Erkekler yasaklansın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beddua da level atlamışsınız. Yalnız unutmayın beddua döner dolaşır sahibin bulur

Hiç şaşmıyor, kendileri mutsuz evlilik yaptı diye herkesin aynı hatayı yapmasını dört gözle bekliyolar. Bunun için ciddi ciddi dua ediyolar.

Üzücü ve kötü olaylar yaşamış insanlar, yaşadıkları olaylardan bahsederken dahi; Allah düşmanımın başına vermesin derlerdi.

Hiç tanımadıkları insanlar için, ağız dolusu kötülük içerikli dileklerde bulunup; sonra da kendileri mutlu olmayı bekliyorlar, hayret.

bu bakış açısına göre tüm kadınlar da melek o halde.
valla "yok artık" dediğim çok üye ile karşılaştım bu platformda ve erkek üye yasak olduğundan güvenle onların kadın olduğunu söyleyebiliriz.
bu durumda ne yapalım peki?

Evde yüksek sesle i aint your mama dinlerken ben yanıma gelip yine feminik feminik şarkılar mı dinliyormuş benim minik feminiğim diyen eşim geldi aklıma
Ooooo o şarkı benim favorim
I ain't gon' be cooking all day, I ain't your mama
Tam bu kısma eşlik ederken
Yemek yapmam peki

Ooooo o şarkı benim favorim
I ain't gon' be cooking all day, I ain't your mama
Tam bu kısma eşlik ederken
Yemek yapmam peki
Aynısını bende yapıyorum ya sorma Ama en azından eti meti eşim yapıyor evde bölüştük o tarz şeyleri ordan kendime pay biçiyorum

Hep diyorum dünyadaki narsit sayısından daha fazla kk da narsistten muzdarip var ahaha

Gönlümden geçeni yazıya dökmüşsünüzhep kadın mı fedakarlık yapmalı yuvası için ,savaşmalı mı kv lerle

Hep diyorum dünyadaki narsit sayısından daha fazla kk da narsistten muzdarip var ahaha
Bence narsistlik popüler olmuş herkesin ilgisini çekiyor herkes ex’ine yakıştırıyor halbuki kesin bizde birileri için narsist damgası yiyoruzdur

Eşinizi siz seçtiniz biliyorsunuz değil mi? Seçmeseydiniz madem anlattığınız kadar kötü. Gerçi kesin evlenince değişmiştir öncesinde çok iyidir artık nasıl oluyorsa kandırmıştır sizi. Bir arkadaşım var sürekli Allah bana niye böyle kötü koca verdi diyor bir gün dayanamadım sen aldın Allah vermedi dedim. Adam nişanlıyken, sevgiliyken nasılsa evlenince de öyleydi. Sorsan arkadaşıma çok değişmiş.

Bazı gereksiz şahsiyetlerin soyu MS 2023 yılına kadar tükenmeyip hala devam ediyorsa, eşeysiz üremeye henüz evrilmediklerine de göre tek kabahat onların değil demek ki
Yılları erkekler arasında geçen biri olarak, kötülük bir cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…