Vereceğiniz tepki, onun yalanından daha az acı verirdi.. Keşke direk söylese idi. Belki gerçekten ihtiyacı varsa o kadının Bi orta yol bulurdunuz ve güveninizi sağlardı. Ama yalan olmamış..Artik kabul ediyorum. Ben iliski yurutmede cok kotuyum :'( Hayatima pek erkek girmediginden tecrubesiz olmam da cabasi. Yas 33 oldu ne onu birakip onume bakabiliyorum ne de onunla devam edebiliyoruz. Son tartismamizi kisaca anlatayim da boyle beni deli eden bir konu olunca nasil tepki vermeliyim bur akil verin.
Erkek arkadasimin yeni is yerinde gorusmesini kisitladigim biri vardi. Is yerindeki muhabbetlerine kahvalti ve ogle yemeginde birlikte olmalarina karismiyordum ama is sisinda gorusup konusmalarini istemiyordum. Bunun en buyuk nedeni kadinin daha once evli bir erkek ile munasebeti oldugundan. Neyse erkek arkadasim da saygi duyup is disinda iletisimde olmuyordu. Gecenlerde bu kadin annesi ile tartismis esyalarini ve coxuklarini alip evi terketmis. Sonra benim erkek arkadasimi arayip onun bosta olan evini 10-15 gunlugune kullanabilir mi diye sormus. Erkek arkadasim benim tepkimi bildiginden kadini benden habersiz eve koymus. Ben bir hafta sonra tesaduf eseri ogrendim. Duydugumda actim agzimi yumdum gozumu. Hem benden gizli boyle bir sry yapmasina hem de benim gelip kaldigim eve onu getirmesine cok kizdim.
Ama yine suclu ben oldum. Neymis ben onunla olgun olgun konusmaliymisim. Boyle kukreyince kendimden sogutuyormusum. Simdi bana kus, konusmuyor.
Bir de sunu ogrendim ki kadin o eve tasininca arada benim erkek arkadasimla ise gidip gelmisler. Ben bu adamla ne yapacagim? Beni aldatmadigindan eminim ama hem benim hazetmedigim birine boyle davranmasi hem de benim gelip kaldigim eve bir kadini yardim amacli da olsa getirmesini kendime saygisizlik olarak goruyorum ve affedemiyorum. Ote yandan erkek arkadasimi da kaybetmeye cesaretim yok. Yasadigim sehirde kendimi yalniz hissediyorum ve o benim en buyuk manevi dayanagim. 1 haftadir nasil bir ruh hali icindeyim anlatamam size.
Konu uzun aslinda ama bu kadarini ozetleyebildim
Ailesii de cok kizdi. Hatasini anladi aslinda ama yine de hem benim tepkimim fazla oldugunu soyluyor hem de yine de yardim ederdim diyor. Bunu duydugumda nasil sakin sakin "yaa oyle mi olmus, vah vah tuh tuh" diyebilirim?Vereceğiniz tepki, onun yalanından daha az acı verirdi.. Keşke direk söylese idi. Belki gerçekten ihtiyacı varsa o kadının Bi orta yol bulurdunuz ve güveninizi sağlardı. Ama yalan olmamış..
Zamaninda beni sevmedigini dusunup bircok defa ayrilmak istedim ama yalamadim. Simd benim onu birakamayacagimin farkinda oldugundan soylediklerimi dikkate almiyor.Tecrubelerim ve hislerim bana korktugunun basina gelecegini soyluyorfarkindaysan sevgilin sana resti hemen cekip gozden cikarmis bile
Cocuklari yanina almamis babasina gondermis. Kadin yalniz kaliyor. Acikcasi kadina da kizamiyorum. Sonucta bir arkadasinin bos bir evi var o da ondan rica ediyor. Ben sadece erkek arkadasimin tavrina kiziyorum. Benim kizacagimi bile bile kabul etmis. Sonucta ayni is yerinde 3-4 aydir calisiyorlar. O kabul etmese herhalde sokakta kalmazdi baska esi dostu akrabasi da vardir.Ya tamam kadın tüh kaka. Ama yanında iki çocuğu vardı. Adam kadından çok belkide o çocuklara acıdığı için evi verdi. Hoş bir durum değil tabi. Ama baştan birini kısıtlama gereği duymanız hoş bir durum değil. Kendini bilen insana böyle uyarilar gerek değil
Cocuklari yanina almamis babasina gondermis. Kadin yalniz kaliyor. Acikcasi kadina da kizamiyorum. Sonucta bir arkadasinin bos bir evi var o da ondan rica ediyor. Ben sadece erkek arkadasimin tavrina kiziyorum. Benim kizacagimi bile bile kabul etmis. Sonucta ayni is yerinde 3-4 aydir calisiyorlar. O kabul etmese herhalde sokakta kalmazdi baska esi dostu akrabasi da vardir.
