aman nerden öğrenirsen öğren ama asla kocandan öğrenme..:)))))çok çekilmez ve asabi oluyolar hoca rolunde..gerekirse özel ders al ama mutlaka öğren..sonra da geçer karsısına nispet yaparsın:))))))
Haklısın ysmhmt, bende arabaları neden bu kadar kıymetli anlamıyorum.Gerçi bizimkinin bi de kaza korkusu var.Fakat ben o kadar kötü kullanmıyorum ki .Onun amacı gerektiği zaman beni götürmek biyerlere, şimdi bi de hamileyim bahanesi de var.
Sen şanslıymışın şimdiden sözlün öğretmiş, keşke bizde sözlüyken yazılsaydım, daha mı iyi olurdu dersin
Öğrenmeyi çok istiyorum, çünkü çocuk doğduktan sonra hiç kullanamıcam.İşte deneme, pratik sürecini yapmıyoruz sorun orda.Bi yere gidersek kullanırmışım.İyi de sürekli biyerlere gitmiyoruz ki.Yada her gittiğimiz istikamette benm kullanabileceğim sakinlikte olmuyorki.Güzellikle o kadar çok söyledim ki sıkıldım artık aynı şeyleri tekrarlamaktan; papağan gibi.Artık arabadan nefret ettim çok zorda kalmadıkça binmiyorum arabayaBugünde hastaneye gidiyordum kontrole bende geliyim mi dedi eşim; gerek yok ben otobüsle mutlu mesut giderim dedim.Laf sokmak istemiyorum ama zorluyor.
Artık ya birgün çok kötü kavga etcez bu yüzden ve kullanmayı öğretcek, Yada ben otobüs duraklarında beklemeye devam etcem
en çok zoruma giden o ya ben yürüyorum arabada kapıda duruyor; yormuyoruz onu.
4 aylık oldu bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?