Erkekler zamanla değişir mi?

aZHa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
149
0
0
Diğer
galiba erkekler zamanla değişiyor :59: daha aramızda hiç bir şey yokken ya bu ne mükemmel bir erkek diyordum işte erkek böyle olmalı diyordum sonra erkek arkadaşım oldu yine üstüme titremeye devam etti şu an sözlüyüz ama bana karşı olan tavırları değişiyor galiba:59:

dün bize geldi bende o kadar hastayım ki başımı yastıktan kaldıramıyorum. Neyse öyle vakit geçti saat akşam 10falan oldu ben iyice kötü olmaya başladım babam hastaneye gidelim dedi gerek yok baba dedim ateşin var ama gidelim dedi annemde, gerek yok dedim sözlümde ordan çıkıp ne dese beğenirsiniz bi şeyi yok canım naz yapıyor dedi bi şey demedim döndüm arkamı derken mesaj atmış 'uyuz uyuz yatma be kalk kendini acındırma' tabi bu mesajı görünce ben çok sinirlendim dışarı çıktım çok fenada üşüyorum içeri geldim battaniyenin altına gireceğim üstüne oturmuş kalk diyorum kalkmıyor kalkmayınca bende biraz yüksek sesle yaaa kalksana üşüdüm dedim öyle deyince kalktı çıktı odadan mutfağa gitmiş orda anneme bana sizin yanınızda bağırıyor çok kırıldım böyle yapılır mı falan diye anlatmışta anlatmış sonra annem içeri geldi babama işte araba çocuğa(sözlüme) lazımmış yarın ona verelim dedi babamda tamam dedi arkadan da sözlüm geldi ben çıkayım artık dedi babam anahtarı veriyordu dedi ki kız hasta gece hastaneye falan gidecek olsak arabada sende dedi o da ona bişey olmaz dedi güldü bunada sinirlendim ben hiç kalkmadım yerimden güle güle dedim çıktı sonra ben hemen yattım ama tüm gece uyuyamadım bile sabaha karşı biraz uyumuşum annem sabah 9gibi bi geldi bana nasıl kızıyor işte sen çocuğa niye yanımızda sesini yükselttin de hiç mi utanmıyorsun da bende anneme sen ne olduğunu bilmiyorsun ben mi senin evladnım o mu yaa bi kerede bana sor ne oldu diye dedim çıktım odadan o kadar sinirlendim ki bikaç mesaj yazdım hemen annemi arayıp ona yazdığım mesajları okumuş ben ailemin yanına gideceğim tekrar dönmeyeceğim buralara, burada kalıyorsam onun için kalıyorum falan demiş annemde bana kızdı bir sürü bunu bıraksan daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun da diye(ki ben hiç bırakmaktan söz etmedim) :59:

Sonunda dayanamadım giderse gitsin bıktım artık sizin birlik yapmanızdan her şeyi sana neden anlatıyor ben senin kızınım gel bir kerede bana sor ne oldu diye dedim:59: kafam çok karışık ilerisi nasıl olur bu işin diye düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum ben orda hastayken bana uyuz uyuz yatma deyişini hele hiç unutamıyorum :59::59: ne kadar da değişiyor insanlar :59:

öncelikle gecmis olsun canim
erkekler degisirmi diye sormussun
evet malesef degisirler bi insanin elde edene kadar melektirler sonrada gercek yüzlerini görürsün tabiki seni elde ettikten sonra gösterirler bu yüzünü
tabi bütün erkeklerde böyle degildir ama genel anlamda erkek budur iste
ama biz bayanlardada yokmudur ???
hemcinslerimizdede malesef böyle degisen cok var
ama sykma canini fazla baktin olmuyor annene uygun bir dille anlatirsin olanlari ve bi karar verirsin
kendince eminim en dogru karari vereceksindir