Söylediklerinizi dikkate almaması, size daha fazla acı vermiyor mu? Burda önemsememek, ben ne yaparsam yapayım kabullenecek diyen bir erkek var o zmn. Kendinizi bu kadar yıprattırmayın bence.Zamaninda beni sevmedigini dusunup bircok defa ayrilmak istedim ama yalamadim. Simd benim onu birakamayacagimin farkinda oldugundan soylediklerimi dikkate almiyor.
Inanin ben de icinde bulundugum durumdan hic mutlu degilim. Bulundugum sehirde yalnizim. Oyle olunca erkek arkadasima fazla baglandim. Onu birakoSöylediklerinizi dikkate almaması, size daha fazla acı vermiyor mu? Burda önemsememek, ben ne yaparsam yapayım kabullenecek diyen bir erkek var o zmn. Kendinizi bu kadar yıprattırmayın bence.
Ben de ayni seyi soyledim. Aldigim cevap "ne yapayim benden yardim istedi" oldu. Benim gosterdigim tepkiden dolayi cok kirilmis. Bende vicdan yaptirdi. Onun pisman olmasi gerekirken bana pismanlik hissettiriyorhepsini geçtim bu kadının hiç mi kadın arkadaşı yokmuş kalacağı da adamın evinde kalmak istiyor yok tartışmış eşyalarını toplayıp adamın evine gitmiş..
ne münasebet yani.
bu zamana kadar hiç mi tartışma olmamış ki yada her tartışan iş "erkek" arkadaşının evine mi gidip kalıyor...
tepkinde haklısın. sevgilin nerde durması gerektiğini bilmiyor bence bunun yardimseverlikle alakası yok. sana değer veren insanın senin kırılıp üzüleceğin şeylere dikkat etmesi yapmaması gerek..
kaldı ki iş arkadaş için sevgilisine yalan söyleyen bir adam..
nerede bunun iyi niyeti ?..
Burnuma kötü kokular geliyorArtik kabul ediyorum. Ben iliski yurutmede cok kotuyum :'( Hayatima pek erkek girmediginden tecrubesiz olmam da cabasi. Yas 33 oldu ne onu birakip onume bakabiliyorum ne de onunla devam edebiliyoruz. Son tartismamizi kisaca anlatayim da boyle beni deli eden bir konu olunca nasil tepki vermeliyim bur akil verin.
Erkek arkadasimin yeni is yerinde gorusmesini kisitladigim biri vardi. Is yerindeki muhabbetlerine kahvalti ve ogle yemeginde birlikte olmalarina karismiyordum ama is sisinda gorusup konusmalarini istemiyordum. Bunun en buyuk nedeni kadinin daha once evli bir erkek ile munasebeti oldugundan. Neyse erkek arkadasim da saygi duyup is disinda iletisimde olmuyordu. Gecenlerde bu kadin annesi ile tartismis esyalarini ve coxuklarini alip evi terketmis. Sonra benim erkek arkadasimi arayip onun bosta olan evini 10-15 gunlugune kullanabilir mi diye sormus. Erkek arkadasim benim tepkimi bildiginden kadini benden habersiz eve koymus. Ben bir hafta sonra tesaduf eseri ogrendim. Duydugumda actim agzimi yumdum gozumu. Hem benden gizli boyle bir sry yapmasina hem de benim gelip kaldigim eve onu getirmesine cok kizdim.
