valla okudukça ben burdan sinir oldum
bu arkadaş sizdemi kalıyor orasını anlamadım
maşallah sizinkilerde pek poh pohlamış araba vermeler, annenin sana bağırması
hayır bide seninle bi derdi varsa sana söylesin ne diye annene söylüyo çocuk gibi, alındıysa sana anlatır kırgınlığını, annene ne siizin aranızdaki problem, söylenir mi, evlenincede böyle yapcak demekki
"teyze, azha bana bağırdı saçımı çekti ona kızsana" deseydi bari
bu çocuk şuan sana hasta olduğun halde ilgi göstermiyo naz yapıyosun falan diyo evlenince nolcak, kadınlar erkeklerden daha çok rahatsızlanıyo, regli dönemleri var bu işin, hamileliği var lohusalığı var var da var
ay kusura bakmada şöyle kızını değil müstakbel damatlarını kayıran ailelere sinir oluyorum, şimdi bide sen giderken gelinlike çıktın kefenle gelirsin derler. ne demek daha iyisini mi bulcan ya, allah allah yol kenarında mı bulmuş seni, hiç bi kıymetin değerin yok mu, tabii ki de daha iyisini bulursun...
aşkın gözü kördür derler ama sen bu görlükten uyan artık bence
biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma canım, sözlüyken kalk numara yapma, kendini acındırma diyen adamdan evlenince hiç hayır gelmez
evet olabilir sen kendini gerçektende acıdırabilirsin gün gelir, bugün gerçekten hastaysan bazende canın naz yapmak isteyebilir, ama seven insan bunu anlayıp eşine ilgi sevgi gösterir, ihtiyacı olduğunu fark eder çünkü, ama senin sözlünde öyle bi anlayış olacağını hiç sanam