Erkekler zamanla değişir mi?

azha arkadasım merak ettim de bu adamı bu kadar mükemmel eden ne...
Ailen bile demiş ya bundan iyisinimi bulacaksın diye..
Kaf dağı prensimi ne??
bilemiyorum... Bizim aramızda bir şey yokken de ailemle görüşüyordu çok sıcakkanlı kendini etrafındaki insanlara sevdiren biri o yüzden de annemin gözünde bir farklı

bilemiyorum... Bizim aramızda bir şey yokken de ailemle görüşüyordu çok sıcakkanlı kendini etrafındaki insanlara sevdiren biri o yüzden de annemin gözünde bir farklı

iyi olmak sevimli,efendi,saygılı .... olmakla olsa keşke....
tam tersi bunlar taklidi cok kolay yapılan şeyler,isterse herkes yapmacık bir sekılde bu meziyetlere sahip olabilir...
Bence damarına bu tarz ufak konularda bas ki içindeki frankstein çıksın....​

iyi olmak sevimli,efendi,saygılı .... olmakla olsa keşke....
tam tersi bunlar taklidi cok kolay yapılan şeyler,isterse herkes yapmacık bir sekılde bu meziyetlere sahip olabilir...
Bence damarına bu tarz ufak konularda bas ki içindeki frankstein çıksın....​

düne kadar bende dört dörtlük olmasa bile iyi bir insan diyordum ama dün söylediklerinden sonra tüm güvenim sarsıldı. Çok kötü bir insan olmasa bile beni üzebileceğini şimdi daha net görebiliyorum ama bunu bir tek ben görebiliyorum ve herkesin gözünde suçlu benim:59:

galiba erkekler zamanla değişiyor :59: daha aramızda hiç bir şey yokken ya bu ne mükemmel bir erkek diyordum işte erkek böyle olmalı diyordum sonra erkek arkadaşım oldu yine üstüme titremeye devam etti şu an sözlüyüz ama bana karşı olan tavırları değişiyor galiba:59:

dün bize geldi bende o kadar hastayım ki başımı yastıktan kaldıramıyorum. Neyse öyle vakit geçti saat akşam 10falan oldu ben iyice kötü olmaya başladım babam hastaneye gidelim dedi gerek yok baba dedim ateşin var ama gidelim dedi annemde, gerek yok dedim sözlümde ordan çıkıp ne dese beğenirsiniz bi şeyi yok canım naz yapıyor dedi bi şey demedim döndüm arkamı derken mesaj atmış 'uyuz uyuz yatma be kalk kendini acındırma' tabi bu mesajı görünce ben çok sinirlendim dışarı çıktım çok fenada üşüyorum içeri geldim battaniyenin altına gireceğim üstüne oturmuş kalk diyorum kalkmıyor kalkmayınca bende biraz yüksek sesle yaaa kalksana üşüdüm dedim öyle deyince kalktı çıktı odadan mutfağa gitmiş orda anneme bana sizin yanınızda bağırıyor çok kırıldım böyle yapılır mı falan diye anlatmışta anlatmış sonra annem içeri geldi babama işte araba çocuğa(sözlüme) lazımmış yarın ona verelim dedi babamda tamam dedi arkadan da sözlüm geldi ben çıkayım artık dedi babam anahtarı veriyordu dedi ki kız hasta gece hastaneye falan gidecek olsak arabada sende dedi o da ona bişey olmaz dedi güldü bunada sinirlendim ben hiç kalkmadım yerimden güle güle dedim çıktı sonra ben hemen yattım ama tüm gece uyuyamadım bile sabaha karşı biraz uyumuşum annem sabah 9gibi bi geldi bana nasıl kızıyor işte sen çocuğa niye yanımızda sesini yükselttin de hiç mi utanmıyorsun da bende anneme sen ne olduğunu bilmiyorsun ben mi senin evladnım o mu yaa bi kerede bana sor ne oldu diye dedim çıktım odadan o kadar sinirlendim ki bikaç mesaj yazdım hemen annemi arayıp ona yazdığım mesajları okumuş ben ailemin yanına gideceğim tekrar dönmeyeceğim buralara, burada kalıyorsam onun için kalıyorum falan demiş annemde bana kızdı bir sürü bunu bıraksan daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun da diye(ki ben hiç bırakmaktan söz etmedim) :59:

