Erkekler: Tavsiye, oneri artik ne verebilirseniz

Tecrubelerim ve hislerim bana korktugunun basina gelecegini soyluyor farkindaysan sevgilin sana resti hemen cekip gozden cikarmis bile

Vereceğiniz tepki, onun yalanından daha az acı verirdi.. Keşke direk söylese idi. Belki gerçekten ihtiyacı varsa o kadının Bi orta yol bulurdunuz ve güveninizi sağlardı. Ama yalan olmamış..

Vereceğiniz tepki, onun yalanından daha az acı verirdi.. Keşke direk söylese idi. Belki gerçekten ihtiyacı varsa o kadının Bi orta yol bulurdunuz ve güveninizi sağlardı. Ama yalan olmamış..
Ailesii de cok kizdi. Hatasini anladi aslinda ama yine de hem benim tepkimim fazla oldugunu soyluyor hem de yine de yardim ederdim diyor. Bunu duydugumda nasil sakin sakin "yaa oyle mi olmus, vah vah tuh tuh" diyebilirim?

Ya tamam kadın tüh kaka. Ama yanında iki çocuğu vardı. Adam kadından çok belkide o çocuklara acıdığı için evi verdi. Hoş bir durum değil tabi. Ama baştan birini kısıtlama gereği duymanız hoş bir durum değil. Kendini bilen insana böyle uyarilar gerek değil

Tecrubelerim ve hislerim bana korktugunun basina gelecegini soyluyor farkindaysan sevgilin sana resti hemen cekip gozden cikarmis bile
Zamaninda beni sevmedigini dusunup bircok defa ayrilmak istedim ama yalamadim. Simd benim onu birakamayacagimin farkinda oldugundan soylediklerimi dikkate almiyor.

Cocuklari yanina almamis babasina gondermis. Kadin yalniz kaliyor. Acikcasi kadina da kizamiyorum. Sonucta bir arkadasinin bos bir evi var o da ondan rica ediyor. Ben sadece erkek arkadasimin tavrina kiziyorum. Benim kizacagimi bile bile kabul etmis. Sonucta ayni is yerinde 3-4 aydir calisiyorlar. O kabul etmese herhalde sokakta kalmazdi baska esi dostu akrabasi da vardir.

Ah ben çocuklar da var zannettim. Baştan fikrinizi alsa daha iyi olurdu. İlerde de hayatda hemfikir olmadığınız konular olacak. Böyle kaçak macak işler ilişkiyi boşuna yıpratıyor

Zamaninda beni sevmedigini dusunup bircok defa ayrilmak istedim ama yalamadim. Simd benim onu birakamayacagimin farkinda oldugundan soylediklerimi dikkate almiyor.
Söylediklerinizi dikkate almaması, size daha fazla acı vermiyor mu? Burda önemsememek, ben ne yaparsam yapayım kabullenecek diyen bir erkek var o zmn. Kendinizi bu kadar yıprattırmayın bence.

hepsini geçtim bu kadının hiç mi kadın arkadaşı yokmuş kalacağı da adamın evinde kalmak istiyor yok tartışmış eşyalarını toplayıp adamın evine gitmiş..
ne münasebet yani.
bu zamana kadar hiç mi tartışma olmamış ki yada her tartışan iş "erkek" arkadaşının evine mi gidip kalıyor...
tepkinde haklısın. sevgilin nerde durması gerektiğini bilmiyor bence bunun yardimseverlikle alakası yok. sana değer veren insanın senin kırılıp üzüleceğin şeylere dikkat etmesi yapmaması gerek..
kaldı ki iş arkadaş için sevgilisine yalan söyleyen bir adam..
nerede bunun iyi niyeti ?..

Söylediklerinizi dikkate almaması, size daha fazla acı vermiyor mu? Burda önemsememek, ben ne yaparsam yapayım kabullenecek diyen bir erkek var o zmn. Kendinizi bu kadar yıprattırmayın bence.
Inanin ben de icinde bulundugum durumdan hic mutlu degilim. Bulundugum sehirde yalnizim. Oyle olunca erkek arkadasima fazla baglandim. Onu birako Ben de ayni seyi soyledim. Aldigim cevap "ne yapayim benden yardim istedi" oldu. Benim gosterdigim tepkiden dolayi cok kirilmis. Bende vicdan yaptirdi. Onun pisman olmasi gerekirken bana pismanlik hissettiriyor
Keske yapabilsem de 2 ay hic arayip sormasam. Kendi hayatima baksam. Farkli seylere odaklanabilsem. Belki o zaman ben de bu iliskiye devam etmek istemeyecegim.

Aslında haklısınız. Sevgilinizin yaptığı hoş değil. Yalnız hata şurada; siz zaten en başta kendinize uygun olmayan birini seçmişsiniz. Hemen bir örnekle taçlandırayım; çok sevdiğim bir arkadaşım var ve çocuk müzisyen ve nişanlı geçenlerde bir şey sormak için aradı beni ama numara farklı. Kodu farklı yani. Ukraynadaymış. Nişanlısı da ses çıkarmamış çocuk gitmiş. Bak şimdi bunu herkes kaldıramaz. Başka biri olsa ohooo adamın ağzından girer burnundan çıkar ama kız kabul etmiş. Şu anda da araları gayet iyi maşallah. Anlatmak istediğim bu. Siz o insanı değiştiremezsiniz. Ya kabul edersiniz ya da bırakır gidersiniz.

Burnuma kötü kokular geliyor

Bunu o kadar cok duyuyorum ki.

Kadının geçmişte evli bir erkekle ilişkisinin olması bile sizi haklı çıkarmaz. Neticede bu sadece kadının karaktersizligi değil. Sevgiliniz kalite bir kişilikse korkmanıza gerek yok. Kalitesizse bırakın şimdiden çıksın ortaya. Kocaman adamın arkadaşlık ilişkilerine yön vermeye çalışmak, yasaklar koymak sinir bozucu.
Ben olsam hayatımda böyle birini istemem.
Hayat yeterince stresli yorucu. Ilişkimde huzur bulmak isterim. Yalana iten sizsiniz yani. Kusura bakmayın.

zeytin yağı gibi uste çıkmaya çalıştı yani..
bence kendin için bu söylendiğini yapmalısın esas ara verip düşünen sen ol..
bazen olayın içindeyken biz göremeyiz bazı şeyleri ama dışardan bir kaç goz bizim görmediğimiz hataları çok net görür..
kendi psikolojik sağlığın için ara ver..

ayrıca sevgilin ondan yardim istediyse seninle istisare yapip başka bir bayanın evini bulmayı teklif etseydi..
k.bakma ama 3-4 aydır tanıdığı biri için( hemde ona hassasiyetini dile getirmişsin) kalkipta sevgilisine yalan söylemez..

Benden cekindigi icin soylemedigi dogru. Dedigim gibi baska hicbir kadina karsi boyle bir tavir sergilemedim. Is arkadaslariyla tatile de gitti tek kelime etmedim. Asiri kiskanc bir yapim yok zaten. Sadece soz konusu kisinin hem gecmisi hem de is disinda ve geceleri iletisime gecme cabalarindan dolayi rahatsiz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…