öncelikle gecmis olsun canim
erkekler degisirmi diye sormussun
evet malesef degisirler bi insanin elde edene kadar melektirler sonrada gercek yüzlerini görürsün tabiki seni elde ettikten sonra gösterirler bu yüzünü
tabi bütün erkeklerde böyle degildir ama genel anlamda erkek budur iste
ama biz bayanlardada yokmudur ???
hemcinslerimizdede malesef böyle degisen cok var
ama sykma canini fazla baktin olmuyor annene uygun bir dille anlatirsin olanlari ve bi karar verirsin
kendince eminim en dogru karari vereceksindir
ben ilk gün ona karşı nasılsam şu anda öyleyim ondan ilk istediğim şey de olduğu gibi görünmesi dürüst olmasıydı ama değişiyor işte :59:
annemede bir şey anlatılmıyor o dört dörtlük diyor hep:59:

sen öyle davraniyor olabilirsin canim ama karsidaki anlamak istemedigi
seyide anlamaz bu böyledir ama kendince en iyi karari ver böyle bir insanla ömür gecmez
tabiki bunu uygun bir dille sözlüne anlat hosuna gitmeyen seyleri simdi söylemekten cekinme yarin bir gün gec olmasin
hakkinda hayirlisi olur insallah

Evet malesef değişiyorlar ama hiç iyiye gidenini görmedim

Helede ilişki biraz ilerledimi tırnaklarını çıkarmaya başlıyorlar düşün ki benim sevgilim 3,5 yıl sonunda ya kapanacaksın yada biter dedi ve bitti 3 hafta oldu ne haldeyim gelde bana sor

:43::43::43:

Allahıma şükürler olsun ben eşimden yana şanslıyım galiba!
Eskiden nasılsa hala bana çok içten tatlı davranıyor.
Mesajlarında gözümün bebeği diye bahsediyor benden.
Bence genel olarak değişme oluyor sanırım.
Size uyuz uyuz yatma ve ona birşey olmaz demesi ilerisi için bir ayna size!
Görebildiğseniz ne mutlu.Daha büyük kararlar almadan iyi düşünmeniz için bir zaman vermiş aslında sözlünüz size!
Siz keyfinizden yatmıyorsunuz sonuçta.
Çok geçmiş olsun diyorum.
Umarım sözlünüz bu tavırlarından bir an önce çıkar ve sizin istediğiniz bir tavır sergiler.

Evet malesef değişiyorlar ama hiç iyiye gidenini görmedim

Helede ilişki biraz ilerledimi tırnaklarını çıkarmaya başlıyorlar düşün ki benim sevgilim 3,5 yıl sonunda ya kapanacaksın yada biter dedi ve bitti 3 hafta oldu ne haldeyim gelde bana sor

:43::43::43:
o tırnaklar insanı öyle bi yaralıyorkii kendine gelemiyorsun:59:

Allahıma şükürler olsun ben eşimden yana şanslıyım galiba!
Eskiden nasılsa hala bana çok içten tatlı davranıyor.
Mesajlarında gözümün bebeği diye bahsediyor benden.
Bence genel olarak değişme oluyor sanırım.
Size uyuz uyuz yatma ve ona birşey olmaz demesi ilerisi için bir ayna size!
Görebildiğseniz ne mutlu.Daha büyük kararlar almadan iyi düşünmeniz için bir zaman vermiş aslında sözlünüz size!
Siz keyfinizden yatmıyorsunuz sonuçta.
Çok geçmiş olsun diyorum.
Umarım sözlünüz bu tavırlarından bir an önce çıkar ve sizin istediğiniz bir tavır sergiler.

ne güzel bende benim canım değişmez derken değişmeye başladı :59: hemen hemen her an onunla ilgileniyorum ve hala benimle ilgilenmiyorsun diyor anlayamıyorum:14:

Nişanlını annesi çok pohlamış alışkınya annesinin fedakarlıklarına aynısını senden bekliyor birde çok acımaz hastaya öyle davranılır mı? Hareketlerini beğenmedin! Anneye anne gibi nişanlıyada nişanlı gibi davranmalı

değişiyrlar cnm hemdee nasıı maalesef ama böylee iyi düşün ömrünü geçireceğin kişi omu bu soruyu kendıne sor..:5:

ne güzel bende benim canım değişmez derken değişmeye başladı :59: hemen hemen her an onunla ilgileniyorum ve hala benimle ilgilenmiyorsun diyor anlayamıyorum:14:

Fazla ilgi belkide bunalttı diyeceğim ama hala bana ilgi vermiyorsun diyor muş sözlünüz!
Arkadaşım bence iş ciddiye binince sözlününüz biraz sitres yaptı galiba.
Sizin artık onun yanında bucağında olduğunu düşündükçe biraz değişik sıkıntılı duygulara kapılmış olabilir.bence olayları sözlünüzün size olan tavırlarını çok iyi gözlemleyip ona göre karar verin derim.
İleride üzülmemek için.

