erkekler

Çok haklısınız . Artık öyle yapıcam napim. Kavonoz kapağını açarken bile yardom isticem

Kaç yaşındasınız ?

Bana 15'er gramdan 3 bilezik takıldı sadece bir tanesinin parasını da düğünden sonra bizden istediler de verdirmedim
Iste duruma gore olmasi gerek
Ben dugun istemedim esyada istemedim cunku kurulu bi duzenim evim vardi 3 5 tane bilezik istedim agir gelmeyecegini bildigim icin
Herkes karsi tarafinda durumunu goz onunde tutmasi gerek

Iste duruma gore olmasi gerek
Ben dugun istemedim esyada istemedim cunku kurulu bi duzenim evim vardi 3 5 tane bilezik istedim agir gelmeyecegini bildigim icin
Herkes karsi tarafinda durumunu goz onunde tutmasi gerek
Durumları gayette vardı. Dış kapının dış mandalı muamelesi gördük. Şimdi ben de öyle davranmak istiyorum onlara.

Tamam anladık çalışıyorsunuz paranız var da yani hediye almasını istemem ihtiyacım yok nedir ya. İlAç açikta kalmiş ihtiyaç sahiplerine mi hediye alınır sadece?

Yani bir önceki nesil çalışmadığı ve çok zorluk çektiği için çalışıyor olmayı size coook coook abarttılar ama hani biraz normalleştirin bence. Calişmaniz normal bir şey.
Ama bu kafayla zor yani param da param der durursanız anca yiyici tip erkekleri çekersiniz. İhtiyacım yok diye diye yemez yedirirsiniz artık.

Her şeyin bir dengesi var. Hediye kabul etmeyi de ihtiyaç sahibi olmak ya da para yemek olarak görmemek lazım. DENGE

Erkekler kendilerine bişey aldıranlara aşık olmaz, bişey alarak doyurabildikleri zaman kadın kendisinden daha zor şeyler beklemez. Karakter gibi, saygın bir kişilik ya da zeka gibi. Sorumsuz erkekler tüm haltları yiyip çiçek ve hediyelerle her şeyi telafi edebildikleri kolay kadınları severler, baş etmesi kolaydır. Bir hediye verirsin tüm kusurların görmezden gelinir ve dünyanın en iyi sevgilisi eşi olursun, aldığın hediyeler canım kocam diye insta storiye eklenir mutlu Mesut geçinirsiniz. Ama hayatı hediyeden paradan ibaret görmeyen kadınları tatmin etmesi zordur. Genellikle başarılı ve dik duran kadınlar olurlar, ne istediklerini bilirler, kusurları fark eder çözülmeyecek bir şeyse yollarını hiç çekinmeden ayırırlar. O kadınlar bu bahsettiğim ve çoğunlukla olan erkeklerin egolarını tatmin etmiyor bütün olay bu kadar

Haa bir de nasıl olacak, tatlı tatlı bana şunu hediye alır mısın? Sevgililer gününde bana şunu yapar mısın mı diyeceğiz?

Siz hiç biseyin ortasını bilmiyorsunuz. Ya hiç bisey istemem, onu istemem buna gerek yok, şuna gerek yok kafasına gidiyorsunuz ya da bana onu al bunu al şu kadar altin al diye kendini yirtan gorgusuz tiplerden örnekler veriyorsunuz. İkisi de uç noktalarda.

Hayatımda "bana hediye al/alır mısın?" Cümlesi ve iması ağzımdan çıkmamıştır kimseye ama hayatıma giren her erkek bana büyük veya küçük illa hediye aldılar, supriz yaptılar. İlkokulda bana aşık olan çocuk bile kırtasiyeden plastik uyduruk 1 tane gül almıştı mesela harcligiyla.

Kendine değer veren insan dışarıdan belli oluyor bence ve ona göre davranıyor insanlar. Kimse benim için bir şey yapmasın, almasin, düşünmesin demek bir süre sonra iyi sonuçlar dogurmayacak guçluluk böyle bir şey değil.
Hediye alındı diye kimse muhtaç, güçsüz olmaz.

