Kocam arabayı kullandırmak istemiyor

Kızlar msjlarınızla bana destek oldunuz,tabiki yılmayacağım.İstanbul'da araba kullanmak o denli zor ki bir arkadaşımız F.b.t.l çok iyi özetlemiş,burda kullanabilirsem her yerde kullanabiliceğimi düşünüyorum.Teşekkürler:halay:

Yıllar önce hiç İstanbul deneyimim yokken eşim (o zaman erkek arkadaşım) vermek istemezdi arabayı, sonra bir gün alkollü olduğu için mecbur verdi ve ben o gün polis çevirmesine girdim. O gün dönüm noktası oldu ve kendisi kafamın etini yedi iyice öğren arabayı diye. Üstelik manueli önce öğreneceksin sonra otomatiğe geçeceksin dedi. Nitekim öyle de oldu.
Ve İstanbul trafiği gerçekten sihirbazlık gibi, olmayacak şeyleri bile oldurmak gerekiyor bazen. Öyle küçük şehirlerde araba kullanmaya benzemiyor.
Bu arada o araba eşinin değil, sizin dolayısıyla ne zaman istersen kullanırsın, tabi pür dikkat olmak kaydıyla ;)

bir erkek arakdaşım araba almama çok şidettli karşı çıkmıştı,kıskanıyor sandım ve çok üzüldüm,nasıl olur dedim,sonra tatlı tatlı sordum,endulus razı değilim,kaza yaparsan sana bişey olursa kendımı suçlarım,izin verdım,destek oldum dıye dedi,ben senın bütün taxi paranı vercem,her yere taxi ile git,ve o kadar ağlamaklı sölediki,sonra ben utandım neden öle düşündüm diye,sonra ama taxi ilede kaza olur,otobüs beklerken araba çarpsa üzülmıcekmısın dedim,haklısın dedi,düşündü tamam dedi,alamadım,ayrıldık ama bence çok fesat düşünmemek lazım,cidden kıskançlık fılan değilde,inceden sana bırşey olursa korkusuda olabılır
Olacaksa olur her türlü. Tedbir bizden takdir Allah tan. Benim eşim otobuse, minubuse binip sıkış sıkış gitmektense al kullan dedi. Ben biraz cesaretsizdim. Çok destek oldu sağolsun. Sonradan da arabasını yenilemek yerine bana küçük birşey aldı. Valla bir bayan için hele ki cocuklarla büyük rahatlık ve kolaylık. İmkânı olan kacirmasin fırsatını. Gitsin ehliyetini alsın. Hem her zaman lazım. Yarın ne olacağı belli mi?

Madem işiniz var, çekin bir kredi kendinize araba alın konu kapanır, vursanızda kırsanızda kendi malınız olur.Çalışan kadınların bu kadar ezilmesi normal degil, ev hanımıyım daha rahatım inan ki.

Ben kendimi bildim bileli araba kullanmak istiyordum.ehliyet ehliyet diye tutturuyordum.babamin arabasina cok eski toros ama lise cagimda kullanmak istiyordum ama kiyip arabayi vermiyordu kisa mesafede bile.arabayi degistirelim ogretirim dedi.o araba degismedi satildi gitti.ben ehliyeti 2009 aldim.simdi arabamiz yok.kayinpederimin var sagolsun cok verir.arabayi sofor koltuguna bile oturamadim.gercekten herkesjn mali.kiymetli.esim kiralik arabalar bazen kullaniyor .ankara konya yolunda 20 dk surdum .gayette iyi surdum.kendine de tebrik etti.bakti vermiyorum.trafik siklasacak versen iyi olur dedi.kendi arabamiz olunca ogrenirsin diyor.

yahu saati 40-50 liraya bir sürü direksiyon hocası var, ders alın bir haftada size hiç bir şey söyleyemeyeceği seviyeye gelirsiniz.

kaldı ki siz bir ailesiniz, bu onun arabası mı sadece? bu nasıl bir bakış açısı. neden ezik hissediyorsunuz kendinizi, ortak bir mal bu, alın kullanın ihtiyacınızı görün. çarparsa da çarpar yani, cana geleceğine mala gelsin. bu kadar taviz vermeyin lütfen ya...

Back
X