galiba erkekler zamanla değişiyor :59: daha aramızda hiç bir şey yokken ya bu ne mükemmel bir erkek diyordum işte erkek böyle olmalı diyordum sonra erkek arkadaşım oldu yine üstüme titremeye devam etti şu an sözlüyüz ama bana karşı olan tavırları değişiyor galiba:59:

dün bize geldi bende o kadar hastayım ki başımı yastıktan kaldıramıyorum. Neyse öyle vakit geçti saat akşam 10falan oldu ben iyice kötü olmaya başladım babam hastaneye gidelim dedi gerek yok baba dedim ateşin var ama gidelim dedi annemde, gerek yok dedim sözlümde ordan çıkıp ne dese beğenirsiniz bi şeyi yok canım naz yapıyor dedi bi şey demedim döndüm arkamı derken mesaj atmış 'uyuz uyuz yatma be kalk kendini acındırma' tabi bu mesajı görünce ben çok sinirlendim dışarı çıktım çok fenada üşüyorum içeri geldim battaniyenin altına gireceğim üstüne oturmuş kalk diyorum kalkmıyor kalkmayınca bende biraz yüksek sesle yaaa kalksana üşüdüm dedim öyle deyince kalktı çıktı odadan mutfağa gitmiş orda anneme bana sizin yanınızda bağırıyor çok kırıldım böyle yapılır mı falan diye anlatmışta anlatmış sonra annem içeri geldi babama işte araba çocuğa(sözlüme) lazımmış yarın ona verelim dedi babamda tamam dedi arkadan da sözlüm geldi ben çıkayım artık dedi babam anahtarı veriyordu dedi ki kız hasta gece hastaneye falan gidecek olsak arabada sende dedi o da ona bişey olmaz dedi güldü bunada sinirlendim ben hiç kalkmadım yerimden güle güle dedim çıktı sonra ben hemen yattım ama tüm gece uyuyamadım bile sabaha karşı biraz uyumuşum annem sabah 9gibi bi geldi bana nasıl kızıyor işte sen çocuğa niye yanımızda sesini yükselttin de hiç mi utanmıyorsun da bende anneme sen ne olduğunu bilmiyorsun ben mi senin evladnım o mu yaa bi kerede bana sor ne oldu diye dedim çıktım odadan o kadar sinirlendim ki bikaç mesaj yazdım hemen annemi arayıp ona yazdığım mesajları okumuş ben ailemin yanına gideceğim tekrar dönmeyeceğim buralara, burada kalıyorsam onun için kalıyorum falan demiş annemde bana kızdı bir sürü bunu bıraksan daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun da diye(ki ben hiç bırakmaktan söz etmedim) :59:

Sonunda dayanamadım giderse gitsin bıktım artık sizin birlik yapmanızdan her şeyi sana neden anlatıyor ben senin kızınım gel bir kerede bana sor ne oldu diye dedim:59: kafam çok karışık ilerisi nasıl olur bu işin diye düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum ben orda hastayken bana uyuz uyuz yatma deyişini hele hiç unutamıyorum :59::59: ne kadar da değişiyor insanlar :59:

valla okudukça ben burdan sinir oldum
bu arkadaş sizdemi kalıyor orasını anlamadım
maşallah sizinkilerde pek poh pohlamış araba vermeler, annenin sana bağırması

hayır bide seninle bi derdi varsa sana söylesin ne diye annene söylüyo çocuk gibi, alındıysa sana anlatır kırgınlığını, annene ne siizin aranızdaki problem, söylenir mi, evlenincede böyle yapcak demekki

"teyze, azha bana bağırdı saçımı çekti ona kızsana" deseydi bari
bu çocuk şuan sana hasta olduğun halde ilgi göstermiyo naz yapıyosun falan diyo evlenince nolcak, kadınlar erkeklerden daha çok rahatsızlanıyo, regli dönemleri var bu işin, hamileliği var lohusalığı var var da var

ay kusura bakmada şöyle kızını değil müstakbel damatlarını kayıran ailelere sinir oluyorum, şimdi bide sen giderken gelinlike çıktın kefenle gelirsin derler. ne demek daha iyisini mi bulcan ya, allah allah yol kenarında mı bulmuş seni, hiç bi kıymetin değerin yok mu, tabii ki de daha iyisini bulursun...
aşkın gözü kördür derler ama sen bu görlükten uyan artık bence
biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma canım, sözlüyken kalk numara yapma, kendini acındırma diyen adamdan evlenince hiç hayır gelmez
evet olabilir sen kendini gerçektende acıdırabilirsin gün gelir, bugün gerçekten hastaysan bazende canın naz yapmak isteyebilir, ama seven insan bunu anlayıp eşine ilgi sevgi gösterir, ihtiyacı olduğunu fark eder çünkü, ama senin sözlünde öyle bi anlayış olacağını hiç sanam

