Erkekler ve sarısınlar!!!

genel olarak sarısınlara erkeklerin daha cok ilgi duydugu kesin! arkdaslarmdan biliyorum sarısın görnce gözlerini alamıyolar:1shok: daha ck begeniolar mesela birini tanıyorum bütün sevgilileri sarısın:Roflol: tabi tercih meselesi ben kumralım kimi sarısın kimi kumral kiimi esmer begenir tatlicadiarzu

İngiltere'de yapılan bir anket, erkeklerin sevgili ve metreslerinde sarışınları tercih ettiğini ortaya çıkartırken, kadınların en az beğendikleri erkek tipinin ‘kızıl’ saçlı erkekler olduğunu da ortaya çıkartmış. Erkekler, önce sarışın bir kadınla çıkmak istediklerini belirtmişler ama konu evliliğe gelince, cevaplar değişmiş. Kadınlar ise koyu renk saçlı erkekleri tercih ettiklerini söylemişler. Kızıl saçlı erkekleri ise sadece %2 kadın tercih etmiş.

Kadınların %37’si esmer erkekleri, %29’u açık kumral erkekleri, %16’sı sarışın erkekleri tercih etmiş. Erkeklerin %26’sı sarışın kadınların mükemmel aşıklar olduklarını düşünürlerken, %10’u esmerlerden yana oy kullanmış. Metres konusundaysa erkeklerin %37’si sarışın kadınları tercih etmiş, sonra %22 ile kızıl saçlılar, %13 ile esmerler ve %6 ile açık kumrallar gelmiş.

Konu evliliğe geldiğinde, erkeklerin %30’u nikah töreninde yanlarındaki kadının esmer olmasını tercih etmiş, %27’si açık kumral, %15’i sarışın ve %7’si kızıl saçlı kadınlarla evlenmek istediklerini söylemişler. Portsmouth Üniversitesi’ndeki bir psikolog, “Anket sonuçları çok ilginç, erkekler uzun dönemli ilişkiler için, güven duyacakları mutlu bir evlilik için esmerleri tercih ediyorlar” demiş...

Turkiyede evet! Turk erkeklerinin sarisin bayanlara daha egilimli oldugu bir gercek. Cunku Turk milleti genelde esmer koyu tenlidir ve sarisinlar cogunlugun icinde dikkat cekerler. Ama avrupada esmerler prim yapiyor.Cunku orda herkes sarisin ve eger sizde koyu tenli esmer biriyseniz acaip dikkat cekiyosunuz. Ne olmassa o istenir ya iste o hesap yani!

evet dogru dusunuyosun ama bu sadece erkeklerde degıl sarı sac daha bi dıkkat cekıyo arkadaslarında dedıgı gıbı insanı daha havalı gosterıyo o yuzden ben bıle bakıyorum:1rolleyes:

Bence sari sacin dikkat cekmesi kisiye yakismasiyla dogru orantilidir. Ornegin ben baya esmer bir bayanim sacimi sapsari yaptigim zaman kotu duruyo acikcasi yakismiyo. (Dikkat cekiyorum evet hayalet beyazi suratim ve sari saclarimla insanlari korkutarak baya bi dikkatlerini cekmistim) Yani kizlar benim nacizane tavsiyem en guzel guzellik dogal olaniymis ben bunu ogrendim....

bencede kesinlkle katılıorum erkeklerin daha çok sarışınları beğendiğine.çevremde 10 erkeğe sorduysam 9u sarışın demiştir.bende sarışınm ve çok memnunum çünkü beyaz tenliyim kendi saçlarım çok koyu duruodu ve hiç bi cazibem yoktu açıkçası.sarışın olduktan sonraa.....

valla kızlar gerçekten bu konuda çok dertliyim aslında kökünü kazımak isterim onlarınjeyyar şaka bi yana tabi ama cidden çok dikkat çekiyolar haketmedikleri kadar:1no2:

valla sarışın arkilerim var..erkek arrkadaşlarla konuşuorz sarışın dedin mi iş bitmiştir..tabi zevk meselesi ne demişler..sarışının adıı esmerin tadıı....:)))

sanırım benim sözlüm biraz farklı..sarı saçtan nefret eder.. herkesin zevki farklı tabi..

arkadaşlar bende bi sarışınım orjinal sarışın yani

eşimde sarışınları seviyorki benimle evlendi

ama ben esmer bayanları daha çok beğenirim
sarışınlarda güzel tabiki yani güzellik göreceli bi kavarm

benim erkek arkadaşımın da tercihi sarışın olurdu. bende sarışınım zaten,tavsiye ederim herkese:)

benim eşimde sarı saçı seviyor bende sarıyım saçım kumraldı şimdi sarıya boyattım erkegi öyle seviyor ne yapayım

•kelebek•;784504 .!.:
sarışın bir bayan saçlarını sıradan dağınık toplasada hoş oluyor.sengözlerimebaksanab
fönlü dümdüz saçları söylemiyorum bile.birde uzun saçsa ister istemez sarışınlar:hooray:

not:tamammen tarafsız bir yorum yaptım.bir sarışın:Roflol:

koyu renk sac ıle bakımlı gozukmek daha zor oluyor ama sarı sacı toplayıp cıksanız bıle daha bır havalı bakımlı duruyorsunuz..

butun kahve ve sarı tonlarını kullanmıs bırı olarak sarı halımden cok memnunum. fakat bu benım 3. kez sarıya donusum saclarım kısacık kaldılar yandılar suan pek etkıleyıcı oldugumu sanmıyorum :roflol:

:hooray:yaşasın benim gibi düşünen biri

bence erkeklerin sarışın sevdası eskide kaldı.Artık erkekler farklı özellikler arıyorlar diye düşünüyom bilemem yani

Back
X