- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Bende neden bilmiyorum. Acaba ben kadınlıktanmı geri kaldım diye düşünüyorumHayat paradokslarla dolu teorik olarak mantıksal olarak arkadaşların haklı olmaması gerekiyor ama ben de pratikte hep öyle tiplerin el üstünde tutulduğunu görüyorum
İnşallah :)hayatınıza biri girsin diye olmadığınız biri gibi davranmayın. Ne güzel bağımsız, ne istediğinizi de bilen birisiniz. Sizin de kendinize göre biri mutlaka karşınıza çıkacaktır.
Çok haklısınız . Artık öyle yapıcam napim. Kavonoz kapağını açarken bile yardom isticemSizi çok iyi anlıyorum. Böyle tek başına ayakları yere basan güçlü kadınların işi erkeklerden yana biraz zor gerçekten. Erkekler, beğenseler de biraz çekinir böyle kadınlardan. Yapmacık olmayın tabi, doğrularınızdan ve çizginizden ayrılmayın ama size bir anımı aktaracağım, siz oradan kendiniz için gereken çıkarımı yapın: Bir gün bir komşu kadın annemle dertleşiyordu, kendisini terkeden eşi için "ben onun için şunu yaptım, bunu yaptım".... bir sürü maddi manevi fedakarlık sayıyordu. Annem "Peki o senin için ne yaptı?" diye sordu kadın: "hiçbir şey" annem de "o zaman sen onun için hiçbir şeysin" deyiverdi. Ben şok oldum tabi annem empati gücü yüksek bir kadındı ve kimseye kırıcı söz söylemezdi. "anne sen ne yaptın?" dedim "Doğruyu söyledim. dedi.
Bırakın erkeğiniz sizin için bir şeyler yapsın. Yemek ısmarlamak istiyorsa ısmarlasın, hediye almak istiyorsa alsın. Siz talep etmeyin ama veriyorsa da alın. Kendi başınıza yapabileceğiniz bir işte size yardım ederse bırakın etsin sonra da teşekkür edin, pohpohlayın biraz. Erkekler pohpohlanmak ister, kendilerini gerekli hissetmek ister. Yapmacık olmanıza gerek yok ama biraz almayı da öğrenmeniz gerek. O zaman daha kıymetli olursunuz.
Kaç yaşındasınız ?Yani erkeklerin her şey için ben yaparım ben ederim diyen kadınlardan hoşlanmadıklarını söylerler
Kendilerine muhtaç olunmasını seviyorlarmış kendilerini güçlü, kahraman hissediyorlarmış
Hem işini onlara yaptırıp hem size olan sevgisini katlamak çifte kavrulmuş kahve değil mi sizce de
Bütün sorumluluğu üstlenen kadınlara daha çok erkek gözüyle bakıyorlarmış
Bende sizin gibiyim bu arada bende değişmek istiyorum
30 Yaşındayım ve evliyimKaç yaşındasınız ?
Napalim bizim de kişiliğimiz bu yani kişilik denilen sey yılların birikimi ile oluşuyor değişmesi de sak diye değil yılların birikimi ile olurBende neden bilmiyorum. Acaba ben kadınlıktanmı geri kaldım diye düşünüyorum
Iste duruma gore olmasi gerekBana 15'er gramdan 3 bilezik takıldı sadece bir tanesinin parasını da düğünden sonra bizden istediler de verdirmedim
Durumları gayette vardı. Dış kapının dış mandalı muamelesi gördük. Şimdi ben de öyle davranmak istiyorum onlara.Iste duruma gore olmasi gerek
Ben dugun istemedim esyada istemedim cunku kurulu bi duzenim evim vardi 3 5 tane bilezik istedim agir gelmeyecegini bildigim icin
Herkes karsi tarafinda durumunu goz onunde tutmasi gerek
Erkekler kendilerine bişey aldıranlara aşık olmaz, bişey alarak doyurabildikleri zaman kadın kendisinden daha zor şeyler beklemez. Karakter gibi, saygın bir kişilik ya da zeka gibi. Sorumsuz erkekler tüm haltları yiyip çiçek ve hediyelerle her şeyi telafi edebildikleri kolay kadınları severler, baş etmesi kolaydır. Bir hediye verirsin tüm kusurların görmezden gelinir ve dünyanın en iyi sevgilisi eşi olursun, aldığın hediyeler canım kocam diye insta storiye eklenir mutlu Mesut geçinirsiniz. Ama hayatı hediyeden paradan ibaret görmeyen kadınları tatmin etmesi zordur. Genellikle başarılı ve dik duran kadınlar olurlar, ne istediklerini bilirler, kusurları fark eder çözülmeyecek bir şeyse yollarını hiç çekinmeden ayırırlar. O kadınlar bu bahsettiğim ve çoğunlukla olan erkeklerin egolarını tatmin etmiyor bütün olay bu kadarArkadaşlar tekrar merhaba,