Ama yine suclu ben oldum. Neymis ben onunla olgun olgun konusmaliymisim. Boyle kukreyince kendimden sogutuyormusum. Simdi bana kus, konusmuyor.
Bir de sunu ogrendim ki kadin o eve tasininca arada benim erkek arkadasimla ise gidip gelmisler. Ben bu adamla ne yapacagim? Beni aldatmadigindan eminim ama hem benim hazetmedigim birine boyle davranmasi hem de benim gelip kaldigim eve bir kadini yardim amacli da olsa getirmesini kendime saygisizlik olarak goruyorum ve affedemiyorum. Ote yandan erkek arkadasimi da kaybetmeye cesaretim yok. Yasadigim sehirde kendimi yalniz hissediyorum ve o benim en buyuk manevi dayanagim. 1 haftadir nasil bir ruh hali icindeyim anlatamam size.
Konu uzun aslinda ama bu kadarini ozetleyebildim
Bunu o kadar cok duyuyorum ki.Aslında haklısınız. Sevgilinizin yaptığı hoş değil. Yalnız hata şurada; siz zaten en başta kendinize uygun olmayan birini seçmişsiniz. Hemen bir örnekle taçlandırayım; çok sevdiğim bir arkadaşım var ve çocuk müzisyen ve nişanlı geçenlerde bir şey sormak için aradı beni ama numara farklı. Kodu farklı yani. Ukraynadaymış. Nişanlısı da ses çıkarmamış çocuk gitmiş. Bak şimdi bunu herkes kaldıramaz. Başka biri olsa ohooo adamın ağzından girer burnundan çıkar ama kız kabul etmiş. Şu anda da araları gayet iyi maşallah. Anlatmak istediğim bu. Siz o insanı değiştiremezsiniz. Ya kabul edersiniz ya da bırakır gidersiniz.
Tesekkur ederim. Takip edecegimYoutube’da Adil Yıldırım var, izlesene o adamı.
Inanin ben de icinde bulundugum durumdan hic mutlu degilim. Bulundugum sehirde yalnizim. Oyle olunca erkek arkadasima fazla baglandim. Onu birako
Ben de ayni seyi soyledim. Aldigim cevap "ne yapayim benden yardim istedi" oldu. Benim gosterdigim tepkiden dolayi cok kirilmis. Bende vicdan yaptirdi. Onun pisman olmasi gerekirken bana pismanlik hissettiriyor
Keske yapabilsem de 2 ay hic arayip sormasam. Kendi hayatima baksam. Farkli seylere odaklanabilsem. Belki o zaman ben de bu iliskiye devam etmek istemeyecegim.
Benden cekindigi icin soylemedigi dogru. Dedigim gibi baska hicbir kadina karsi boyle bir tavir sergilemedim. Is arkadaslariyla tatile de gitti tek kelime etmedim. Asiri kiskanc bir yapim yok zaten. Sadece soz konusu kisinin hem gecmisi hem de is disinda ve geceleri iletisime gecme cabalarindan dolayi rahatsiz oldumKadının geçmişte evli bir erkekle ilişkisinin olması bile sizi haklı çıkarmaz. Neticede bu sadece kadının karaktersizligi değil. Sevgiliniz kalite bir kişilikse korkmanıza gerek yok. Kalitesizse bırakın şimdiden çıksın ortaya. Kocaman adamın arkadaşlık ilişkilerine yön vermeye çalışmak, yasaklar koymak sinir bozucu.
Ben olsam hayatımda böyle birini istemem.
Hayat yeterince stresli yorucu. Ilişkimde huzur bulmak isterim. Yalana iten sizsiniz yani. Kusura bakmayın.
Erkek arkadasima guveniyorum. Hissettigim de kiskanclik degil dogrusu. Belki kiskanclik olarak algilaniyor olabilir ama o duygu degil. Sadece bana yapilandan rahatsizim.Aldatmadığına nasıl emin oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?