Sonunda dayanamadım giderse gitsin bıktım artık sizin birlik yapmanızdan her şeyi sana neden anlatıyor ben senin kızınım gel bir kerede bana sor ne oldu diye dedim:59: kafam çok karışık ilerisi nasıl olur bu işin diye düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum ben orda hastayken bana uyuz uyuz yatma deyişini hele hiç unutamıyorum :59::59: ne kadar da değişiyor insanlar :59:

kendi evladindan cok damadina onem veren bir aileye ilk defa rastliyorum.
aileniz cok hatali.
siz de susmakla hatalisiniz.
bu olanlari neden ailenize anlatmiyorsunuz?
susmazsaniz ''anne-baba bakin soyle soyle oldu o yuzden bana kizmaya hakkiniz yok'' demezseniz kimse neyin ne oldugu anlayamaz ve surekli cocuk gibi evi arayip yasanan her sey hakkinda sikayette bulunan damatlarina inanabilir.

bir de kusura bakmayin ama hayatimda ben sozlusunu ailesine sikayet eden bir adam gormedim.
bence nisanliniz ne ailenizin ne de sizin zannettigi kadar iyi biri degil.
cocuk gibi...ondan ona laf tasiyor ne bu boyle...
sozlunuzle ilgili gelecekteki kararlarinizi iyi dusunun de verin.
sozlunuze karsi benim soyleyebilecegim seyler olumsuz maalesef...

erkekler değişir evet ama asla iyi yönde değişmez.hep negatif yönde değişir.değişmeyen de varsa zaten artık kişilk falan tam oturmuştur. ne iyi nede kötü yönde değişir bu bahsettiklerim.ama değişen de varsa hiç iyi yönde değişenini görmedim ben:19:

Bu nişanlınız herhalde cinsellik için evleniyor,sonra siz ona kapris yapmadan o size yapacak merak ettim bunun kaç kız arkadaşı olmuş?

ne demek annene şikayet ediyor
bu da erkek mi:19:
dedikoducu,lafçı insandan kork
hele bu erkekse arkana bakmadan kaç:6:

aileniz guya sozlunuzu elllerinden kacirmamak icin sizi arka plana atiyor ama cok yanlis yapiyor.her ne olursa olsun aslanlar gibi sizi korumalari lazim.sozlunuz sizi sikayet ettiginde de oglum o aranizdaki sorun bizi ilgilendirmez demesi gerekirdi.ayrica arabayi da kizimiz hasta gece atesi yukselirse lazim olur diye vermeseler haddini bildirseler ne iyi olurdu..onlar bu davranislariyla resmen onun yaptiklarina onay veriyorlar.ailen cok suclu..ayrica simdiden bu sekilde konusan biri acikcasi bana da guven vermezdi.sizin adiniza uzuldum.

Bak sen terbiyesize! Ne densizmis o oyle... hic acima duygusuda yok hasta insan yatiyorsun gelmis sana kendini acindirma fln demeler... haddini bildir buna iyice arsiz olmus. Iliskinin geleceginide hic iyi gormuyorum yol ver gitsin yoksa kafani cok duvarlara vurursun hayatim. Sen herseyden onemlisin ve dahada onemlisi bu olaylarda masumsun hasta olunca boyle yapiyorsa kimbilir daha nelerini goreceksin. Ben olsam o anda ortaligi birbirine katardim battaniyenin uzerinden kalkmadigi anda herkesin icinde de kovardim defol git evimden, hastayim atesler icinde yaniyorum annem babam bile farkinda hastaligimin sen naz yaptigimi soyluyor ustune araba istiyorsun .. defol git bi dahada gelme derdim oyle deli bir damarim vardir yani. Benide esim cok sinirlendirmisti tamda tum aile kemer altina IZmir GELINLIK damatlik alisverisine cikmistik evlenmemize 1 ay kalmis... nasil sinir etti beni hic sozumu dinlemedi cok tartistik yol ortasinda kemer altinda yetti ben evlenmiyorum naparsan yap defol git deyip herkesi orda birakip gitmisligim var...Arkamdan kopek yavrusu gibi kuyrugunu titrete titrete gelip ozur diledi. Iste boyle ortaligi birbirine katicaksin ki haddini bilsin herkes. Iyiyim hosumdur ama densizlige gelemem. Gerekirse ama cok gerekliyse ortaligi yikarim yani. Eger biz kendi hakkimizi aramazsak kim arayacak?