İnanın bana, 32 33 yaşıma kadar böyleydim. İflah olmaz bir "feminist"in kızıyım. Güçlü kadın olmak isterken pehlivan olanlardanım. "Ben hallederim" kafasından ne zaman çıktım, rahata erdim. Şu bir gerçek, erkekler avcı ruhlu yaratıklar. Her şeyi siz hallederseniz o avcı ruh ortadan kalkıyor, siz erilleşiyorsunuz, erkek içgüdüsünü yaşayamıyor. Bir erkek gerçekten yatırım yaptığı kadına değer veriyor. Dişil olmak önemli kadın için. Ha, resti çekmeniz gereken yerde gösterin gücünüzü. Zamanında çok sevdiğim bir sevgilim vardı ve beni terk etti. Çok yakın bir erkek arkadaşıma dert yandım ne kadar fedakar olduğumla ilgili. Arkadaşım da "İdilciğim, yanlış düşünüyorsun. Çok şey yaptın ama hiçbir şey beklemedin. Biz erkekler hesabı ödemek, ne bileyim hediye almak, kadına yetmek isteriz." O gün şimşek çaktı. Hoş, öncesinde benden çok daha bakımsız, ilgi çekmeyeceği düşünülen ama talepkar ve hediyeleri, fedakarlıkları övgüyle kabul eden bir arkadaşımın kapısında erkekler yatarken benim hep kapı önüne konuluşumdan bi şüphelenmiştim. O arkadaşım da şey derdi: "Asla yardım veya hediye geri çevirme. Alsın istediğini. Yeri gelir tek seferde tüm hediyelerine karşılık değerli bir hediye alırsın, telafi edersin, rahat ol. Önemli olan onun o övgü ve yetme isteğini yaşatman." Hepsi kulağıma küpedir bunların.

"Bana şunu al." demeyeceksiniz. Aldıklarını teşekkürle kabul edeceksiniz. Almıyorsa kendiniz minik bir adımla cömertliğin ne kadar önemli olduğunu, hediyeleşmeyi sevdiğinizi belirtebilirsiniz.

Bilmiyorum ilgisi var mı vereceğim örnek ile ama ilk aklıma bu geldi. Benim annemde her şeyi bize yaptırırdı. Pazar alışverişi , market , elektrik su fatura. Her şey bizdeydi. Okul hayatımızda yine öyle. Babam biz üniversiteye gidene kadar bilmezdi hangi sınıfta olduğumuzu. Biz zaten üniversiteden sonra tek başımıza birey olmuştuk. Erkek kardeşlerim bizden ben ve ablamdan küçüklerdi. Ama onlar büyüdükten sonra da biz yine market elektrik su parası verdik.

Sonra evlendim. Eşim ekmek aldım diye kızdı. Pazara tek başıma gittim diye tavır aldı. Bunları ya birlikte yapalım ya da ben yapayım dedi. Ben hallederim sorun yok diyince , niye kendini bu kadar yoruyorsun falan dedi. Ben bir afalladım ama baktım ki haklı. O pazara gitmek o poşetleri taşımak beni öyle yoruyordu ki. Şimdi eşimle paylaşınca gerçekten hafifletidiğimi hissettim.

Tabi ki etki altında kalmayın. Doğru insan olunca insanın karşısında , bazen kendimizi şımartmakta zarar görmüyorum ben. Allah karşınıza dürüst ve ahlaklı insanlar çıkarsın inşallah

Bir erkek para harcamadigi kadına değer vermiyor.Erkeklerin yanında itici olur ben herşeyimi kendim hallederim demek.

Kadının güçlü olmasının erkeği korkutacağını sanmıyorum. Bundan korkan erkekten fayda gelmez zaten , elensin gitsin. Konu aura veya dişil enerji bence. Bir kadının güçlü olması güzel ama güçlü olacağım diye erkekleşmesi sıkıntı. Makyaj yapmak , güzel giyinmek de değil bunlar. Etrafa yayılan o enerji. Ben dişil enerjimi yükselttiğimde resmen bana talip yağdı :) bunun da tuzlu sularla yıkanmakla , ritüellerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama alıcı olmakta fayda var. Yani erkeğe bir şeyler aldıran değerli oluyor değil ama hediye alındığında aman ne gerek onun yerine eve bilmem ne alırdık dememek gerek. İçinden gelmiş , sevgisini göstermek istemiş almış işte. Önceden ben saçma bulurdum bunları , artık çok açığım. Kendi değerini bilip eşinizin veya sevgilinizin size prenses gibi davranmasına izin vermek gerekiyor. Sen her işini zaten halledersin ama bırak bazen karşındaki halletsin. Bazen yorulursun , bırak dinlenmeni sağlasın. Hizmet al , ne kadar değerli ve güzel olduğunu hatırla . Bir de kısmet denen bir şey var tabii , onun önüne geçilmez .

Bak aşkım eğer sen fedakar olursan kaybedersin ama karşındaki erkek fedakar olursa kazanırsın
Erkek yatırım yaptığı kadını severmiş diye bir söz var yani gözlemlemelerime göre doğru bu söz çünkü nerde hanfendi kız var nerde para harcatmayan kız var hepsi sonunda üzülüyo ama genelde erkeğin ağzına hem maddi hem manevi eden kişiler kazanıyo benim gördüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…