erkekler ve kadınlar ? ? ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bence durum o kadar da karışık degıl;
toplumumuzda gundemımızde oyle bır dayatma oyle bır anlayıs hukum surmekte kı kadın mal gıbı algılanıyor bırı ıle bırlıkte olup olmasa ds gezıp tozan bırı artık eskımıs kullanılmıs gozu ıle bakılıyor. bu yuzden de kadınlarımızın cogu kendılerını tatmın etme yoluna gıdıyor. erkekler ıcın elının kırı olan drum kadınlar ıcın alnının lekesı oluyor. bu anlayıstan mıdem bulanıyor acıkcası.

ha ama ısın gercek kısmına gelırsek,
medyada ya da cevremızde cıddı anlamda cınsel bır baskı var 25 yasına gelmıs da evlenmemıs bır erkek bakır olamaz gozuyle bakılıyor. kaldı kı bı yerden sonra erkekler de uckurlarının sevdalarına ıstedıgımı yaparım her cıcekten bal alırım dıyor.
oysa namus kadının tekelınde olan bırsey degıldır. namus namustur ve bunun kadını erkegı olmaz.
bekaret bır namus kontrolu degıldır. bakıre olup anal sex yapan ya da oral sex yapan bı ınsan sızce bakıre mıdır hala? olmaz boyle sey.
hayatta herseyın normal ve olması gereken yolları gosterılmes, evlenmeden cınsel ıhtıyacların ıcın kımseyı kullanamazsın.

neyse bu konunun ucu cok acık.

ya benim erkek arkadasım önceden beraberlikleri olmuş seviyorum her konuda mükemmel sırf böle bişi oldu die aman ben bakireyim bakir adam bulayım diyemem ki
eger bana sorsa bakiresin di mi diye falan elbette tavrımı koyarım ama bana daha hiç böle bişi sormadı bile olanlarada sevmiş yapmış yargılayamazsın ki insanları geçmişiyle al bende yaptım diyo ben kendime saygısıklık yapmıorum yani

bencede erkekler doyumsuz yaratiklar.sunu hic anlamamisimdir,bu erkekler helede evli olanlar neden illaki mastur.yapmayi gerek duyarlar.ben evde olmayim adam yalniz evde olsun ,geldigimde dus yapmis olsun acaip sinirleniyorum.aklima hemen birseymi yapti sorusu geliyor.ne gerek varki diye dusunuyorum.

ya benim erkek arkadasım önceden beraberlikleri olmuş seviyorum her konuda mükemmel sırf böle bişi oldu die aman ben bakireyim bakir adam bulayım diyemem ki
eger bana sorsa bakiresin di mi diye falan elbette tavrımı koyarım ama bana daha hiç böle bişi sormadı bile olanlarada sevmiş yapmış yargılayamazsın ki insanları geçmişiyle al bende yaptım diyo ben kendime saygısıklık yapmıorum yani

tatlim tabii ki de yani o kisinin kendi secimidir benim bahsettigim sey 'her halti yiyeyim sonra nasilsa bakire bir kiz bulup evlenirim' mantiginda olanlar yoksa onun da onceden iliskileri olmus olabilr tabii ki hem bak ne guzel bunlari seninle paylasmis ve bu konu acilmasina ragmen sana boyle seyler sormamis insallah coook mutlu olursunuz a.s. zaten bence kdinlar adamin boyle bir dusuncesi oldugunu mutlaka sezerler ama ses cikatmazlar ben buna kiziyorum

Erkeklerin anlayabilmek imkansizin otesinde ...........

her şeye cevap yazıyorum da
bu soruda tıkandım kaldım.

e rabbim yaradan onlari oyle yaratmis artik ne desen bos:lepi:

bence mastürbasyon kadın içinde erkek için de bir ihtiyaç.Banada kızmayın ne olur ama doğru şimdi orgazm olamamışın ne yapmak gerek boşvermi demek gerek.İnsanoğlu cinsel açlığını bir şekilde bastırmalı .Tabiki sağlıklı olan güzel bir birliktelik fakat bir taraf kendini rahatlatıp karşı tarafı önemsemiyorsa ne yapmak gerekiyor?

ya bence erkekler hepten seks konusunda aç gözlü değiller. aksine bence kadınlar doyumusuz.valla şu devirde erkeklerden daha beter kadınlar.erkekler rahat rahat evlilik olmadan yada evliyken yapabiliyor çünkü onların için zamparalık ve elinin kiri.ama kadının zamparası olmaz:utangac: eğer toplumda kadınada böyle bi rahatlık verilseydi bence kadınlar daha beter olurdu. şey derler allah şehvetin onda dokuzunu kadına onda brini erkeğe vermiş kafamçokkarıştı ben diyenlerin yalancısıyım.:kahve:

CADIARZUayol gökçe valla merak ettim ya senin başka işin yokmu canım.yanlış anlamada senin sayende benimde cidden aklm karıştı ben 6 yıllık evliyim seks konusunda hiç bişey bilmiyomuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:saol valla sayende yeni şeyler keşfettim:icecream:

DeNtiN e katılıyorum ne yazıkki toplumumuzda böyle bu yüzdende erkekler bukadar rahatlar , bizim bakire olup olmadımızı ıspatlayacak kan muabbeti var (kızlık zarı) erkeklerinde böle bi şeyi olmadığı için fazlasıyla rahatlar ..kadınları mal yerine koyuyolar ...bi kadının bakire olup olmadığı anlaşılır ama bi erkeğinkini nasıl anlıcan fisfisfis ama iş ilişkilerde ciddiyete girince çoğu erkek öncelerden defalarca ilişkiye girse bile bakire kız arıyo .... kendi çok namusluymuş gibi ...ya dicek bişi bulamıyorum bu zihniyete çıldırıyorum resmen sinirden .....:oklava:Çok üzgünüm çoook:mymeka:

Son düzenleme:
fişneli.browniye katılıyorum bayanlarda kızlık zarı var biz bu yüzden erkekler kadar rahat değiliz gerçi olsada bayanlar o kadar rahat olamazdı bence erkekler istediler mi yapabiliyorlar onlar için o kadar sorun yok

Back
X