- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Amin ya çok kötü durumYok kız yapacağımdan değil
Aynaya bakacak yüzüm olmalı benim
olayda çok üzücü
Olan çocuklara olmuş
Allah kimseye yaşatmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ya çok kötü durumYok kız yapacağımdan değil
Aynaya bakacak yüzüm olmalı benim
olayda çok üzücü
Olan çocuklara olmuş
Allah kimseye yaşatmasın
Bizde üzülüyoruz ama başta anne baba olmayınca olan çocuklara oluyor maalesefCocuklara uzuldum.
Allah yardimcilari olsun ve duzelirler insallah.
Bencillik boyle bir sey.
Hata yaptin ama cocuklar birakilmamali.
İlk cümleyi okuyunca bu üyeden nasıl böyle bir yorum geldi demiştim ki, rahatladımAldatan erkek suçluluk psikolojisiyle ya eşine daha iyi davranır, aşırı romantik olur, sürekli sürprizler yapar ya da suç bastırırcasına kabalaşır, üzerine yürür ve hakaret eder.
Bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır.
Ay kafami nerelere vursam bilemedim. Atin bakalim oklari bögrume bögrume. Ben onu yazarken bdv yi orneklem alarak yazdim. Evrende elbet vardir aldatmayan adam. Son zamanlarda acilan konulardaki aldatma vakalarina dair bir gondermeydi.
Ozellikle is yerindeki bir kadinla esini aldatan adamdan o kadar etkilendim ki iki gun suratim asik gezdim. Uye esinin telefonunda cicek gonderme sitesine ait arama goruyor corap sokugu gibi geliyor ardi arkasi. Bir de matruj var unutamadigim.
Allah hePinizi hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin kizlar. Gonlumuz, omrumuz ziyan olmasin. Yine baska bir uyenin dedigi gibi aldatma duygusal olgunluk ve karakter meselesidir elbet.
Not: Aldatilmadim.
İkimizin aklında da aynı aldatılma vakaları kalmış ya çiçek gönderme olaylı aldatma konusunu okuyunca gece uyuyamadım. Sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum
Forumdaki konuları okuyunca bütün erkekler aynı mı diye düşünüyor insan ister istemez haklısınız gerçekten.
Bak gece gece mat ruj geldi aklıma yine bi hüzün bastı.
Tamamen karaktere bağlı bu aldatma olayı. Bence kadın-erkek fark etmeksizin aldatmayan, dürüst, karşısındaki insana değer veren insan sayısı azaldı. Etrafıma bakınca böyle düşünüyorum![]()
Evet tespitiniz doğru psikolıji bilimi tarafından yapılan bir çalişma okumuştum ilgili duyarlı eşlerin çoğu aldatmalarını veya bu konudaki meyilleri belli olmasın diye böyle davranıyorlarmiş bır nevi kamufle yani tespitiniz bilim tarafından da onaylı yaniBir gözlem yaptım ama ne derece katilirsiniz bilmem. Şahsen eski eşim pek ilgili sürpriz yapan biri değildi hatta hiç değildi başka sebeplerden bitti ayrıldık. Ama. EtrafıMDA ne kadar cok duyarli ince ruhlu aa eşine çok sürpriz vs yapan vs denilen adam varsa bi süre sonra Aldatma haberi geliyor. Yani bunlara Üzülüyor insan ama duygusuz erkekler daha mı güvenilir bilemedim . Sizce ?
Neden?İlk cümleyi okuyunca bu üyeden nasıl böyle bir yorum geldi demiştim ki, rahatladım![]()
Yorumlarınızı seviyorum, adam akıllı yorum yapan sayılı insan var zaten. Önermeleri kabul ediyorsunuz sandım, üzüldüm, sonunu okuyunca sevindimNeden?![]()
sizin tabiriniz doğru ancak onunda bir süresi var işte bir ömür tabiri çok nadir. görüyoruz burdada kör kütük bana aşıktı yok gözü benden başkasını görmezdi diye açılan konuları..Eninde sonunda elbet birgün aldatılacaksanız neden çocuk yaptınız? Neden hala evlisiniz?
Aldatmayan erkek vardır,aldatan erkek karaktersizdir. siz kendinizi böyle avutmaya devam edin. Adam gibi adamlar,sevdiğine sadık olan,hayatı boyunca sadece bir kadına aşık olup arzulayan bir sürü erkek var. Bu genelleme yanlış.
Adam iyi rol yapıyorsa biz ne yapalım?sizin tabiriniz doğru ancak onunda bir süresi var işte bir ömür tabiri çok nadir. görüyoruz burdada kör kütük bana aşıktı yok gözü benden başkasını görmezdi diye açılan konuları..
benim etrafımda sadık erkek örneği çok..ornek vereceksek babam amcam dayım..çok şükür eşim ..Allah nazardan saklasin tabi..velhasıl genelleme iyi değil bencesizin tabiriniz doğru ancak onunda bir süresi var işte bir ömür tabiri çok nadir. görüyoruz burdada kör kütük bana aşıktı yok gözü benden başkasını görmezdi diye açılan konuları..