erkekler ve kadınlar ? ? ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
biz kadınlar cinsel ihtiyacımızı kendi başımıza giderebiliyoruz ve bundan şikayetçi olmak gibi bir sorunumuz yok.ama erkekler kendi başlarına cinsel ihtiyaçlarını giderip rahatlamaktan çok seks yapmak istiyorlar.
halbuki erkeklerde bizim gibi isterlerse kendi başlarına ihtiyaçlarını giderebilirler.ama bunu seçmiyorlar.onlar için seks daha doyurucu olduğu için mi acaba.?
ama sonuç aynı ; iki türlüde rahatlıyorlar.
neden erkekler bu kadar aç ?

zaten cinsellik mevzu benim kafamı karıştıran kafamın basmadığı bişeydi
gökçe yavrum sen de sorularınla darmaduman ediyorsun benikafamçokkarıştı

muhabbet ediyoruz canım belli bir amacım yok

amacın var demedim
ama ben de kafa karışıyor
neyse
gözleri aç...
çok şükür bizim karnımız aç olsa da gözümüz tok

gökce kendi baslarına nasıl gideriyo kadınlar :uhm:

Düzenli seks hayatı olan erkek bile mastürbasyondan vazgeçmiyor. Bu yüzden erkekler kendi ihtiyaçlarını kendi kendine giderdikleri gibi birde seks yapıyorlar....

vay be türkiyede başka dert kalmadı kaç günlerdir merakımız cinsellikk cinselikle yatıp kalkıyoruz önce boşlamalar sonra orgazm kaç saat sürmeler sonra lezbiyenlik sonra oral seks sonra seks objeleri sonra süper seks in tanımını ben bukadar cinselliği merak eden bir hatun kişi daha görmedim yaa yatıyoruz kalkyırouz siteyi açıyoruzz hooop gökçe yine bişimerak etmiş derin mevzulara girmiş yahu bikere şu yemeği nasıl yaaparım şu sorunu nasıl hallederim diye bi konu aç hiç olmadı gir derdim var bölümüne derdi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalış gökçecim biraz durul biraz nefes as biraz frene bas

vay be türkiyede başka dert kalmadı kaç günlerdir merakımız cinsellikk cinselikle yatıp kalkıyoruz önce boşlamalar sonra orgazm kaç saat sürmeler sonra lezbiyenlik sonra oral seks sonra seks objeleri sonra süper seks in tanımını ben bukadar cinselliği merak eden bir hatun kişi daha görmedim yaa yatıyoruz kalkyırouz siteyi açıyoruzz hooop gökçe yine bişimerak etmiş derin mevzulara girmiş yahu bikere şu yemeği nasıl yaaparım şu sorunu nasıl hallederim diye bi konu aç hiç olmadı gir derdim var bölümüne derdi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalış gökçecim biraz durul biraz nefes as biraz frene bas

ben artık siteye girer girmez cinsellik bölümüne tıklıyorum acaba gökce hangi konuyu açtı diye :roflol::roflol::roflol::roflol:

canım kendi başlarına da yapsalar onlar freuda göre kadınların başka bölgelerine de ihtiyaç duyuyorlar göğüsler gibi yani bilinçaltında anne sıcaklığı doyuruculuğu var.evli erkeklerin mast.yapması ise bana hep ilginç gelmiştir.ya doyumsuzluktan ya da eşlerinin tavırlarından olsa gerek.gökçecim sen konu açmaya devam et bunlar doğal şeyler biz seni zevkle dinliyoruz...

cunku erkeklerin bekaret gibi bir derdi yok kimse onlara 'vay sen bakir degilsin sen namussuzsun ben seninle evlenmem' demiyor hatta kadinlar bile bu duruma 'normaldir o erkek bizden farkli yapacak tabii' diye bakiyor sasilacak sey kendilerini nasil bu kadar asaglayabiliyorlar.. ben acikcasi cinsel durtuyu bastirma yetenegi acisindan iki cins arasinda bir fark goremiyorum sadece kadinlarda bu kizlik zari baskisi var erkekler de 'simdi her halti yiyeyim zaten normal olan bu sonra bakire bir kiz bulup evlenirim nasilsa' diyor kendine saygisi olmayan kadinlar da bekaretini sakliyor sakliyor sonunda boyle bir adama veriyor gercekten cok zavallica bir sey..