Ailende sirf damat kacmasin diyerek seni eziyor annen ozellikle. Sanki koca tukendi koca memlekette eminim ondan iyisi ve anlayislisi vardir.Eger simdiden yaptiklarina ailen birsey demiyor ve onun destekcisi cikiyorsa evlendikten sonra sana zulum etsede umurlarinda olmaz. Kusura bakma canim ama nasil aileler varmis yarabbim herkes cocugunun ustune titrer bunlar basina kalicaksin diyerek damatin tarafini tutuyorlar. Annenlerede bu dediklerimi soyle sirf evde kalmiyim diyemi yapiyorsunuz fln de ...Bu kadar mi benden biktiniz de. Ay sinir kupu oldum su sozlunu pataklayasim var!:52:

beni de korkuttunuz kızlar yaa :(( benim de melek gibi bi sevgilim var. bence hayatımda tanıyıp tanıyabileceğim en düzgün insanlardan biri o. ama şimdi korktum, o da mı değişecek :((

beni de korkuttunuz kızlar yaa :(( benim de melek gibi bi sevgilim var. bence hayatımda tanıyıp tanıyabileceğim en düzgün insanlardan biri o. ama şimdi korktum, o da mı değişecek :((

canım kimisi melek olarak hayatına devam eder korkma:1:

öle sinirlendim ki yazdıklarını okuyunca,kusura bakma ama bu adam resmen dangalak bi cacık olmaz bundan bırak gitsin zaten kendini belli etmiş ne demek uyuz uyuz yatıyosun yaa:57:bu ne densizlik!bide araba istiyo,araba istemeye gelmiş o oraya sen umrunda değilsin:95:annene de şaşırdım doğrusu sanki onun annesi,anladığım kadarıyla en ufak bişeyi bile annene anlatıyo ve annen sessiz kalıyo yarın bigün evlenince her kavganızı tartışmanızı herkese yayar bu da işareti işte:53:anneninde ona karşı bi tavır göstermesi lazım sende haddini bildir lütfen yol yakınken vazgeç bu adamdan:6:sonra çok pişman olursun bu apaçık:45:
biraz sert olmuş yazdıklarım kusura bakma lütfen,büyük konuşmakta istemiyorum Allah korusun ama ben yaygarayı koparırdım heralde böle bi durumda o yüzden ağır yazdım

Son düzenleme:
Arabaları, hanları, hamamları var diye kendi anneniz "aman bu iş olsun" diye kendini paralıyor zannettim ama adam sizden sizin arabanızı lazım diye almaya gelmiş.Ee ne alaka? 30 liraya araba kiralanıyor bu ülkede.Sevgilisinin arabasını alan, para isteyen, kredi çektiren erkek hikayelerine dayanamıyorum.Son dönemlerde gey erkeklerle , kişiliksiz erkekler tavan yaptı.20 yıl sonra adam gibi adam kalmayacak diye düşünüyorum.

Sorunuza gelince, "aşkım, balım, senin için şunu yapacağım, bunu edeceğim" diyen melek ve romantizmden ölecek erkeklerin özellikle evlendikten sonra odunlaşarak değiştiğini çok gördüm ama ham maddesi doğuştan bu örnekteki gibi odun olan adamların melekleştiğine şahit olmadım.

Bu kişiye de, sizin üzerinize gelip kaynanalara taş çıkarmayan annenize de çok şaşırdım.Bu saatten sonra ne o ne de anneniz değişir.Bence siz yol yakınken geleceğinizi değiştirin.

Vala benim sevgilm öncedende odundu şimdide odun :) 2 buçuk sene oldu tanıdım iyice yeri geldğinde bağırır kızar yeri geldiğinde özür diler yalvarır çok doğal o yüzden hiç korkmuyorum ama değişen erkekleri çok gördüm.. Şunuda belirtiyim değişmez diyorum ama kesin konuşmuyorum hiç bi erkeğe güvenmem ben 30 senelik kocam olsa bile ..

Şimdiden bu kadar umursamaz ve sizi önemsemiyorsa
İlerisini düşünemiyorum , yolda görse sizi tanımıyacak
O tipte biri..

Back
X