeklerin estetik algısı ve kalitesi farklı sanırım. Dediğin gibi o tarz kadınları beğenende var fakat çok arkadaşım var kadınların tek tip olduğunu düşünen ve doğallığa önem veren.

Kadınların beğenisini baz almayın, hangi kadın arkadaşına güzel değilsin der.
Ha bu demek değil ki güzel kadın kadınlardan iltifat almaz. Yani güzel de olabilirsiniz, eli yüzü düzgün skalasında da, orta da, çirkin de.
En gerçek fikrimizi öğrenmek istiyorsanız fotoğraf koymalısınız, tip konusunda sizi görmeden ne sallasak boş.

Back
X