cunku erkeklerin bekaret gibi bir derdi yok kimse onlara 'vay sen bakir degilsin sen namussuzsun ben seninle evlenmem' demiyor hatta kadinlar bile bu duruma 'normaldir o erkek bizden farkli yapacak tabii' diye bakiyor sasilacak sey kendilerini nasil bu kadar asaglayabiliyorlar.. ben acikcasi cinsel durtuyu bastirma yetenegi acisindan iki cins arasinda bir fark goremiyorum sadece kadinlarda bu kizlik zari baskisi var erkekler de 'simdi her halti yiyeyim zaten normal olan bu sonra bakire bir kiz bulup evlenirim nasilsa' diyorkendine saygisi olmayan kadinlar da bekaretini sakliyor sakliyor sonunda boyle bir adama veriyor gercekten cok zavallica bir sey..

ne yani saklamayalım mı erkege sorsak bile yok hiç yapmadım dese bile nasıl kanıtlatabiliriz kendine saygısı olan bayan siz saklamayıp saygıda mı bulundunuz kendinize yoksa saklayıp adama da kendisinin bakir oldugunu ispat edip saygınlıkta mı bulundunuz :kahve:

ne yani saklamayalım mı erkege sorsak bile yok hiç yapmadım dese bile nasıl kanıtlatabiliriz kendine saygısı olan bayan siz saklamayıp saygıda mı bulundunuz kendinize yoksa saklayıp adama da kendisinin bakir oldugunu ispat edip saygınlıkta mı bulundunuz :kahve:

olay bekareti saklayip saklamamakla alakali degil karsindaki insanla bir iliskin var evlilige gidiyorsun ama bakire olmadigini ogrendigi anda kendi de olmadigi halde sana hakaret edip terkedecekse bu adamin niyeti aciktir bence seni cok sevdigi icin seninle degil demektir.. ilk iliskisi icin evlenmeyi bekleyen bir bayanin da boyle bir adamla evlenmesi yaziktir bence bunu demek istedim

ayrica sirf merakini gidermek icin soyluyorum esimle 15 yasindayken cikmaya basladik 4. yilimizda birlikte olduk birbirimizin ilkiydik 8. yilimizda evlendik 2 yillik evliyiz coksekeriremsu kendime gercekten saygim var hem zaten allahtan baska kime hesap vericem? onu da ne sekilde verecegim milleti germesina.s ilkimi asik oldugum sevgilim ailem herseyimle yasadim gayet mutluyuz coksekeriremsu

olay bekareti saklayip saklamamakla alakali degil karsindaki insanla bir iliskin var evlilige gidiyorsun ama bakire olmadigini ogrendigi anda kendi de olmadigi halde sana hakaret edip terkedecekse bu adamin niyeti aciktir bence seni cok sevdigi icin seninle degil demektir.. ilk iliskisi icin evlenmeyi bekleyen bir bayanin da boyle bir adamla evlenmesi yaziktir bence bunu demek istedim

ayrica sirf merakini gidermek icin soyluyorum esimle 15 yasindayken cikmaya basladik 4. yilimizda birlikte olduk birbirimizin ilkiydik 8. yilimizda evlendik 2 yillik evliyiz coksekeriremsu kendime gercekten saygim var hem zaten allahtan baska kime hesap vericem? onu da ne sekilde verecegim milleti germesina.s ilkimi asik oldugum sevgilim ailem herseyimle yasadim gayet mutluyuz coksekeriremsu

allah mesut etsin beni zaten ilgilendirmez eşinizle veya birbaskasıyla yasadıklarınız
ben sadece kelimeyi anlamadım şimdide açıklamasını yaptınız zaten tesekkürleryerimseniben

aslında güzel bir konu...
bence bu manevi bir durum o yüzden bayanı erkeği yok..insan diye olaya bakıyorum...
zina her iki durumda da aynı ...zinadır...zinadanda bende eşimde sakınıyoruz...

Evet DeNtiN bencede buyuk bir celiski bu durum,
adam evlenene kadar belki defalarca onla bunla birlikte oluyordur,
kendi evlenice bayana gelince bakire olmasini talep ediyor
ve isin tuhaf tarafi bekaretini korumus olan bayan kendisini sozde
bekarete onem veren bu adama teslim ediyor, biraz karisik oldu ama neyse
durum karisik zaten:uhm:

Back
X