- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
Çok yakışıklısın
Bilmem normal bir fotom var acik degil yaniİnstagram kullanıcı adın ve profil fotoğrafın nasıl bi şey çok merak ettim. Direkt istemekli mesajlar atıldığına göre verici bir instagram hesabına sahipsin herhalde.kdksks Bana 3 sene önce bir erkek mesaj atmıştı kandilimi kutlamıştı.ajajaja Sana niye istemekli vermekli mesajlar atıyorlar anlamış değilim.
Nerelerde geziyosunNetten yeni biri yazdi ama iliski yasadim isterim falan dedi. Evlenmeden istemeyen yok mu ya cidden yada nettekiler mi boyle sizce?
www.erkekarıyorum.comNerelerde geziyosun
Peki bir seyler yasamadan iliski yasayan var mi aranizda merak ettim
Hala var öyleleri yaşıyorlar ranicim.Biliyorum ama evlenmeden istemeyen erkek kalmamis
Paratoner gibi nerde yamuk onu çekiyorsunuz.Netten yeni biri yazdi ama iliski yasadim isterim falan dedi. Evlenmeden istemeyen yok mu ya cidden yada nettekiler mi boyle sizce?
Ayy dur dur pembekuvars gelir şimdi hep onlar yüzünden biz bulamıyoruz derİnanmayacaksın belki ama evlenmeden isteyen kadınlar da var.
Ayy dur dur pembekuvars gelir şimdi hep onlar yüzünden biz bulamıyoruz der
Pembeye göre öyleEvet piyasadaki dengeleri biz bozuyoruz di mi?
Amca deyince diğer üzümlü kekim aklıma geldi bak.O siteye uye oldum da bir kez hep amcalar yazdi ve niyetleri ayni degisen bir sey yok
Gerçekten adamlar şey mi diyo bunlara, "Ama falancalar yapıyo, siz niye yapmıyonuz??". Ahaahahah çok fena.Evet piyasadaki dengeleri biz bozuyoruz di mi?
Netten yeni biri yazdi ama iliski yasadim isterim falan dedi. Evlenmeden istemeyen yok mu ya cidden yada nettekiler mi boyle sizce?
Aaaaa öyle deme lütfen bütün erkekler rainyy istiyor kıskanmayalım lütfenAy gerçek değil bence yasiz dalga geçiyorsunuz oda bizimle dalga geçiyor bence sürekli aynı muhabbet trollüyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?