ceremino avatardaki sensen eğer maşallah gerçekten de fıstık gibisin canım![]()
a.s.a.s.Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceremino avatardaki sensen eğer maşallah gerçekten de fıstık gibisin canım![]()
Erkekler asırlar boyunca gençlik simgesi olan sarışın kadınların cazibesine kapılmış. Sarışın kadınlar, koyu renklilere oranla daha genç göründüklerinden, erkeklerin bilinçaltında doğurganlık açısından daha başarılı olacakları imajını yaratmışlar. Binlerce yıldır süregelen bu biyolojik "cinsel seçim" mekanizması yavaş yavaş insanlığın toplu belleğinde kültürel bir yaklaşım haline gelmiş. Sarışınlık dişilik ve güzellikle bağdaştırılmış. Marilyn Monroe bunun için cansız ve sıradan kumral saçını sarıya boyadı. Demir Leydi Margaret Thatcher, olgun yaşlarda yüz hatlarına oturan sert ifadeyi yumuşatmak için yıllarca süren başbakanlığı sırasında sarışın oldu.
Şurası bir gerçek ki sarışınlar günlük hayatlarında etrafındakilerden daha fazla ilgi görüyorlar. İngiltere’de "şişe sarışını" olarak bilinen görünümü tercih edip saçlarınızı boyadığınızda herkesin size, eskisinden çok daha fazla ilgi gösterdiğini, gülümsediğini fark ediyorsunuz ve tutumunuz değişiyor. Sonuçta siz de ister istemez onlara gülümsemeye başlıyorsunuz. Kendinizi daha genç hissediyor, hayata daha olumlu bakıyorsunuz. Tıpkı güneşli havada insanın kendini daha mutlu hissetmesi gibi...
altintidir,,
afroditte sarisindi...
pembe olan kisma dikkat kizlar....
iste bu yuzden====> erkekler ve sarisinlar
(bu arada ben esmerim)
sarışınlar her zaman daha çok dikkat çeker...mesela ben:Roflol: ama gerçekten öyle bi yere girdiğimde bütün bakışlar bana yöneliyo ama sevgilim şikayetçi değil bu durumdan amabenim yanımda başka sarışınlara bakmaktan da vazgeçmiyo yanii...
ben bir haberde okumustum bunu arastirmislar ve sirf cikmak icin eglenmek icin sarisin bayanlari tercih ediyormus erkekler ve sira evlilige geldiginde ise esmerleri tercih ediyorlarmis...nedenini unuttum
ozlemim sanirim sarisiniz?
kizmissin kiz sen:bbo:..
bence her iki tarafta tercih yapiyor demek istemis arkadasimiz ama erkeklerin tercihinden bahsetmis..
bukadar sinirlenme kiz..
bu anlamsız, hiç bir dayanağı olmayan gözlemleri kimlerin ne amaçla çıkartabileceği o kadar aşikar ki aslında, hatırlamaya gerek yok..
şunu da eklemek istiyorum bayanların bazıları nedense kendini evlilik için erkeklerin karşısında tercih unsuru olarak görüyor malesef.. evlenmek için kendini beğendirirme çabasına giriyorlar. beni tercih eder mi endişesine kapılıyorlar.. üzücü.. kim kimi tercih ediyor anlamıyorum.. bu konuda bayanların seçici olması gerektiğine inanıyorum.. erkeklerin değil!!!
bir topluluğu rahatsız edebilecek konuları paylaşırken biraz daha dikkatli davranmak gerekiyor.. bazı kimselere göre bu tepki yersiz olabilir, ben 5 senedir halen çalıştığım kadın kuruluşunda, kadının toplumdaki konumunu basite indirgeyen tek bir cümle için bir kitabın mahkemeye verildiğine şahit oldum.. Bizim bu platformda değerlerimizi farketmemiz, farkettirmemiz gerekiyor. Bugün bir çok Sivil Toplum Kuruluşu, Türkiye'nin her noktasında kadınlarımıza kendi değerlerini farkedebilmeleri için eğitim vermeye devam ediyor.. Kendi paralarını kazanabilmeleri için, kendilerini geliştirebilmeleri için, insan olduklarını farkedebilmeleri için..
Ve birileri de diyor ki (sözüm meclisten dışarıdır); erkekler sarışınlarla gezer eğlenir, esmerlerle evlenir. Onu da beğenirse tabi.. Burada da bahsedilen malesef bizim kadınlarımız. Bu konu internetteki bu büyük kadın platformlarında sessizlikle geçiştirilmiyor tabi..
Bu konuda duyarlı davranan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umut ederim yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için, böyle hassas konuları paylaşırken daha dikkatli davranırız.
Sevgiler.. özlem
arkadaslar bu bılımsel bı gercek ısteyenler arastırsın okusun sarısınlar esmerlerden daha cok dıkkat cekıyorr bunun nedenıde eglenılıcek kız evlenılecek kıs sacmalıkları degıl tabıkı turk toplumunun yapısı genelde esmer tenlı ınsanlardan olustugu için ıster yapay ıster gercek olsun sarısınlar dıkkat cekıyor,yoksa bunun baska bişeyle alakası yok emın olun sarı ırkın yasadıgı ulkelerdede esmerler ılgı goruyor
canim bu yazdiklarinla yerden göge kadar haklisin bende cok sacma buluyorum böyle yok sarisinlar daha cekici yok söyle yok böyle...bu herkesin bakis acisina göre degisir. Bunun bende farkindayim hem ben kac kisiyi taniyorum sarisinlar ve evliler...ben orda kendi düsüncemi aktarmadim sadece arastirma hakkindaki okuduklarimi yazdima.s
görüşünüze katılıyorum. belki de esmerler dediğiniz gibi fazla olduğu için sarışın olmak daha cazip gelebilir. Tabi bu ilginin çoğunluğunu bayanlarda oluşturuyorlar sanırım. Nasıl ben esmerlere karşı beğeni duyup esmer olmak için can atıyorsam, belki esmer bayanlardan da sarışın olmak isteyenler vardır.. :) ben sürekli kaşlarımı, kirpiklerimi boyamaktan dökeceğim neredeyse.. esmerlerimizin kaşları gözleri yeter yahu.. hani saçı düz olan kıvırcık olsun ister. kıvırcık saçlılar pırasa saç beğenir vs vs.. aman isterde ister işte :)
yaw esmeri de, sarışını da hepsi ayrı bir güzel... Önemli olan yakışsın dimiama insan farklılık istiyor işte..[/QUOTEevettt işte bu yaaaaa yoksa kımsenın sarısınları kotuledıgı fılan yok sekerımmm.sadece az olan daha cok ılgı goruyor,kacan kovalanır mısalııı:):) neyse sevıyorum hepınızııı a.s.a.s.