Erkekler

Aslında tüm erkeklere seks konusunda sieee çeksek elleri bi taraflarında kalır misal Ayşe’ye gitti olmaz dedi Fatma’ya gitti olmaz dedi o zaman napacak bu adam ciddi yanaşmalıyım kafasında olacak evet seks yaşayan kadınlar yüzünden,kıllı göbekli haline bakmadan seks isteyen erkek dolu etraf
Evet piyasadaki dengeleri biz bozuyoruz di mi?

İroni yapmıyorsanız gerçekten komik bir yaklaşım. İsteyen evlenmeden sevişir istemeyen evlenmeden sevişmez. Hiç evlenmeyi düşünmeyen kadınlar ne yapsın, beton mu döktürsün? Her hayat görüşünden insan var bu ülkede. Evlenmeden birlikte olmam diyen de kendi hayat görüşüne saygı duyan bir erkek bulsun.

Merak ettim niye ceza yedin

Hiç evlenmeyi düşünmeyen kadın olduğunu sanmıyorum sadece aradığını bulamayan kadın var onun yolu da seksten de geçmiyor çünkü bunun hastalığı var sağlığı var kadın yalnız kalmak istemez

Kıllı göbekli, kılsız kaslı fark etmez her erkek ve şaşıracaksınız belki ama kadınlar da sevişmek ister. Merak etmeyin bizim seviştiklerimiz sizin gibi zihniyette olanlara dönüp bakmıyor bile. Yani ayrı alanlardayız. İstediğiniz kadar koruyun kukunuzu size siz olduğunuz için değer verecek birini zihniyetinizi değiştirmeden bulamayacaksınız.

Ondan sevişmek için bana yalvarıyorlar

Devamının geleceğini garanti mi yani siz adamları garanti görüp yapıyorsunuz şimdi burda yalana gerek yok güven var aranızda benim olmadığı için yapmam
Tek atımlık kurşununuzu iyi değerlendirin o zaman yoksa burada nasıl diktiririm, nasıl kandırırım diye konu açarsınız.
Yazık cidden kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz.

Saçmalamışsınız ne dediğinizi okuyun önce kaybettiğiniz için yaranız mı var da böyle gocunur şekilde yazıyorsunuz sevgi aşk olmadan niye vereyim
Tek atımlık kurşununuzu iyi değerlendirin o zaman yoksa burada nasıl diktiririm, nasıl kandırırım diye konu açarsınız.
Yazık cidden kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz.

Netten yeni biri yazdi ama iliski yasadim isterim falan dedi. Evlenmeden istemeyen yok mu ya cidden yada nettekiler mi boyle sizce?
Kız sen niye böyle deli deli yapıyosun kendini? Valla üzülmeye başladım he, trollsen özelden yaz boşuna üzülmeyeyim.

Ben sizin dua topiğinizi görmüş ve gerçekten sizin için, o topikteki diğer arkadaşlar ve burada çok sevdiğim ama haberi olmayan bir üye için topiğinize katılıp dua edecektim. Şu konunuzla sahte bir hesap gibi geldiniz, ne geçiyor elinize insanları kandırınca?

pembekuvars30 cidden üzülüyorum sana ve rainy'e. Nasıl da kolay bir şekilde hayatınıza öyle ya da böyle giren her erkek 'benim şeyim var, seninkine girmeyeceksem yol ver' diyebiliyor.
Hep bunu gördüğünüz için,insanlar size hoyratça bu tekliflerde bulunduğu için normal geliyor ama vallahi normal değil. İnsanlar (sevişme ihtimali için değil) sevgililerini mutlu etmek için türlü fedakarlıklar yaparlar, yüzlerini güldürürler, Elele tutuşurlar, beraber yüzerler, tırmanış yaparlar, sarhoş olup kahkahalar atarlar, bazen biri üzülür diğeri saklabanliklar yapar mutlu olsun diye. beraber yemek yaparlar, beraber toplarlar, arkadaşları gelir çift buluşması yaparlar, mangal yapar okey oynarlar,daha uzun zaman geçirelim diye dönüş yollarını uzatirlar.. Tüm surecin içinde, kimse kimseye yalvarmadan- biri kaçan biri kovalayan olmadan, hayatın doğal akışı içinde de sevişirler. Ne adam kadını kullanmış olur ne kadınin değeri gider, ne 'onceden kimin altindaydin' kavgası ederler, sadece aşkları pekişir...zaman içinde ya mutlulukları artarak devam eder ya da birbirlerine artık mutsuzluk vermeye başladıklarını farkederlerse 'ama neler yaşadık,beni kullandın o zaman' diye düşünmeden yollarını ayırirlar. Kimse de özlem duygusu dışında kendini kötü - kirli vs hissetmez.
Keşke bu hayatı yasamayip böyle iğrenç insanlara her seferinde denk gelmeseniz de şu saçma kafa yapınız değişse .

Evet kendimi boyle erkekler yuzunden degersiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…