- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Yalnızlık üzüyor mu ?keşke böyle olmasam demekle olmuyor, karakterin buysa zaten zorlayarak bir ilişkide mutlu da olamazsın.
illa ki karşına çıkar da demeyeceğim ben 40 yaşındayım çıkmayınca da çıkmıyor. ama gençsin daha yalnızım demek için çok erken.
sadece mutlu olmayı ilişki durumuna endeksleme diyebilirim.
Ben mi yalnışım?Değişmek istiyorsanız değişin tabii.
Hayat,insanlar,acılar,mutluluklar ve yaşanmışlıklar insanı öyle bir değiştiriyor ki insan kendi bile şaşırıyor.
Ama bunun kararını biz değil siz vereceksiniz.
İnşallah :)Erkeklerin topunun bağına kibrit suyu
Bana göre yanlış değil.Ben mi yalnışım?
Nasıl taktikler?Kaçan kovalanır bence. İkili ilişkilerde minik taktikler lazım.
Ee nolcak? İçimde kocaman boşluk var.Valla istemiyorum gerek yok ben yaparım diyenlerin tepesine çıkıp çatır çatır kullanıyorlar.
Ben de sizin gibiyim hiçbir şey istemedim utandım hiçbir şey de yapılmadı. Bedavaya gelin oldum kıymetim de bilinmiyor. Zaten o istemez çalışıyor paraları da var diye utanmadan bizden para dileniyor kayınvalideler. Yapacak bir şey yok. Ağırlığını koyacaksın.Ee nolcak? İçimde kocaman boşluk var.
uzun süreler yalnız olduğum olduYalnızlık üzüyor mu ?
kaç yaşındasınız ?uzun süreler yalnız olduğum oldu
yalnız olduğum için üzülmek pek aklıma gelmedi açıkçası...hayatım hep çok yoğun dolu dolu geçti. ya da hastalık vs. uğraştım. pek öyle durup düşündüğüm vaki değildir
ki bir ilişkin olsun istersen de olur aslında
benim üzüldüğüm şey gerçekten bana uygun dediğim birinin karşıma çıkmıyor olması. buna arada bir efkarlanıyorum. ama açıkçası çok da sürmüyor.
ben de 14 yaşından beri ailemden ayrı yaşıyorum o yaştan beri paramı kazanıyorum şu anda da bi avrupa ülkesindeyim, çok da gezdim hep de çalıştım. erkeklerden bir beklentim de yok.
40 yazmıştınız pardonkaç yaşındasınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?