benim demek istediğim şu yani eşinizi yada sevgilinizi çok seviyosunuz çok aşıksınız
karşı tarafda sizi seviyor ama sizin onu sevdiğiniz gibi değil sizi sadece iyi bir eş olacağınız yada
evliliğe uygun birisi olduğunuz için seviyor sizin gibi derin bir sevgi derin bir aşk söz konusu değil
bu bana iyi bir eş olur doğru düzgün insan, mantığında olan bir adam varmıdır...
varsada nasıl belli ederki bu kendini.....
mümkünsede olmasın böyle bir tip sengözlerimebaksanab
canım bunu şöyle anlayabilirsin..
sevgiline kısa kısa ve aralıklı zamanlarla sorular sorarak.. sorularını direk değilde misaller getirerek sorabilirsin.. bir nevi ağzından laf alma
mesela benim bir akrabam eşiyle tartışmış askım ya..diyeceksin.. sevgilin sana soracak.. hayırdır ne olmuş.. ya kadın kocasının kıyafetlerini yıkamış.. ama ütü yapmaya fırsatı olmamış..adam da ertesi gün aksi gibi yıkanan ütülenmeyen gömleğini istemiş.. kadında kurumadı ütüleyemedim dyince kıyamet kopmuşş akşama kadar evde ne yaptın diye...
dersin.. sevgilinin tepkisine bakarsın..bakalım sana : aman aşkım ütüde neymiş ya,, giymeyiversin adam mı diyecek yoksa adam haklı kadın akşama kadar ne yapmışmı diyecek;?
bir örnek daha: senin bir arkadaşın olsun.. o kız arkadaşın atıyorum adı ayşe olsun.. ayşe seni aradı seninle dertleşti.. ya kocamla sanki aramızda aşk yok gibi..çok sıradan bir evlilğimiz var.. akşam yemek ye sabah kalk işe git.. çocukları büyüt..ne bir sinemaya ne bir dıaşrı yemeğe nede bir tatile gideriz..vs vs
bunları söyleyebilir ve örnekleri kendince çoğaltabilirsin..sevgilinin fikirlerini açıklamasını bekleyebilirsin ama sakın kadını yada kocaları ne iyile ne kötüle.. yani sadece anlat sen fikir beyan etme..bak bakalım düşünceleri ney?
mesela ben eşimin beklentilerini böyl çözdüm..
bizimki hem aşk hem mantık evliliğ oldu.. zaten hayatım ilk önce aşk olur sonrası mantığa döner.. sadece aşk yada sadece mantık evlilikleri ne yazıkkı uzun sürmüyor.. ikisini birlikte bulabilmk önemli olan..hem sana deli gibi aşık olmalı hemde mantığıyla düşündüğü zaman evlenilecek kadın demeli..