erkekler ve aldatma

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bir gözlem yaptım ama ne derece katilirsiniz bilmem. Şahsen eski eşim pek ilgili sürpriz yapan biri değildi hatta hiç değildi başka sebeplerden bitti ayrıldık. Ama. EtrafıMDA ne kadar cok duyarli ince ruhlu aa eşine çok sürpriz vs yapan vs denilen adam varsa bi süre sonra Aldatma haberi geliyor. Yani bunlara Üzülüyor insan ama duygusuz erkekler daha mı güvenilir bilemedim . Sizce ?

genelleme yapamayız bence. adamın ağzı laf yapıyosa, sürpriz yapabiliyosa bunu eşi-sevgilisine de yapar eğer aldatıyorsa diğer kadınlara da yapar.

ama şu var bi kadın da kolay kolay bi erkeğe pas vermez kendi hoşlanmadığı sürece. romantik adamlar da süreci hızlandırıyor bence

bana göre de kesinlikle aldatmayan erkek yoktur.. yani aldatmayan erkek fırsat bulamamış erkektir.. ben güveniyorum benim kemalim yapmaz diye birşey yok valla tamamen fırsat işi bu iş.. her daim enselerinde olmak gerek..
Eninde sonunda aldatacaksa neden kendinizi yoruyorsunuz ve sıkıntaya sokuyorsunuz ki dedektifçilik oynayarak. Fırsat verin bir kere aldatsın madem genellemeniz yerine gelince sizde rahat bir ilişki yaşarsınız.

Böyle ömür mü geçer yahu?? Aldatmayan erkek vardır. Kendinizi kandırmayın hanımlar.

Kadinlar Kulubu Bdv Giris 1
Ogrendigim temel ogreti :
Erkekler ikiye ayrilir.
1. Aldatmis erkekler
2. Henuz aldatmamis erkekler
Romantigi, surprizcisi, hediyeperesti vs hep ayni...
O kadar net genellemeler yapmasak mı ya böyle okuyunca benim icim bir tuhaf oluyor, karşı koltukta masumca oturan eşime şüpheyle bakıyorum, eline fırsat geçse de oda mı yapar diye, icimden bir ses benim Kemalim yapmaz diyor:-)

Eşini sevgilisini aldatmış iki erkek tanıyorum ikisi de sosyal neşeli ortamda hemen kendini sevdiren tipler. Biri fazlasıyla hediyeler alan süprizler yapan bir tip.

Aldatmayan erkek var arkadaşlar
İster kabullenin ister kabullenmeyin var yani :KK66:
değil mi var bakiyorum o kadar keskin yorumlar var ki karşımda sakince oturan eşimin boğazına cokesim geliyor adamin tel tablet laptop ve her ne varsa ortada ne biliyim nereye gitse ya benide goturmeye calisir yada soyle iste su arkadaşla çıkıyoruz diye gittigi yerden muhakkak arar hani 7 yil biticek subatta hic ne pesine düştüm ne de esim suphelendirecek bir hareket yapmadi ben mi cok safim acaba bilemedim

Bunu yazmaya gelmiştim. Sen benden çok aldatılacaksın amann yaşayacaksın :KK70:

aldatmayan erkek mi var diyip rahatlayalım madem :confused:
tek merak ettiğim, dünyada bir tane kötü kadın var da bu erkek kısmının hepsi karısını aynı kadınla mı aldatıyor, yoksa hepsinin düşüp kalktığı başka kadınlar mı var, eğer öyleyse bu kadınlar kim, yoksa kadınlarla değil de birbirleriyle mi aldatıyorlar bizi, her türlü tünelin ucu çok pis biyere çıkıyor :cry:

Bütün erkekler aldatıyorsa neden evleniyorsunuz? Madem her erkeğin aldatma potansiyeli var adamları zincire mi vuruyorsunuz?

Yontulmamış adamlarla evlenip sonra size hoşluklar yapmıyor diye aldatılmadığınızı, ince düşünceli adamların zampara olduğunu düşünerek kendinizi avutuyorsunuz sadece. Bütün genellemeler gibi bu da yanlış.

Back
X