Erkekler: Tavsiye, oneri artik ne verebilirseniz

Burada soylenen bircok seye o kadar katiliyorum ki

Kimseyi kısıtlayamazsınız ama hayatınızda olacak kişiyi de siz seçersiniz. Size uymuyorsa ya da uymakta zorluk çekiyorsa onu kısıtlamak yerine yol verirsiniz. O da mecbur kaldığı için değil sizi gerçekten kaybetmek istemediğinden bazı şeyleri değiştirir falan filan. Bu işler böyle yürür... Ama çoğu insan yalnız kalma korkusundan mıdır nedir rest çekmek yerine kıvırmayı tercih ediyor.

Sevgilimin ya da eşimin, ahlaki değerleri zayıf bir erkek ya da kadınla arkadaşlık yapması beni rahatsız ederdi. Üstüne bunun için yalan söylemesi:/ Sahiden art niyetsiz bir yardımlaşma olsa da bunu başkalarından öğrenmem hoş olmazdı. Tanıştırsaymış madem sizi. Herkesin yeri dolar, sallayın. Gitsin, rahat rahat yardım etsin. Size de yardım eden çıkar, merak etmeyin

Son cumleniz tebessum etttirdi dogrusu. Tesekkurler

Hakli ve haksiz olduğunuz yerler var. Erkek arkadasınızın iş dışında görüsmesini istememekte haklisiniz. Ben de istemezdim. Onun dışında iyilik yapmak istemiş biri sizi arasa aynisini dese siz de yapmak isteyebilirdiniz. Keske size haber verseydi ama sizin de bagırmanız hoş olmamış

Kizmamin asil nedeni ben yasadigim bir yere kadini getirmesi ve benim de bunu 1 hafta sonra ogrenmem. Hatali oldugum dogru ama bunu ilk ogrendigimde daha farkli bir tepki veremezdim yine de. Kendimi kontrol etmeyi de ogrensem iyi olacak.

Kizmamin asil nedeni ben yasadigim bir yere kadini getirmesi ve benim de bunu 1 hafta sonra ogrenmem. Hatali oldugum dogru ama bunu ilk ogrendigimde daha farkli bir tepki veremezdim yine de. Kendimi kontrol etmeyi de ogrensem iyi olacak.
Haklisiniz ama bağırarak bir yere varılmıyor maalesef.

Olay spontane gelisse de agzinda evet ciktigi icin bu durum olsa yinee anlardim. Ama daha once bu muhabbet acilmis sonra aradan zaman gecmis kadin arayinca gel eve otur demis resmen.

Burada bir arkadas Adil Yildirim'i izlememi tavsiye etmisti. Bugun biraz bakayim dedim. Nasil iyi geldi anlatamam. Sizinle de paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…