Son düzenleme:
Hayallerinizde ki prens veya prensesi değil,sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir hayat arkadaşı.Mutlu olmayı değil ,mutlu etmeyi.Deliler gibi aşık olmayı değil kalbinize mukabil bir kalp bulup onun kıymetini bilmeyi....Destansı,efsansı,mükemmel,muazzam,harikulade büyük mutluluklar yaşamayı değil,herşeyi ama herşeyi rağmen mutlu olabilmeyi ve mutlu edebilmeyi yani yaşamayı değil yaşatmayı dolasıyla paylaşmayı

Bide ne zamandır tanışıyosunuz merak ettimde..?

1yıl arkadaşlık dönemi oldu 1yıldırda sözlüyüz ama onun öncesinde de tanışıyorduk.
Acaba evlilik öncesi dönemi uzun tuttuğumuz için mi böyle oluyor ama öyle olmak zorunda çünkü okuyorum ve hala 2yılım var

valla okudukça ben burdan sinir oldum
bu arkadaş sizdemi kalıyor orasını anlamadım
maşallah sizinkilerde pek poh pohlamış araba vermeler, annenin sana bağırması

hayır bide seninle bi derdi varsa sana söylesin ne diye annene söylüyo çocuk gibi, alındıysa sana anlatır kırgınlığını, annene ne siizin aranızdaki problem, söylenir mi, evlenincede böyle yapcak demekki

"teyze, azha bana bağırdı saçımı çekti ona kızsana" deseydi bari
bu çocuk şuan sana hasta olduğun halde ilgi göstermiyo naz yapıyosun falan diyo evlenince nolcak, kadınlar erkeklerden daha çok rahatsızlanıyo, regli dönemleri var bu işin, hamileliği var lohusalığı var var da var

ay kusura bakmada şöyle kızını değil müstakbel damatlarını kayıran ailelere sinir oluyorum, şimdi bide sen giderken gelinlike çıktın kefenle gelirsin derler. ne demek daha iyisini mi bulcan ya, allah allah yol kenarında mı bulmuş seni, hiç bi kıymetin değerin yok mu, tabii ki de daha iyisini bulursun...
aşkın gözü kördür derler ama sen bu görlükten uyan artık bence
biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma canım, sözlüyken kalk numara yapma, kendini acındırma diyen adamdan evlenince hiç hayır gelmez
evet olabilir sen kendini gerçektende acıdırabilirsin gün gelir, bugün gerçekten hastaysan bazende canın naz yapmak isteyebilir, ama seven insan bunu anlayıp eşine ilgi sevgi gösterir, ihtiyacı olduğunu fark eder çünkü, ama senin sözlünde öyle bi anlayış olacağını hiç sanam
hayır bizde kalmıyor sadece ailesi başka şehirde sözlüm bizim yaşadığımız şehirde yaşıyor mezun olduktan sonra ailesinin yanına dönmedi.
annemin tavrına bende anlam veremiyorum annem sürekli onu kayırdığı için gerçekten ondan vazgeçmiş olsam çok mu pişman olurum diye sağlıklı bi karrda veremiyorum :59:

azha arkadasım merak ettim de bu adamı bu kadar mükemmel eden ne...
Ailen bile demiş ya bundan iyisinimi bulacaksın diye..
Kaf dağı prensimi ne??

Son düzenleme:
Nişanlını annesi çok pohlamış alışkınya annesinin fedakarlıklarına aynısını senden bekliyor birde çok acımaz hastaya öyle davranılır mı? Hareketlerini beğenmedin! Anneye anne gibi nişanlıyada nişanlı gibi davranmalı[/QUOTE

hayır aksine hiç pohpohlanmamış kendini bildi bileli çalışmış bu günlere kendi çabasıyla gelmiş öyle aileden özel ilgi alaka görerek büyümemiş. Ben çok pohpohlanarak büyütüldüm benim yapmam gereknleri o yapıyor anlayacağınız

Back
X