Onu degistirmek degil aslinda. Sadece bu ornegi verince onu kadinlardan kiskanan engeller koyan biri gibi anlasilmis olabilirim ama durum oyle degil. Bu kadini da kiskanmadim. O konuda erkek arkadasima da guveniyorum ama sadece o kadindan dolayi bir kisitlamaya ihtiyac duydum ister istemez. Burda anlatmadim ama gece 12den sonra da mesajlar atiyordu. Alisverise gitmek falan istiyordu. En son gorusmemesi istemek durumunda kaldim.onun disinda gorustugu konustugu is arkadaslarina karsi hic bir tavrim olmadiBirini degistirmeye, yasaklar koymaya calismak yerine size uyan biriyle birlikte olsaniz boyle sorunlariniz olmayacak aslinda.
Davranislari size uymayan birinin ensesinde dolanarak ilişki yurutemezsiniz.
Icinde bulundugum psikoloji o kadar kotu ki. Zaten son bir haftadir hastayim. Bu olay da ustune gelince ne dusunecegimi nasil davranacagimi sasirdim. Aklimdan atamiyorum. Hicbir seye odaklanamiyorum. Onsuz da yapamiyorum. Bunu affetmek de istemiyorum. Dedigim gibi cok tecrubesizim ve bugunlerdr kendimi aciz hissediyorumYaşınızın inanın hiç bir önemi yok. Bu sizi ona mecbur hissettirmesin. Yani başkasını bulamam diye düşünmeyin... Erkek arkadaşınızın size yalan söylemesi önemli bi olay. Hem de sizin istemediğiniz birisi için. İnsanlar neden mesafelerini koruyamıyordaha yüzsüzlük yapıp sizinle konuşmuyor bide. Bence hiç arayıp sorma. Ve ilişkini bi gözden geçir. Bu adam seni kaybetmeyi göze alıp arkandan bu kadar rahat iş çeviriyorsa, bi düşün derim.
Onu degistirmek degil aslinda. Sadece bu ornegi verince onu kadinlardan kiskanan engeller koyan biri gibi anlasilmis olabilirim ama durum oyle degil. Bu kadini da kiskanmadim. O konuda erkek arkadasima da guveniyorum ama sadece o kadindan dolayi bir kisitlamaya ihtiyac duydum ister istemez. Burda anlatmadim ama gece 12den sonra da mesajlar atiyordu. Alisverise gitmek falan istiyordu. En son gorusmemesi istemek durumunda kaldim.onun disinda gorustugu konustugu is arkadaslarina karsi hic bir tavrim olmadi
Haklisiniz. Kadina zaten hic suc bulmuyorum. Kizdigim erkek arkadasim. Ne yazik ki HAYIR diyemeyen bir insan. Herkese yardim etmeye calisiyor. Ona kisitlama koymamin sanirim en buyuk nedeni iletisimleri artarsa kadindan bir sekilde etkilenir diye dusunuyorum. Ozellikle geceleri mesaj atmasi bende boyle bir dusunce olusturduAnlatamadim galiba. Sizinle benim aramdaki farki anlatayim en iyisi. :)
Ben de esime guveniyorum ve karsidaki kadin nasil biri olursa olsun eşime şu kadinla "gorusme" diye bir cumle kurmadim 5 bucuk yillik evliligimizde.
Çünkü "bakin burasi onemli" :) eşim neyin normal neyin anormal oldugunu, beni neyin rahatsiz edecegini ve karsidaki kadinla sınırlarinin ne olmasi gerektigini zaten biliyor. Karsidaki kadin problem yaratiyorsa eşik zaten gorusmez veya davranmasi gerektigi givi davranir benim uyarmama gerek yok.
Ayrica erkek arkadasiniz yüz vermese kimse zorla birsey yapamaz, o eve de kiz zorla girmedi.
Benim erkek arkadasim cok yardim sever. Tanimayan birinin boyle dusunmesine hak veriyorum ama o da hayir diyemeyen bir kisilik.O kadinla iliskisi olmasa evini vermezdi. Kimse kimseye bedava yardim etmez bu devirde
Haklisiniz. Kadina zaten hic suc bulmuyorum. Kizdigim erkek arkadasim. Ne yazik ki HAYIR diyemeyen bir insan. Herkese yardim etmeye calisiyor. Ona kisitlama koymamin sanirim en buyuk nedeni iletisimleri artarsa kadindan bir sekilde etkilenir diye dusunuyorum. Ozellikle geceleri mesaj atmasi bende boyle bir dusunce olusturdu
Onsuz da yaparsın emin ol... Sen aciz oldukça., kendini öyle hissettikçe o senin hiç bir tepkiden çekinmez bildiğini okumaya devam eder. Kararlı dur... O seni seviyor olsa seni kaybetmekten de korkardı. Elalemin kadını için seni karşısına almazdı.Icinde bulundugum psikoloji o kadar kotu ki. Zaten son bir haftadir hastayim. Bu olay da ustune gelince ne dusunecegimi nasil davranacagimi sasirdim. Aklimdan atamiyorum. Hicbir seye odaklanamiyorum. Onsuz da yapamiyorum. Bunu affetmek de istemiyorum. Dedigim gibi cok tecrubesizim ve bugunlerdr kendimi aciz hissediyorum
Dediginiz gibi onsuz da yaparim belki ama su an icinde bulundugum sartlar geregi hic hazir hissetmiyorum. Bir de hep onu affederek en bastan hata ettim. Artik inandiriciligimi da kaybettim. Bunun da etkisi var galibaOnsuz da yaparsın emin ol... Sen aciz oldukça., kendini öyle hissettikçe o senin hiç bir tepkiden çekinmez bildiğini okumaya devam eder. Kararlı dur... O seni seviyor olsa seni kaybetmekten de korkardı. Elalemin kadını için seni karşısına almazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?