Size boyleleri denk geliyor belkide internetten tanismak yerine gercek hayatta tanismyi deneyinNetten yeni biri yazdi ama iliski yasadim isterim falan dedi. Evlenmeden istemeyen yok mu ya cidden yada nettekiler mi boyle sizce?
Netten yeni biri yazdi ama iliski yasadim isterim falan dedi. Evlenmeden istemeyen yok mu ya cidden yada nettekiler mi boyle sizce?
Biliyorum ama evlenmeden istemeyen erkek kalmamisİnanmayacaksın belki ama evlenmeden isteyen kadınlar da var.
Biliyorum ama evlenmeden istemeyen erkek kalmamis
Cinsellik aslında günlük olarak yediğin yemekler gibi bir ihtiyaç insan için. Ama bizim insanımız gerçekten azg*n.Netten yeni biri yazdi ama iliski yasadim isterim falan dedi. Evlenmeden istemeyen yok mu ya cidden yada nettekiler mi boyle sizce?
O siteye uye oldum da bir kez hep amcalar yazdi ve niyetleri ayni degisen bir sey yokBirinci yol- tüm çevrene haber salacaksın. ben görücü usulu istiyorum. iki buluşur yemek yeriz, sonra mobilya bakmaya başlarız. mayısa söz, yaz ortası düğün istiyorum.
İkinci yol- islami/helal arkadaşlık evlilik siteleri (ama buradakiler de evlenmeden isteyebilir, şaşırma)
Çok yakışıklısınRainyy ve bana kısmet duası zinciri başlatıyoruz. Lütfen herkes katılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?