İyi dencek şekilde para kazanan, kariyeri olan biriyim. Kimsenin parasını yemem, kimseyi kullanmam. Kendime hediyeler aldırmam. İhtiyacımda yok. Bir şeye ihtiyacım varsa gider kendim alırım. Düğün istemem, altın istemem. Birlikte yapalım kafasındayım. Enayilik mi bu?Herkese saygı duyarım. Düzgün biri olduğum söylenir. Babamı küçükken kaybettim. Annem bizleri en iyi şekilde okutmaya çalıştı. Kardeşlerimde benim gibi. Annem bize düzgün olun, ayağınızın üstüne basın dedi. Güçlü olmayı annemden öğrendim. Benim ablam evli, çok iyi bir evliliği var. Bende düzgün bir hayat yaşamak istiyorum. Karşımdaki kişilere boyun eğmek tarzım değil.Erkekleri başka şekilde elde etmekte bana göre değil. Yapmacık olamıyorum. Toleransım var belli yere kadar ama. Kimseyi zorla benle kalsın diye zorlamam. Güzel olduğumu da derler. Zamanında çok iyi insanlar çıktı karşıma, ama okul kitap derken olmadım. Şimdi ise hayal kırıklığı herkes. Çok ilişki yapan biride değilim. 28 yaşıma geldim. Yalnızım. Arkadaşlarım bi erkege fedakarlık yaptırmam gerektiğini söylüyor, bana bişeyler aldırcakmısım vs o zaman aşık oluyorlarmış. İyi de benim tarzım bu değil. Zorla illa böyle mi yaşanmalı herşey. Bende mi böyle şımarıp, yapışayım. Yapmacık ilgiyi vereyim? Onlar sevgililerinin üstüne cok düşüyor. Tamam bende ilgiliyim ama o derece abartamıyorum. Kimseye bulunmaz hint kumaşı gibi davranamıyorum. Ne yapmalıyım? Yalnız ölmeyi mi bekleyeyim? Değişmeyi mi deneyeyim? Bunları kendimi övmek için anlatmadım. Zaten beni tanımıyorsunuz. Keşke böyle olmasam diyorum.
Haa bir de nasıl olacak, tatlı tatlı bana şunu hediye alır mısın? Sevgililer gününde bana şunu yapar mısın mı diyeceğiz?
Tabi. Lakin akışta gelen doğal bir cinsellik var birde erkeğin sadece kaba tabirle yatağa atmak için manipüle ettiği ilişki var.Bana o olmadan ılıskı olmaz gıbı gelıyo artık ya.
Bir erkek para harcamadigi kadına değer vermiyor.Erkeklerin yanında itici olur ben herşeyimi kendim hallederim demek.Arkadaşlar tekrar merhaba,
İyi dencek şekilde para kazanan, kariyeri olan biriyim. Kimsenin parasını yemem, kimseyi kullanmam. Kendime hediyeler aldırmam. İhtiyacımda yok. Bir şeye ihtiyacım varsa gider kendim alırım. Düğün istemem, altın istemem. Birlikte yapalım kafasındayım. Enayilik mi bu?Herkese saygı duyarım. Düzgün biri olduğum söylenir. Babamı küçükken kaybettim. Annem bizleri en iyi şekilde okutmaya çalıştı. Kardeşlerimde benim gibi. Annem bize düzgün olun, ayağınızın üstüne basın dedi. Güçlü olmayı annemden öğrendim. Benim ablam evli, çok iyi bir evliliği var. Bende düzgün bir hayat yaşamak istiyorum. Karşımdaki kişilere boyun eğmek tarzım değil.Erkekleri başka şekilde elde etmekte bana göre değil. Yapmacık olamıyorum. Toleransım var belli yere kadar ama. Kimseyi zorla benle kalsın diye zorlamam. Güzel olduğumu da derler. Zamanında çok iyi insanlar çıktı karşıma, ama okul kitap derken olmadım. Şimdi ise hayal kırıklığı herkes. Çok ilişki yapan biride değilim. 28 yaşıma geldim. Yalnızım. Arkadaşlarım bi erkege fedakarlık yaptırmam gerektiğini söylüyor, bana bişeyler aldırcakmısım vs o zaman aşık oluyorlarmış. İyi de benim tarzım bu değil. Zorla illa böyle mi yaşanmalı herşey. Bende mi böyle şımarıp, yapışayım. Yapmacık ilgiyi vereyim? Onlar sevgililerinin üstüne cok düşüyor. Tamam bende ilgiliyim ama o derece abartamıyorum. Kimseye bulunmaz hint kumaşı gibi davranamıyorum. Ne yapmalıyım? Yalnız ölmeyi mi bekleyeyim? Değişmeyi mi deneyeyim? Bunları kendimi övmek için anlatmadım. Zaten beni tanımıyorsunuz. Keşke böyle olmasam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?